Dismissed.

27 Comments Published by the ibt on Thursday, November 29, 2007 at 12:12 PM.

Λοιπόν είναι 09:31. Τα blinds μου είναι κλειστά και έχω αναμμένα φώτα. Έξω φαντάζομαι έχει ξημερώσει αλλά δεν παίρνω και όρκο, στην Αγγλία ποτέ δεν ξέρεις. Φυσικά και δεν έχω κλείσει μάτι πάλι, όλο το βράδυ δούλευα το Client Brief - κατάρα της Microsoft. Τώρα είναι πολύ αργά για να κοιμηθώ αφού σε μία ώρα έχω turorial με τον τοιούτορ μου. Crap.

Το ίδιο ευχάριστα αναμένονται να κυλήσουν και τα επόμενα 17 εικοσιτετράωρα: Με πρησμένα μάτια, άυπνες νύχτες και word count. Γιατί όπως κάθε Νοέμβριο, αμέσως μετά τα Χριστουγεννιάτικα φώτα, περνάμε στα Πανεπιστημιακά σκούρα. Τα οποία φέτος θα είναι πολύ σκούρα, έως μαύρα. Παρακαλώ σημειώσατε:
-5.500 λέξεις (3 essays)
-3 Presentations (τα 2 εκ των οποίων την ίδια μέρα)
-και 1 βιβλίο με sketches (παρεμπιπτόντως, το μόνο sketch που ξέρω είναι το bar στο Mayfair) που θα είναι το μόνο που δε θα προλάβω να δώσω και εξαιτίας του θα με διώξουν από το Πανεπιστήμιο. :-p

Οπότε, αγαπητοί αναγνώσται, για 17 μέρες παίρνετε άδεια! Πηγαίνετε για σκι στις Ελβετικές Άλπεις, για μπάνια στον Άγιο Μαυρίκιο, για να φτιάξετε φυτολόγιο στα Ζωνιανά. Θα τα πούμε άμα τη επιστροφή μου και με την προϋπόθεση ότι ο αστιγματισμός μου δε θα έχει ξεπεράσει τους 500 βαθμούς.

ΕΠΙΣΗΣ: Εχθές το βράδυ μίλησα με το Πίρι, το οποίο μου είπε ότι το παρόν blog παρουσιάσθη σε δίαυλο της Ελληνικής τεβέ. Αν υπάρχει άνθρωπος που το είδε, ας επιβεβαιώσει παρακαλώ την εγκυρότητα της είδησης και ας αναπτύξει με μικροβιολογικά αναλυτικές λεπτομέρειες τι ακριβώς ειπώθηκε, γιατί του Πιργιού του τα βγάζεις με το τσιγκέλι. Μερσί.

27 Responses to “Dismissed.”

  1. # Anonymous Anonymous

    ο αφελής που δεν ξέρει τι είναι ακριβώς τα sketches ρωτά μπας και μπορέσει να σε βοηθήσει κανείς.
    σκίτσα?βλακεία λέω..
    αγαπητέ μου,εσύ θα στριμωχτείς τώρα και μετά θα σουρθουν οι διακοπές..εγώ πρέπει να στριμωχτώ μέσα στις διακοπές γιατί μετά καπάκι έχω εξεταστική..άρα με την απλή μέθοδο των 3(2) το συμπέρασμα είναι καθησυχαστικό για σένα:)
    από ενέργεια όση θες όταν αδυνατίσουν οι μπαταρίες σου,εδώ είμαστε εμείς

    όσο για το τεβέ,,
    γαμώτο δεν ξέρω...τώρα είμαι Ελβετικές άλπεις για σκί και δεν έχω δορυφορική  

  2. # Anonymous Anonymous

    τοιούτος ο τοιούτορ σου?  

  3. # Blogger One Happy Dot

    17 μέρες είπες??? oh-my-God!!!! Πρέπει να σιαχτώ, να κάνω βαλίτσες, να πακετάρω, να κάνω νύχια!!! Ξεκινάει η iblog-free period και δεν το είχα υπολογίσει!!!! panic attack!!!! καλά κουράγια όμορφε -είσαι άραγε? ή το πνεύμα σου μας έχει θολώσει??? :)- και τα λέμε αμα τη παραδόσει των εργασιών ουχί του πνεύματος!!!!!! φιλιά!!  

