Posh and Becks.

103 Comments Published by the ibt on Wednesday, October 11, 2006 at 9:23 PM.


Όπως σημείωσα και στο προηγούμενο post, το περασμένο σαββατοκύριακο το έβγαλα στο κρεβάτι. Fresher’s flu γαρ. Γρίπη την οποία «αρπάζω» κάθε Οκτώβριο και σε διαφορετικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκαπαίδευσης στην Ευρώπη. (βλ. Οκτώβριος 2005, iblog Classics) Αυτό που μου κακοφάνηκε περισσότερο αυτό το Σαββατοκύριακο όμως δεν ήταν ότι έχασα τη βόλτα στο Λονδίνο ή ότι είδα δύο seasons Simpsons από τη βαρεμάρα μου. Αλλά το ότι κανείς από τους συγκατοίκους ή τους φίλους δεν ήρθε να μου χτυπήσει την πόρτα ή έστω να στείλει ένα “text” για να δει τι κάνω, με εξαίρεση τη Hannah, που έχει δείξει δείγματα ανθρωπιάς από την πρώτη μέρα που ήρθε στο σπίτι.

Την αδιαφορία αυτή δεν την εξέλαβα ως γαϊδουριά αλλά ως άλλο ένα κουλό χαρακτηριστικό του Βρετανικού λαού, τα οποία θα αναλύσουμε σε αυτό το post. Να σημειωθεί πως ό,τι γράφω αναφέρεται κυρίως στους συμφοιτητές μου, με τους οποίους συναναστρέφομαι τον τελευταίο καιρό και όχι στο σύνολο του βρετανικού λαού. Φυσικά και δεν τρέφω καμία εμπάθεια προς τους κατοίκους αυτής της χώρας, αντιθέτως, οι Βρετανοί τον τελευταίο μήνα είναι οι φίλοι και η οικογένεια μου εδώ. (Για όσους με θέλουν ρατσιστή και Ελληνάρα.)

Για το Αγγλικό φλέγμα γνωρίζετε όλοι. Ο λαός αυτός έχει μια τραγική απάθεια για τα πάντα. Δεν κλαίει, δε γελάει. Μπορεί αυτοί οι άνθρωποι να είναι οι πιο ευγενικοί που έχω γνωρίσει ποτέ, μπορεί να έχουν όλοι μεγάλα αποθέματα (αγγλικού) χιούμορ, παρόλα αυτά δεν έχω δει Άγγλο στο δρόμο ή πίσω από ένα γκισέ να χαμογελάει. Αυτό ομολογώ πως μου κόβει τα πόδια κάθε φορά. Αυτή η αυστηρότητα που έχουν στο βλέμα τους οι Αγγλίδες, στις πληροφορίες, στη βιβλιοθήκη, στη γραμματεία, με κάνει να πιστεύω πάντα πως λέω ή κάνω κάτι λάθος.

Η ίδια απάθεια όμως με σώζει στο super market, όταν τρέχω να πληρώσω και ταυτόχρονα να βάλω τα ψώνια σε σακούλες, ενώ πίσω μου περιμένει η Αγγλίδα νοικοκυρά και ο Άγγλος γιάπης με το κατεψυγμένο στο χέρι, χωρίς να βγάλει κιχ. Γενικά είπαμε πως η ουρά είναι ιερή σε αυτό τον τόπο κι έτσι ο αγγλικός λαός γλίτωσε από τα ανυπόφορα σκετς του Δαλιανίδη και των ΑΜΑΝ.

Δυστυχώς ένα από τα γνωστά σε όλο τον κόσμο χαρακτηριστικά των Βρετανών, είναι και η απάθειά τους προς τη βρωμιά. Αυτός ο λαός δεν σιχαίνεται με τίποτα. Φανταστείτε τώρα εμένα, που βρίσκομαι στο άλλο άκρο, που σιχαίνομαι τους πάντες και τα πάντα, που χαρακτηρίζομαι πολλές φορές υποχόνδριος και μικροβιοφοβικός, να μοιράζομαι ένα σπίτι με έξι Βρετανούς εν δράσει.

