I'm With Stupid.

26 Comments Published by the ibt on Wednesday, November 21, 2007 at 11:11 AM.

The image “http://farm3.static.flickr.com/2389/2052391060_7f233b7f45.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Αυτό ήταν. Ο IBLOGLIVEΟΙΣΤΡΟΣ που με είχε πιάσει το τελευταίο διάστημα, έκανε τον κύκλο του και τελείωσε ξαφνικά, αφήνοντάς με αγκαλιά με ένα μεγάλο blogger's block.

Επειδή λοιπόν στέρεψα από έμπνευση, εμπειρίες και νέα κι επειδή οι σοκολάτες του προηγούμενου post θα λήξουν (στην πραγματικότητα έχουν ήδη φαγωθεί) ανεβάζω μια φωτογραφία που βγάλαμε το Σαββατοκύριακο με τον Νίκο στο campus του Queen Mary στο Λονδίνο για να την καμαρώνετε μέχρι να επιστρέψω (σε κάνα-δύο χρόνια).

Για όσους δεν ξέρουν, ο Νίκος είναι νομική ιδιοφυΐα και φέτος τιμά το QMUL με τη φοίτησή του σε αυτό. (Πόσα δωρεάν διαζύγια μου βγάζεις μετά από αυτό το σχόλιο;)

26 Responses to “I'm With Stupid.”

  1. # Blogger Idάκι

    Άσε τις βλακείες αγαπητό μου ibt, δεν μπλοκάρεις έτσι εύκολα!!

    Άλλο θέλω να μάθω: το σ/κ παίζει Λονδίνιουμ. Εσείς; Ο Δικηγορίσκος;  

  2. # Blogger the ibt

    Ρε κατέβα εσύ και θα σου φέρουμε μέχρι και την LSO στο Γιούστον να παίζει το "Ωραία μου Κυρία".  

  3. # Anonymous Anonymous

    .....οεο.....;)
    κατέβασε μερικές τσικουδιές να σου έρθει έμπνευση lol;)
    Mετά αν είσαι σε νυφάλια κατάσταση που μπορείς να περπατήσεις go στην σχολή σου και τράβα καμοιά 15αριά photos του campus και των εγκαταστάσεων γενικά να πάρουμε μια ιδέα τι παίζει και εμείς τα έρημα που τόσο καιρό για σχολή ακούμε και σχολή δεν βλέπουμε:)
    .....
    καλά είμαι απαιτητικός μην μου δίνεις σημασία lol....:)

    p.s=σήμερα γιορτάζουν οι μαρίες...(απάντρευτες)...τουλάχιστον στην κρήτη..αλλα υποθέτω και στην υπόλοιπη Ελλάδα...lol;)  

  4. # Blogger alienlover

    όλα τα καλά παιδιά μαζεμένα στα Λονδίνα. Έτσι μου ΄ρχεται να έρθω κι εγώ το σου-κου εκεί ως γνήσια bitch, για ποικιλία! :ρ  

  5. # Anonymous Anonymous

    Τελικά το ψέμα έχει κοντά ποδάρια...  

  6. # Anonymous Anonymous

    Teleia photo!!! (oxi, mpravo!) :P  

  7. # Blogger L' Aesthete Soleil

    Άλλο μπλοκάρω και άλλο bloggaro. Εδώ πολλοί μεγάλοι λογοτέχνες έχουν στερηθεί έμπνευσης. Θα σε ενημερώσω για ένα βιβλίο που πρόκειται να κυκλοφορήσει, για να αναθεωρήσεις. Κ Α Λ Η Σ Υ Ν Ε Χ Ε Ι Α ! ! !  

  8. # Anonymous Anonymous

    Διαφωνώ.

    Περισσότερα αργότερα..

    μίμα  

  9. # Blogger Loucretia

    Συμβαινουν αυτα καλο μου. Εχει κι ο ερωτας τις μεταπτωσεις του :-ΡΡΡ  

  10. # Anonymous Anonymous

    Θα συμφωνούσα αν τό ‘κλεινες για να αφοσιωθείς στα μαθήματά σου ή στο αγαπημένο σου πρόσωπο.
    Οποιοσδήποτε άλλος λόγος είναι ηλίθιος.
    Δεν έχεις αναλάβει καμία υποχρέωση απέναντί μας. Ούτε εισιτήριο έχουμε κόψει.
    Μπορείς να μπαίνεις χαλαρά όποτε σου κάνει κέφι μια φορά το μήνα. Μισή. Ή και καμία. Δεν είσαι υποχρεωμένος να γυρίζεις τη ρόδα του λουναπάρκ ολημερίς κι οληνυχτίς.
    Όμως το οριστικό κατέβασμα του διακόπτη είναι μια απόφαση μελό. Κατώτερη της ευφυΐας και της αισθητικής σου. Έχει να κάνει με μια φιλαρέσκεια και μια «φιλοτιμία» (ξέρω από πρώτο χέρι τι σημαίνει να είσαι συγχρόνως λέων και τίγρις) ιδιότητες που πρέπει να μάθεις να χαλαρώνεις για να ζεις πιο εύκολα.

    Δε θέλω καθόλου να σε ζορίσω. Η ζορισμένη δημιουργικότητα είναι καταδίκη. Μόνο το περίσσευμα έχει ενδιαφέρον.

