Μπαγιάτικο.

8 Comments Published by the ibt on Wednesday, November 07, 2007 at 6:17 AM.

The image “http://farm3.static.flickr.com/2371/1897544588_0b352ae56c.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

(Το περιβόητο T-Shirt)

Μπορεί την Παρασκευή ε-ε-έρχεται το iPhone στη Μεγάλη Βρετανία αλλά εγώ χρωστάω ακόμα υλικό από το launch του Leopard που λόγω δυσμενών διαδικτυακών συνθηκών (κομμένο broadband / ξέγνοιαστα weekends στο Λονδίνο χωρίς IT) δεν ανέβασα ποτέ.

Επειδή πλέον είναι αργά για να γράψω εκτενώς για το θέμα, θα παραθέσω απλώς μερικές εικόνες από εκείνο το απόγευμα.

The image “http://farm3.static.flickr.com/2324/1896550177_06dfecff6f.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.The image “http://farm3.static.flickr.com/2136/1897634646_8550b5e1d6.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.
The image “http://farm3.static.flickr.com/2405/1896550973_4bb223efd6.jpg?v=0” cannot be displayed, because it contains errors.

Η αρχή, το τέλος και η μέση της ουράς που επεκτεινόταν στη Regent και τη Hanover Street στις 16:51. Λίγο πριν τις 18:00 η ουρά είχε μεγαλώσει ακόμα περισσότερο και έκανε τον γύρο του τετραγώνου. Ακόμα και όταν έφυγα από το Apple Store, σαράντα λεπτά μετά τις έξι, οι τελευταίοι βρίσκονταν ακόμα στη μέση της Hanover Street, στο σημείο δηλαδή από όπου ξεκίνησα εγώ!

Οι περαστικοί ρωτούσαν συνεχώς αν περιμένουμε το iPhone αλλά μόλις έπαιρναν απάντηση έφευγαν σκεπτικοί ή χωρίς να καταλάβουν. Τρεις κοπέλες μάλιστα αναφώνησαν "Oh, this is so sad" προσπερνώντας κοιτάζοντάς μας με περιφρόνηση.

Οι Apple έστελνε κάθε τόσο υπαλλήλους για να βεβαιωθούν πως όλα βαίνουν ομαλώς σε όλο το μήκος της ουράς, να ευχαριστούν τον κόσμο για την αναμονή, ακόμα και για να μοιράσουν σοκολάτες στα ανυπόμονα Mac freaks (που δυστυχώς δεν είχαν σχήμα μήλου).

The image “http://farm3.static.flickr.com/2102/1896549245_6337df980d.jpg?v=0” cannot be displayed, because it contains errors.
The image “http://farm3.static.flickr.com/2270/1897398678_489eaed6bf.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Στις 17:00, ακριβώς μία ώρα πριν την επίσημη έναρξη της διανομής του Leopard έκαναν την εμφάνισή τους αυτά τα αστεία ανθρωπάκια. Οι μεγάλες ταμπέλες στην πλάτη τους διαφήμιζαν website που πωλούσε το Leopard £10 φτηνότερα από την κανονική του τιμή.

The image “http://farm3.static.flickr.com/2129/1896551589_1f650d669c.jpg?v=0” cannot be displayed, because it contains errors.

Στις 18:03 έξω από το Apple Store έβλεπες αυτό...

και όταν περνούσες την είσοδό του ζούσες αυτό...

8 Responses to “Μπαγιάτικο.”

  1. # Anonymous Anonymous

    Βρε αγοράκι μου χρυσό...Έχεις ρωτήσει κάποιο ειδικό για την κατάσταση σου;;; Να πω οτι έβγαζε ο Oscar De La Renta (Νικόλ καλά το γράφω;;;;) την καινούργια του κολεξιόν να το καταλάβω.....
    Αχ μικρό μου πόνυ τι τραύματα κουβαλάς και εσύ........Εν πάει περιπτώσει έχω να πω οτι οι φωτογραφίες σου αν και χαοτικές μου άρεσαν πάρα πολύ, συγνώμη για το προηγούμενο μου σχόλιο στο προηγούμενο σου post και οτι χτες είδα τα Υπέροχα Πλάσματα...Ούτε μία αναφορά στον Κότσιρα!!! Η κακία θα σου μείνει μόνο!!!! Είμαι λίγο αλαφιασμένη σήμερα αλλά είδα ένα περίεργο όνειρο....Αυτά...  