Την πρώτη μέρα που έφτασα στην Αγγλία, ήρθα αντιμέτωπος με δύο παραδοσιακά βρωμερά ήθη τούτης της χώρας. Το πλύσιμο μούτρων και πιάτων. Οι νιπτήρες εδώ, όπως ίσως γνωρίζετε, έχουν δύο βρύσες: Μία με καυτό νερό και μία με μπούζι. Υποτίθεται για να πλυθείς με χλιαρό νερό θα πρέπει να ταπώσεις το νιπτήρα σου και να χώσεις το κεφάλι σου μέσα. Καυτό και πάλι καυτό. Παρόμοια κατάσταση, και πιο βρωμερή, παίζει με τα πιάτα. Ξεχάστε το Fairy που συμφέρει πάνω στο Scotchbright. Στους νεροχύτες υπάρχουν τεράστιες λεκάνες τις οποίες οι Άγγλοι γεμίζουν με νερό και πετούν μέσα λίγες σταγόνες σαπουνιού για να αφρίσει. Στη συνέχεια παίρνουν το πιάτο τους με όλα τα υπολείμματα φαγητού και κυριολεκτικά το βαφτίζουν καθαρό. Το βουτάνε δηλαδή στη λεκάνη, περνούν από πάνω το σφουγγάρι και αμέσως το βγάζουν στην άκρη για να στεγνώσει. Ναι, με τις σαπουνάδες. Φυσικά μετά το πρώτο πιάτο, το νερό της λεκάνης γίνεται καφέ και τα υπόλοιπα σκεύη πλένονται μέσα σε τιγανόλαδα, αρακάδες και ρύζια. Καταλαβαίνετε πως εδώ ξεφεύγουμε από τη σιχαμάρα και πάμε σε θέματα πολύ βασικής υγιεινής.

Η κουζίνα μας είναι κώλος 6 μέρες την εβδομάδα. Εκνευρίζομαι τόσο πολύ που δεν ενδιαφέρει κανέναν αυτό το πράγμα, αλλά δεν καθαρίζω, γιατί μετά από μία ώρα τα ξανακάνουν χάλια. Βουνά τα πιάτα στους νεροχύτες, πάγκοι που κολλάνε, τραπέζια με ψίχουλα, μπύρες και λεκέδες από καφέ. Το πάτωμα δεν σας το περιγράφω. Οι Άγγλοι εκεί, κινούνται με τη χαρακτηριστική απάθεια μέσα στη βρώμα: Αφήνουν κι άλλα βρώμικα στους νεροχύτες, ακουμπάνε το κρέας τους στους πάγκους, τρώνε στο τραπέζι που κολλάει και κυκλοφορούν ξυπόλητοι. Την Πέμπτη το βράδι όμως τα πιάτα εξαφανίζοντια μαγικά! Κι αυτό γιατί οι καθαρίστριες (στις οποίες στάνταρ κολλάνε βαραία) έχουν ξεκαθαρίσει εξ’ αρχής πως ό,τι σκεύος δουν εκτός ντουλαπιών, το χρεώνουν 50 λίρες! Φανταστείτε δηλαδή τι γίνεται για να αναγκαστεί το Accommodation Office να βάζει πρόστιμα για την καθαριότητα!

Εγώ πάλι για να επιβιώσω, ζω μέσα σε μια τσιχλόφουσκα - χειρουργείο: Καθαρίζω τις επιφάνειες στις οποίες μαγειρεύω και τρώω, με τις οποίες φυσικά και δεν έρχονται σε επαφή τα τρόφιμά μου. Σουπλά, σουβέρ, ξύλο κοπής είναι το Ευαγγέλιό μου. Κρύβω το σφουγγαράκι μου για να μην πέσει σε καμιά λεκάνη και δεν διανοούμαι να αφήσω σκεύη εκτεθειμένα. Έρχομαι σε πολύ δύσκολη θέση όταν κάποιος προθυμοποιείται να πλύνει τα πιάτα μου και για να το αποφύγω λέω πως η λάτζα είναι η αγαπημένη μου συνήθεια. Μια φορά όμως ήρθα αντιμέτωπος με μια πολύ δύσκολη κατάσταση: Κάποιος από τους συγκατοίκους με ρώτησε γιατί σαπουνίζω το ξύλο κοπής. Έμεινα για λίγα λεπτά αμίλητος προσπαθώντας να θυμηθώ τη λέξη «σιχαίνομαι» στα Αγγλικά. Ακόμα προσπαθώ.