  4. # Blogger electronic396

    .....iblog.....
    και καλά κρασιά...
    αλλά μην ανησυχείς,πάνω κάτω και εμείς με το που ανοίξουμε έχουμε εξετάσεις και αν σκεφτείς ότι στο elladistan σε ορισμένα μαθήματα δεν έχουμε πάρει ακόμα... σημειώσεις!!!!σε αφήνω στην σκέψη και μόνο για το τι διάβασμα θα γίνει...!
    Όσο για το bbc ακούω μέσω του site του.Σου δίνει την δυνατότητα να ακούσεις και τα 7 bbc,φυσικά...live+(άκουσον άκουσον)ότι εκπομπές έχασες...ηχογραφιμένες!!!!
    Long live bbc λοιπόν+radio 2(που για μένα βάζει και γαμώ τις μουσικούλες(χωρις διαφημίσεις)+1 κούπα φράπέ στο ένα χέρι+1 κουπα coke or red bull στο άλλο και στην μέση ηλεκτρονική 3...και διάβασμα μέχρι τελικής πτώσεως γιατί...εξετάσεις έρχονται!!!!

    p.s=έβαλα radio wales μια μέρα...περιτό να πώ ότι δεν καταλάβαινα τίποτα....μα τίποτα...!!!!  

  5. # Blogger Neilys

    Katalava... mono egw tin eida tin ekpompi! An me akouei i glukia parousiastria (eides kai kalopiasma?) as to epivevaiwsei!!  

  6. # Blogger L' Aesthete Soleil

    Aναμένουμε το μεγάλο come back. Καλή επιστροφή...  

  7. # Anonymous Anonymous

    Pes mou se parakalo oti to course sou exei akoma tutor ton konto ton Italo kai ton psilo ton terastio (o voithos tou)?....den thimamai ta onomata tous, alla me ton Italo konteva na paikso xylo mia mera!!! Defterh xronia kai me evale se group presentation me 2 18xrona.....ekana monos mou olh th proetoimasia, tous edosa ta keimena pou eprepe na poun ki omos ta ekanan skata...3 essays einai kala, th trith xronia prin tis giortes emeis eixame 7!!!!!!! + presentations....Sketchbook den eixame, alla to zhleva otan evlepa tous filous mou sto idio course pou eisai, pou kanane collage fest 3 meronyxta....koita, oso hmoun ekei vlastimaga, tora pou diavazo gia essays kai presentations mou trexoun ta salia...eixe plaka pantos....ki h agonia na to exeis etoimo (ego PANTA teleftaia stigmh), na trekseis sto faculty office prin tis 5 gia na to paradoseis kai meta mia anakoufish, allo prama!!!!!! Kane ypomonh...outos h allos sto Farnham den exeis kai tipota na se parasyrei....Ektos apo to Borelli's pou exei super faghto!! Ante pali syginithika....  

  8. # Anonymous Anonymous

    Ksereis oti to Borelli's fhmizetai oti einai tou Robbie Williams?  

  9. # Blogger the ibt

    dimhap, καλά τα είπες, σκίτσα είναι. Και δυστυχώς όλα αυτά δε θα τα προλάβω πριν τις διακοπές οπότε θα γράφω ΚΑΙ κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, πράγμα πάρα πολύ δύσκολο!

    anonymous, λογοπαίγνιον έκανα. Γυναίκα ήταν. :)

    serendipity, αν είναι να χαίρεστε τόσο πολύ που παίρνετε άδεια, να το κλείσω τελείως κι εγώ, να συνταξιοδοοτηθώ και να μετακομίσω στη Florida. Για το αν είμαι όμορφος ή όχι θα τοποθετηθεί η αρμόδια επί των θεμάτων, Λουκρητία.

    E396, περαστικά και σε σένα! Τα απογεύματα να ακούς Scott Mills στο Radio1. Είχα κάνει apply σε Πανεπιστήμιο στην Ουαλία. Όταν έφτασε το πρώτο γράμμα το κοιτούσα γελώντας για 2 μέρες! "Coleg y Drindod, Caerfyrddin". Μπες στο σάιτ [ http://www.drindod.ac.uk/cymraeg/ ] και κάνε μια προσπάθεια να διαβάσεις μία λέξη!