  2. # Blogger Le Roi Soleil

    Αυτό το απόλυτο χάος θα ήμουν διατεθειμένος να το ζήσω μόνο στο ΒΑDEN (έδρα της Swarovski) και μόνο για την κανούργια συλλογή κρυστάλλων, τα οποία συμπυκνώνουν πολλές μορφές τέχνης, ως κομψοτεχνήματα (και χειροποίητα). Πάντως συμμερίζομαι το πάθος σου (ωστόσο, δεν το καταννοώ - pardonne moi).
    Υ.Γ. Ξέρω πως θα υπάρξει πολλή αντίδραση κι από 'σένα και από πολλούς συνομιλητές. Αλλά γι' αυτό δεν υπάρχει το blog;  

  3. # Blogger Idάκι

    Λατρεύω τα multimedia ρεπορτάζ σου :))

    Και που δεν έχω τρέλα με το μηλαράκι, θα με έπιαναν ρίγη συγκίνησης σε τέτοια ατμόσφαιρα!!

    Βρε λες να ζω για το χειροκρότημα γύρω μου; :ΡΡΡΡ (πάει κ σε δεύτερο ενικό χοχο)  

  4. # Blogger Idάκι

    PS. Μετανιώνω κ θα μετανιώνω πάντα που αν και είχα την ευκαιρία δεν πήγα σε κάποιο βιβλιοπωλείο τα μεσάνυχτα για τον τελευταίο Χάρι...  

  5. # Anonymous Anonymous

    Καλέ έχετε τρελαθεί όλοι τελείως? Ούτε για Mac, όυτε για Swarovski και φυσικά ούτε για τον Harry Potter!!!
    Ο μόνος λόγος που θα στεκόμουν εγώ σε τέτοια ουρά είναι να ξέρω ότι μέσα, σε ένα καναπέ, κάθεται ο Brad Pitt γυμνός
    ή έστω η Αnne Wintour άβαφτη και με πιτζάμες! lol  

  6. # Blogger alienlover

    να το ξέρεις, σε μισώ. με πάθος.  

  7. # Anonymous Anonymous

    επειδή.....δεν το πιασα(η μάλλον στο ελλαδιστάν έχω μαθει να με βρίζουν οι υπάλληλοι).....αυτοί που χειροκροτούσαν....ήταν employees sto apple store.....η με γελούν τα μάτια μου...?......
    Ελλάδα.....
    Αγγλία.............  

  8. # Blogger the ibt

    Μαρία, η Apple είναι αρρώστια αγιάτρευτη και ανεξήγητη. Προφανώς η Κοντοβά με διάβασε και είπε να με βγάλει τρελό σταματώντας τις αναφορές στο Γιάννη.

    Χρήστο, καθένας με τον πόνο του.

    Id, φυσικά και ζούμε για το χειροκρότημα. Αλλά στο Harry Potter φαντάζομαι πως δεν κάνουν αμερικανιές τύπου "ας χειροκροτήσουμε όλοι μαζί το νέο διαμάντι της JKR"

    Acid K, είπαμε, καθένας με τα βίτσια του.

    Alienlover, για το t-shirt?

    E396, όπως είπα και πιο πάνω είναι η αμερικάνικη τακτική TGI Fridays για να δημιουργηθεί η σχετική γιορτινή ατμόσφαιρα και η ψευδαίσθηση του σημαντικού. :)  

Post a Comment



 

Powered by Blogger.