Σας είπα πως οι συγκάτοικοι περπατούν παντού ξυπόλυτοι. Δε σας είπα όμως πως η συνήθεια αυτή φτάνει μέχρι το Πανεπιστήμιο, όπου οι συμφοιτητές μου βγάζουν τα παπούτσια τους στις διαλέξεις, στα σεμινάρια, στα εργαστήρια, και περιφέρονται ξυπόλυτοι ή με τις κάλτσες χωρίς κανένας να δίνει σημασία!

Παρόμοιο φαινόμενο είναι αυτό του κώλου – παπουτσιού το οποίο θεωρώ το πιο ασεβές προς τους υπόλοιπους. Άγγλοι, μικροί, μεγάλοι, ακόμα και καθηγητές, θεωρούν πως όπου τοποθετούν τον κώλο τους μπορούν να βάλουν και τα παπούτσια τους, και αντιστρόφως. Αυτό σημαίνει πως ανεβαίνουμε σε κρεβάτια, καναπέδες, καρέκλες, θέσεις τρένων, λεωφορείων και αεροπλάνων με τα παπούτσια και καθόμαστε κάτω στο δρόμο, στο μετρό, στο πάτωμα του σούπερ μάρκετ, στο dancefloor του club, με τον κώλο. Είναι δυνατόν να θεωρούν το τζιν τους το ίδιο βρώμικο με τα παπούτσια τους; Φυσικά, αφού αμφότερα πλένονται μαζί με τα υπόλοιπα ρούχα και εσώρουχά τους στο πλυντήριο!

Και αφού σας προκάλεσα τάσεις προς έμετο, ας μιλήσουμε για το ποτό. Πονεμένη ιστορία στην οποία έχω αναφερθεί και στο παρελθόν. Ειλικρινά, ό,τι και να πω είναι λίγο. Δε θα ξεχάσω τις πρώτες μέρες που όλοι κυκλοφορούσαν τύφλα από το μεσημέρι, δε θα ξεχάσω την σκηνή που η αλκοολική γκόμενα από το επάνω διαμέρισμα μετέφερε από το ψυγείο στην τσάντα της έξι μεγάλα κουτάκια μπύρας για να περάσει το απόγευμα, ούτε τα “drink games” (Θέε μου) που παίζει η παρέα μου στην pub. (Τα drink games είναι ηλίθια παιχνίδια - δικαιολογίες των συμφοιτητών μου για γίνονται στουπιά όταν στις pub δεν έχουμε τίποτα να συζητήσουμε.)

Δεν ξέρω αν φταίει το ποτό ή το γεγονός ότι κανείς δεν τους βοηθά οικονομικά αλλά έχω παρατηρήσει δείγματα τρελής μιζέριας. Στο Παρίσι π.χ. οι συμφοιτητές μου προτιμούσαν να στερηθούν πολλά πράγματα, από μουσεία μέχρι φαγητό, προκειμένου να εξαργυρώσουν το συνάλλαγμά τους σε μπύρες! Εκτός αυτού όμως, έχω καταλάβει πως οι Άγγλοι δε μοιράζονται γενικώς. Είναι τύπου «ο καθένας τα δικά του». Για παράδειγμα, όταν τρώνε κάτι δεν προσφέρουν ποτέ στους άλλους. Ή αν τύχει να τους ζητήσεις λίγο αλάτι ή ένα αυγό πολύ δύσκολα θα σου δώσουν.

Σε αντίθεση με τους Έλληνες, οι Άγγλοι δεν είναι καθόλου ρατσιστές. Μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει καμία διαφορετική μεταχείριση, εκτός από αυτό το παράξενο μούδιασμα των υπαλλήλων στις τράπεζες, οι οποίες έχουν τους Έλληνες στη μαύρη λίστα. Όχι άδικα, καθότι κάποια ελληνόπουλα τα προηγούμενα χρόνια, φρόντισαν να χτίσουν την εικόνα του καταχθόνιου Έλληνα που αρπάζει τα overdrafts, αφήνει απλήρωτους λογαριασμούς και επιστρέφει στη μαμά Ελλάδα με το πτυχίο στην κορνίζα.