    Piri, οι πιαθνότητες να με δουλεύεις αυξάνονται. :-p

    Lolo, το course μου έχει Leader τον κοντό και lecturer τον ψηλό, τον τεράστιο και μάλιστα η αρβύλλα λέει πως δεν τα πάνε και πολύ καλά μεταξύ τους. Σου τρέχουν τα σάλια για essays και presntations? Να σου στείλω τα briefs να μου τα φτιάξεις εσύ; Κι εγώ πάντως τελευταία στιγμή κάνω hand in, στις 5 παρά 1, με όλα μου τα μαλλιά να έχουν ασπρίσει. Στο Borelli's δεν είχα πάει ποτέ εκεί μέσα που είναι κρυμμένο. Μα πού πήγε και το άνοιξε αυτός ο Robbie!  

  10. # Anonymous Anonymous

    Βρε πηγαίνετε μέσα να γράψετε τις δουλειές σας και μην ασχολείστε με τούτο εδώ το ρημάδι για τις επόμενες δεκάξι μέρες.
    Σιγά τώρα μην πρέπει να απολογηθείτε που δεν είστε και τόσο όμορφος. (Ο μικρός μαυρομάλλης- και μαυρομάτης; - στην προηγούμενη φωτογραφία δεν είστε; Ο αριστερά; Δεν ξέρω γιατί βάλατε την μπούρκα πάντως τέρας αποκλείεται να είστε. Ε, ακόμα κι αν είστε έχετε τόσα άλλα χαρίσματα που στο γενικό πηλίκον βγαίνετε κούκλος. Δε θα σκάσετε γι’ αυτό.)
    Ως μαμά(άλλων διαβαζόντων προσώπων) ας μου επιτραπεί μια διαιτολογική συμβουλή:
    Τρώτε προϊόντα μελισσών: Βασιλικό πολτό. Γύρη. Πρόπολη. Μέλι.
    Καρύδια.(Στάσου) μύγδαλα. Πορτοκάλια. Γιαούρτια. Δημητριακά. Kαι στην ανάγκη - αν έχετε τον ακάθιστο- λίγο ritaline.
    Και οπωσδήποτε ύπνο. Τουλάχιστον πέντε ώρες το 24ωρο. Αλλιώς θα φάτε ξύλο. Αν δεν έχετε κανέναν να σας το δώσει θα αναλάβω αυτή την αγγαρεία αυτοπροσώπως.

    Μίμα  

  11. # Anonymous Anonymous

    Μίμα, no offense αλλά ώρες ώρες μου φέρνετε μετό...  

  12. # Blogger One Happy Dot

    Καλή εβδομάδα...είναι? θα δείξει! Το γραφείο έχει γίνει 1ο σπίτι και αυτό που κανονικά είναι σπίτι έχει γίνει κάτι σαν κοσμοπολίτικο θέρετρο το οποίο πολύς κόσμος επισκέπτεται αλλά όχι η νόμιμη ιδιοκτήτριά του! Εν πάσει περιπτώσει...η άδεια είναι μετ εργασιών οπότε χαίρομαι για την πνευματική σου εξέλιξη αλλά όχι για την διαδυκτιακή σου απουσία...η οποία δεν μπορεί να θεωρηθεί απόλυτα ως απουσία καθώς έσπασες το φράγμα και πρωτομηνιάτικα μας "έγραψες"-στο blog!! Από κει και πέρα αν θές να πας Florida να πας και να μας..."γράφεις"-στο blog!!! Sorry για το άτοπο παιχνίδι με τις λέξεις αλλά έχω κλείσει κάμποσες πολλές ώρες στο γραφείο και θεωρώ ότι δικαιούμαι εις βάρος σας λίγο βλακ χούμορ!!!Καλό μήνα όμορφε και αναγνώστες αυτού...καλές γιορτές να έχουμε!  

  13. # Anonymous Anonymous

    Sorry anonymous.
    Ίσως έχετε δίκιο.

    Μίμα  

  14. # Blogger Loucretia

    -Serendipity, ο μικρος ειναι ενα κουκλι. Για να καταλαβεις δλδ ποσο κουκλι ειναι, οταν μας βλεπουν διπλα-διπλα, τον περνανε για αδελφο μου και στη καλυτερη των περιπτωσεων για γιο μου!
    (που θα μπορουσε καλλιστα να ειναι με τοσα χαρισματα που εχει) :-Ρ

    -Ανωνυμε/η, δεν εισαι μονο αδικος με τη Μιμα, εισαι κι απαραδεκτα αγενης. Το παραπανω σχολιο της δεν περιειχε τιποτα το εκνευριστικο, αντιθετα ηταν απολυτα τρυφερο και προστατευτικο, οπως κανει καθε καλη μαμα. Εγω δεν ξερω αν ειμαι καλη μαμα, ομως τη καταλαβαινω απολυτα.