    Θα ήθελα λοιπόν να σε παρακαλέσω να αλλάξεις την απόφασή σου (ξέρω πόσο δύσκολο είναι!!) κι όποτε σου περισσεύει κάτι να το αφήνεις εδώ.

    Με την ελπίδα ότι δεν είσαι αγύριστο κεφάλι,
    δεν σε αποχαιρετώ.

    Μίμα


    ΥΓ:

    γούσλι θα σε γουσλίσω!  

  11. # Blogger One Happy Dot

    Συμφωνώ τόσο πολύ με την anonymous Mima!!! Το έχεις μέσα σου, απλά μπορεί να σου λείπουν τα ερεθίσματα για να το εξωτερικεύσεις. Αλλά για πόσο μπορείς να ξεμείνεις από ερεθίσματα εκεί που έχεις ξενιτευτεί? Δεν μπορεί..κάτι θα δείς/ακούσεις/αισθανθείς και θα ξεκινήσεις πάλι τις ιστορίες...και όλα θα γίνουν πάλι έτσι όπως πρέπει. Και το "πρέπει" στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι κακό! Και αν σε τελική ανάλυση η σοκολάτα είναι το καύσιμο στην έμπνευσή σου το μόνο που χρειάζεται είναι ενα Postακι με την διεύθυνσή σου και θα λάβεις περισσότερες σοκολάτες - και όχι μόνο - και από τα αποθέματα του εργοστασίου της ΙΟΝ!!!! Άσε που πάνω στην Καραγιώργη Σερβίας άνοιξε "le chocolat" το οποίο θα μπορούσε κάλιστα να πρωταγωνιστεί στην ομόνυμη ταινία και το τι έχει δεν μπορώ ούτε να σου πειγράψω! Δεσμεύομαι ενώπιω κοινού και blog να σου στείλω τα καλύτερα...
    :)  

  12. # Blogger akis

    Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΣΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ...ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ...  

  13. # Blogger akis

    This comment has been removed by the author.  

  14. # Blogger the ibt

    No more drama: Το "κάνα-δύο χρόνια" ήταν φυσικά αστείο. Δεν έκλεισα οριστικά το διακόπτη, ούτε σας "απείλησα" για κάτι τέτοιο. Πάντα όμως προειδοποιώ για μεγάλα κενά απουσίας.

    Παρόλα αυτά -Μίμα- έχετε κάποιο δίκιο: Ξαφνικά άρχισα να βλέπω το blog μου ως υποχρέωση. Και όταν κάνω κάτι με το ζόρι νομίζω πως είναι εμφανώς κακό. Γι' αυτό και τώρα κάνω ένα μικρό διάλειμμα.

    Το πολύ το Κύριε ελέησον...  

  15. # Blogger the ibt

    Επίσης ο akis έχει απόλυτο δίκιο: Το blogging πολύ αμέλησαν, το photoblogging ουδείς. Link για το -σχεδόν- καθημερινά ανανεωμένο Flickr μου βρίσκετε στη στήλη με τα Links, δεξιά.

    Serendipity, σε ευχαριστώ για τη σοκο-συμπαράσταση και την σοκο-προσφορά αλλά αν αρχίσετε όλοι να στέλνετε (όπως η Alienlover) τότε είναι που θα νιώθω μεγαλύτερη υποχρέωση απέναντι στο blog μου!

    (Μίμα, όχι, δε φταίει η Alienlover που βαριέμαι να γράψω, ούτε o Guslee)

    Χρήστο, ευχαριστώ.

    Κάτια, I miss you, I love you, μουτς.

    Nas, χα!

    Alienlover, σου ρθαν;  

  16. # Blogger One Happy Dot

    ΑΑΑΑΑ!!!! εδώ θα τα χαλάσουμε τα σπίτια μας!!! άλλο το blog άλλο η προσφορά σοκολάτας! Μην τα μπερδεύεις καλέ μου!! Σκέψου το και αλλιώς...ενα διάστημα χωρίς blog είναι άσχημο μεν αλλά οκ σεβόμαστε τον γράφων και συνεχίζουμε να ζούμε. Μια μέρα χωρίς σοκολάτα όμως...εδώ τα πράγματα σκληραίνουν! Σκέψου το και για οποιαδήποτε αλλαγή-μετάνοια-σύνδρομο στέρησης εδώ θα είμαστε!
    Φιλιά!  

  17. # Blogger alienlover

    !!!!!! ναιαιαιαι !!!!!!!!

    τρελό ρισπέκτ...!!!  

  18. # Blogger L' Aesthete Soleil

    Θα σου δώσω ένα έναυσμα. Μπαίνοντας στο blog μου θα δεις ένα χαρτονόμισμα των σκοπίων. Σχολίασέ το. (surfingonseveralthoughts.blogspot.com  

  19. # Blogger a female Darcy

    ma giati tholoneis tis fatses...xalaei ti fotgrafeia..afou to katexeis to athlima giati na ti tholoneis. kalitera na travas podia xeria kai koula aorista apo to na travas fatses kai meta na tis tholoneis.

    filika panta
    :)  

  20. # Anonymous Anonymous
  21. # Anonymous Anonymous
  22. # Anonymous Anonymous
  23. # Anonymous Anonymous
  24. # Anonymous Anonymous
  25. # Anonymous Anonymous
  26. # Anonymous Anonymous
Post a Comment



 

Powered by Blogger.