Σε αντίθεση με τους Αμερικανούς που κάνουν τούμπες, οι Άγγλοι δεν εντυπωσιάζονται καθόλου όταν τους λες ότι είσαι Έλληνας. Στην πραγματικότητα δεν ξέρουν τίποτα για μας. Ο Dave δεν ήξερε καν που βρίσκεται η Ελλάδα και πολλοί με έχουν ρωτήσει αν ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση! Η πιο κουλή ερώτηση που έχω ακούσει όμως έχει έρθει επίσης από το στόμα του Dave, ο οποίος τις πρώτες μέρες μου στην Αγγλία, με ρώτησε τι γλώσσα μιλάμε στην Ελλάδα, αγγλικά ή ελληνικά! Επίσης, τζατζίκια, σουβλάκια, Φαλιράκια ξεχάστε τα. Κανείς δεν έχει ιδέα για ελληνικά φαγητά και νησιά. Η Hannah μόνο είχε έρθει το καλοκαίρι στη “Zantee” (που έκανα δύο χρόνια να καταλάβω ποιο νησί εννοεί) αλλά είπαμε, η Hannah έχει δείξει εξ’ αρχής δείγματα ανθρωπιάς. Βέβαια, όταν τη ρώτησα αν της άρεσε το φαγητό, μου απάντησε πως ναι αλλά δε θυμόταν τι έφαγε. (Φανταστείτε μεθύσι.)

Τα ελληνικά τους φαίνονται πολύ αστεία. Ό,τι ελληνικά γράμματα βλέπουν στο δωμάτιό μου τα κοιτάζουν γελώντας. Όσο για τα προφορικά, κάθε φορά που μιλάω στο τηλέφωνο, παρακολουθούν και γελάνε σαν χαζοί. Ό,τι λέξη πιάσουν την επαναλαμβάνουν ή τουλάχιστον προσπαθούν. Όταν τους ρώτησα πως τους ακούγονται, μου απάντησαν «σαν Ισπανικά», άποψη με την οποία δε διαφωνώ. Α, συγνώμη που θα γκρεμίσω αυτόν τον urban legend αλλά κανείς εδώ δεν ξέρει τη λέξη «μαλάκας». Παρόλα αυτά, πολλοί έχουν εκφράσει τη θέληση να μάθουν τα βασικά, όπως η Hannah με το «παίζω και μαθαίνω να μετρώ μέχρι το δέκα» και ο Dave που αφού έφτιαξε τετράδιο ελληνικών, μου έγραψε ένα γράμμα στα Ελληνικά με τη βοήθεια του Systran. Ο γραφικός χαρακτήρας ήταν πεντάχρονου και το περιεχόμενό του το εξής:

Υειάσου ibt! Έχω αποφασίσει ότι αντί της εκμάθησης ελληνικά, θα χρησιμοποιήσω αυτό αντ’ αυτού επειδή είμαι πάρα πολύ οκνηρός να μιλήσω την ελληνική ελπίδα σκουπιδιών είχατε μια καλή ημέρα ακόμη κι αν δεν ήρθατε στο μάθημα που ειοπε μια αναιδής αφή αyοριών ο άχρηστός μου αντίο. Δεν είναι τεχνολογία μεγάλη! Dave.*
Posh and Becks: Ο τίτλος του post έχει το όνομα με το οποίο ο βρετανικός (tabloid) τύπος αναφέρεται στο ζευγάρι Victoria (Posh Spice) Adams – David Beckham. Είναι νομίζω η πιο βρετανική φράση που έχω ακούσει, η οποία περιγράφει χαρακτηριστικότερα τη σύγχρονη βρετανική κουλτούρα, μετά το “Fish and Chips”.

103 Responses to “Posh and Becks.”

 1. # Anonymous Anonymous

  Ο Dave είναι γεννημένος ποιητής. Κάπως έτσι έγραφε και ο Rene Char -κι ας μην είχε Systran.  

 2. # Anonymous Anonymous

  Ειχες δεν ειχες, τα καταφερες παλι να μας αναποδογυρισεις τ' αντερα.
  (προς μεγαλη χαρα του certain plume, βεβαιως)
  :-ΡΡ
  Υ.Γ. Ολα ενταξει με τη γριππη;  

 3. # Anonymous Anonymous

  Ιιιιιιουυυυ!!!Τέτοια σιχαμάρα δεν έχω νιώσει ούτε μέσα στην αίθουσα που κάνουμε τα πρακτικά της Ανατομίας!!!