    Sorry για το υφος μου, αλλα σημερα περασα μια δυσκολη μερα με τον δικο μου γιο, μετα απο πολυ κουβεντα φτασαμε μολις τωρα να χαμογελασουμε. Ουφ, δυσκολο πραγμα να εισαι γονιος.... αλλα κι υπεροχο μαζι ;-))) Καλο βραδυ σε ολους.

    Υ.Γ. ψιτ, εσυ μικρουλι, μη μας διαβαζεις κλεφτα, νταξει; εχεις εργασιες λεμεεεε!  

  15. # Anonymous Anonymous

    Και όμως είχε δίκιο, Λουκρητία.
    Δεν είπε «εκνευριστικό» είπε «εμετικό». Που είναι άλλο πράγμα.
    Ευεργετικό το σχόλιό σας Anonymous.
    Το παίρνω σοβαρά υπόψη και σας ευχαριστώ που μπήκατε στον κόπο και είχατε το θάρρος να το πείτε.
    Συμφωνώ απολύτως! Αλήθεια. :-)

    Μίμα  

  16. # Anonymous Anonymous

    ΥΓ: Το χαμόγελο βγήκε μισό.
    Αλλά ήταν ολόκληρο.
    :-)  

  17. # Blogger One Happy Dot

    Λουκρητία...είμαι σίγουρη ότι πρόκειται για όμορφο φατσόνι, ιδίως αν σου έχει μοιάσει!!! όχι ότι σε έχω δεί αλλά με τέτοια αυτοεκτίμηση...θα σκάσουν οι οχτροί μας!
    Μίμα...συνέχισε να τα λές έτσι όπως σου βγαίνουν και όπως τα νιώθεις. Καλοδεχούμενη η κριτική του anonymous αν είναι με θετική διάθεση αλλά με λίγο καλύτερο τρόπο... :) Και τώρα που λύσαμε τις διαφορές μας ας συνεχίσουμε να τα λέμε μέχρι να επιστρέψει ο άσωτος υ-ιός από τις εκπαιδευτικές του δραστηριότητες! Πόσο στοίχημα ότι ρίχνει κλεφτές ματιές τι συμβαίνει κατα την απουσία του? Αλλά κ εμείς το dismissed το πήραμε στα σοβαρά βλέπω!!!:)  

  18. # Blogger the ibt

    Για ήσυχα παιδάκια...

    Srendipity, μάγος είσαι; :p  

  19. # Blogger Idάκι

    Κάτσε δούλευε ωρέ κι άσε το βλόγι! Μια χαρά τα βάζει η Λου στη θέση τους :PP

    Κουράγιο πολύ και υπομονή σου εύχομαι, και σύντομα ελεύθερος να απολαύσεις τη στολισμένη Αθήνα :)  

  20. # Blogger One Happy Dot

    :) μάγος όχι....απλά έχω κάνει κ εγώ φοιτήτρια και έχω τόσες φορές δηλώσει σε συγγενείς, γνωστούς και φίλους ότι για μια περίοδο θα χαθώ λόγω διαβάσματος, έχω ζητήσει προκαταβολικά συγνώμη από όλους που θα τους ξεχάσω, δεν θα τους πάρω τηλέφωνο, θα αμελήσω γιορτές και γενέθλια και...και...τελικά έφτανα δεύτερη εξεταστική να ανοίγω για πρώτη φορά βιβλίο! Ακόμα ψάχνω να βρώ τη συνωμοσία γύρω από αυτό το σκηνικό...χμ! Καλή συνέχεια... :)  

  21. # Blogger Anonymous

    Tin ekpompi tin eida kai egw!! Itan sto elliniko mad channel...
    Kai an 8imamai kala eipe kala logia gia to blog sou!!! Edei3e to blog stin tileorasi ktl...
    Apo ekei ema8a to ekpliktiko sou blog!!
    SInexeise etsi!!!  

  22. # Anonymous Anonymous
  23. # Anonymous Anonymous
  24. # Anonymous Anonymous
  25. # Anonymous Anonymous
  26. # Anonymous Anonymous
  27. # Anonymous Anonymous
Post a Comment



 

Powered by Blogger.