  Σου αξίζει βραβείο που αντέχεις με τόση αηδία/βρώμα/σιχασιά...  

 4. # Anonymous Anonymous

  όπως λέει ο Homer, It's funny cause it's true!  

 5. # Anonymous Anonymous

  Δύσκολη η ξενιτιά φιλαράκι.... :) Κάνε κουράγιο και προς Θεού... μην παρασυρθείς στον κόσμο τους!!!! (Πάω να βουλιάξω στην μπάνιέρα με το μπεταντίν)  

 6. # Anonymous Anonymous

  Γειά χαρά!

  Παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον τις περιπέτειές σου εκεί στο Νότο (από Manchester). Μου θυμίζεις τα δικά μου όταν είχα πρωτοέρθει εδώ.............
  Anyway, μη μασάς - οι Άγγλοι (και οι Αγγγλίδες φυσικά) μπορεί να μην καθαρίζουν αλλά περνάς καλά όταν βγαίνεις μαζί τους ;) Είναι ωραίοι τύποι πώς να το κάνουμε!

  PS: Αν ανέβεις προς τα μέρη μας gimme a shout.  

 7. # Anonymous Anonymous

  Μου θυμίζεις και τις δικές μου πρώτες εντυπώσεις! Αλλάζουν με τον καιρό όμως. Και θα δεις και πράγματα που θα σου αρέσουν, μόλις ξεπεράσεις το πρώτο πολιτισμικό σοκ!  

 8. # Anonymous Anonymous

  χα χα χα πραγματικό μάθημα ανθρωπογεωγραφίας!!!!!!!  

 9. # Anonymous Anonymous

  Plume, είμαι στη βιβλιοθήκη, δίπλα μου είναι ο Dave με το καινούριο του MacBook και καμαρώνει σα γύφτικο σκεπάρνι μετά την μετάφραση που έκανα στο σχόλιό σας!

  Λουκρητία, η γρίππη μου πέρασε. Και η γρίπη επίσης. :-)

  Αlienlover, τι κερδίζω; Ένα weekend αποστείρωσης στο Ινστιτούτο - Spa Pasteur?

  enteka, d'oh!

  GusLei, ευτυχώς του χρόνου θα διαλέξω εγώ τους συγκατοίκους μου.

  Alex, έχεις δίκιο. Αυτό ξέχασα να το γράψω. Την Τρίτη πήγα σε ένα πάρτι και πραγματικά πέρασα πάρα πολύ καλά. Οι Άγγλοι ξέρουν να διασκεδάζουν καλύτερα από εμάς... όταν δεν ξερνάνε. Στα μέρη σας θα κάνω τουρνέ αργότερα αυτό το χειμώνα. (Με έχει καλέσει η Id.)

  Apotheosis, από την πείρα σας, πότε θα το ξεπεράσω;  

 10. # Anonymous Anonymous

  gelial, thanx  

 11. # Anonymous Anonymous

  iblogάκι, ξεράθηκα στα γέλια, είναι κλασική αγγλική συμπεριφορά προς τη βρώμα. Κι εγώ πάθαινα κρίσεις σιχαμάρας όποτε πήγαινα σε εστία να δω φίλους - σπίτι μου επικρατούσε μόνο ταϊλανδέζικη βρώμα (ουδέποτε καθάρισε το μπάνιο η μουλάρα). Η λύση που εφάρμοσε κ ο κολλητός μου είναι αυτή: κράτα τα δικά σου πράγματα καθαρά και κλεισμένα στο ντουλάπι, και άσε τους Άγγλους να κάνουν ό,τι έχουν συνηθίσει. Αλλά στην τελική, κανείς Άγγλος δεν αρρώστησε από τη βρώμα, μην πω ότι μάλλον αναπτύσσουν αντισώματα :Ρ.
  Πάντως δεν μπορώ να αλλάξω τις (κατά εγγλέζικη παραδοχή "ιδιαίτερα λεπτεπίλεπτες") συνήθειές μου περί καθαριότητας, τώρα δε που δεν είμαι φοιτήτρια, δεν αντέχω με τίποτε τη βρωμιά!

  Alex, τον έχω χρυσώσει το μικρό να έρθει πάνω, αλλά πού θα πάει ;)  

 12. # Anonymous Anonymous

  Καλώς σας βρήκα κι εγώ εδώ στις Αγγλίες!

  Καταρχήν πρέπει να σου εξομοληθώ πως τα τελευταία posts σου ήταν βίβλος για μένα μιας και έφτασα στη ξενιτιά μόλις την Κυριακή. Σκεφτόμουν λοιπόν πως πρέπει να ανοίξεις ένα blog με τίτλο: Beginners' Student Guide to UK, ή UK for dummies, ή I'm a Greek in UK (όπως Englishman in NY).

  Ευτυχώς δε υπάρχει ούτε ένας Άγγλος στο flat μου οπότε ξεγλύστρισα από τις εμπειρίες που περιγράφεις... ;)

  Όσο για τα drink games... Είναι άπειρα, υπάρχουν παντού. You can't miss them! Drink chess, drink darts, drink pool, drink drink...

  Παρόλα αυτά ευτυχώς δεν έχω δει αυτά που περιγράφεις. Γενικώς τα πράγματα εδώ είναι πολύ πιο normal καθότι οι Άγγλοι φοιτητές είναι ελάχιστοι. Έχουμε πίξει στους Ινδούς και τους Κινέζους...

  Δώσε μου λίγο χρόνο να οργανώσω κι εγώ τις εμπειρίες μου και ίσως αλλάξω άποψη.  

 13. # Anonymous Anonymous

  Θα με χάσεις από εκπαιδευόμενο - μελλοντικό φοιτητή στην Αγγλία. Σιχάθηκα! Α, όσο για τη λέξη, αυτή δε σου ερχόταν αλλά το "overdrafts" μια χαρά! Χαχαχα.

  What is Zantee ? :S Κάτι σε Ξάνθη μου κάνει αλλά νησί δεν είναι :Ρ

  Υ.Γ. Έλεος άσχετοι Άγγλοι! Τι γλώσσα μιλάμε;;; Τσ τσ τσ... Ντροπή!  

 14. # Anonymous Anonymous

  Το διασκεδάζεις ή να αρχίσω να σε λυπάμαι;  

 15. # Anonymous Anonymous

  ld αν είσαι Manchester πέρνα καμιά βόλτα από Rampant Lion να σε γνωρίσουμε (αν δεν έχουμε ήδη γνωριστεί :))

  highfidelityshow λυπάμαι που στο λέω αλλά θα πήξεις στο Lancaster. 9 η ώρα το βράδυ και τα πάντα κλειστά! (εκτός από το Revolution.........)
  Ας μην αρχίσω καλύτερα με τους Κινέζους - αυτοί και αν είναι βρωμιάρηδες.........καλό κουράγιο!!  

 16. # Anonymous Anonymous

  Ας ξεκινήσω με κάτι πάρα πολυ βασικό:

  ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ => detest, loathe, abominate, can't stand/bear, be disgusted, be repulsive.

  Και δεν στα σημειώνω αυτά για κανέναν άλλο λόγο, αλλά γιατί μάλλον θα πρέπει να το λες πολύ συχνά. Κάτι είχα ακούσει για τον βαθμό ασφαλείας στην υγιεινή των Άγγλων, αλλά ομολογώ έμεινα speechless!!!!!
  Να θυμιθώ να σου στείλω ένα κουτί Dettol...... must!

  Take care junior!
  Τα συγχαρητήρια μου στον ανήσυχο πνεύμα του Dave!
  Φιλιάάάάάάάάάάάάά  

 17. # Anonymous Anonymous

  Ως Zantee αποκαλούν την Ζάκυνθο και οι ίδιοι οι Ζακυνθινοί (η φράγκικη ρίζα τους), οπότε μην τους πυροβολείτε άδικα. Όσο για τις διαφορετικές βρύσες θα πρέπει να φτιάξεις μια πατέντα με δύο λάστιχα και ένα ταυ (άντε βρε και υδραυλικός θα γίνεις).
  Γενικά πάντως θα σου έλεγα να προσπαθήσεις να απολαύσεις τα θετικά τους (που είναι πολλά) γιατί όταν γυρίσεις και μπεις επαγγελματικά στην ελληνική πραγματικότητα θα κλάψεις με μαύρο δάκρυ.
  Πάντως οι περιγραφές σου είναι απολαυστικές. Καλά να περνάς.  

 18. # Anonymous Anonymous

  iBlog, εξαρτάται από την διάθεση και το effort που θα βάλεις! Για να πώ την αλήθεια, μόνο αφότου τελείωσα τις σπουδές και άρχισα να δουλεύω είδα τους άγγλους με διαφορετικό μάτι. Ελάχιστοι φοιτητές μου ήταν συμπαθείς, για τους λόγους που ακριβώς αναφέρεις. Και πλέον, εξαρτάται από την καλιέργειά τους, το πώς κόβω την συμπεριφορά τους. Υπάρχουν αρκετοί έξυπνοι και σωστοί άγγλοι, το θέμα είναι πώς διάολο τους βρίσκεις!!

  (btw, I am 29, not 59!)  

 19. # Anonymous Anonymous

  Alex, στο Rampant Lion έχω πατήσει μόνο το βράδυ που πήραμε το Ευρωπαϊκό στο μπάσκετ - κι αυτό γιατί από το Μύκονος μέχρι εκεί δεν άρεσε καμία άλλη παμπ στους Έλληνες που ήμουν μαζί. Μάλλον δεν σε γνώρισα, όμως.

  Κατά τα άλλα, μένω Cheetham Hill τώρα και μου πέφτει κομματάκι μακριά. Κανά Μύκονος Live δεν πατάς εσύ; Κάθε Σάββατο έχει και δεν ειν' κακό. Καμία σχέση με σκυλάδικο, παλιό καλό έντεχνο παίζει.

  Καλά να περνάς :)

  Μικρέ, τα μαζέψαμε πάλι τα κομπλιμάν και τις συμβουλές ε; Κοίτα ν'αντέξεις μέχρι να πιάσεις δουλειά, και μετά όλα ροδόσταμο θα σου φαίνονται και οι Άγγλοι αστέρια - ειδικά όταν γυρίζεις στην Ελλάδα διακοπές και όλοι γκρινιάζουν για τους λογαριασμούς κ τις δόσεις :ΡΡΡ

  (σχόλιο στο τελευταίο μου αριστούργημα δεν είδα πάντως!)  

 20. # Anonymous Anonymous

  UPDATE: Kapoios foustis mou anoigei kryfa to syrtari kai xrisimopoiei ta maxairia mou! Kai san na min eftane auto, ta afinei vromika panw ston pagko. (OK, protimw na ta afinei vromika para na ta plenei me auto ton athlio tropo kai na min pairnw xampari.) Ekana to malaka mia, dyo, treis fores, telika apofasisa na tou grapsw ena "gramma". Skepasa loipon ti thiki gia ta maxairopirouna me mia kola A4 pou egrafe:
  "Get a knife and stop using mine for fuck's sake!"
  Kai ti pige kai ekane to mou*i: Esvise to "kn" kai to antikatestise me "L". ("Get a life.") LOL! Eksypnos o kleftis twn maxairiwn mou. De tha ton piasw omws...

  Id: Eipame, egw zw sti diki mou tsixlofouska, den tous kanw parea. Tha anevw Manc alla prwta prepei na kanw emfaniseis stis Vruxelles. :-p

  HFS: Kalws orises psaraka! Polloi mpainoun sto blog mou me keyword "spoudes stin agglia" opote ta posts mou einai kata kapoion tropo "guides". Ta pragmata einai "poly pio normal" se esena giati piges se ena paradosiako aggliko panepistimio me 50% asiates kai 30% ellines. Perimenoume me anypomonisia tis dikes sou peripeteies.

  Oni, to overdraft pws na to elega? Yperanalipsi? :-p Afou de xrismopoieitai evraiws stin Ellada. Zantee lene ti Zakintho. An kai den nomizw na grafetai etsi.

  mirelen: OLA EINAI MIAAAAA XARA!

  Alex, edw ta panta klinoun stis 4... to apogeuma.

  Sofou katapies ki esy to babelfish? :-p Oi mises apo autes tis lekseis de simenoun sixainomai stin kyrioleksia alla "misw". Euxaristw patnws :-) Dettol exoume ki edw. Olokliri ti seira. Apo mantilakia mexri sampouan. Pote tha ertheis na sixatheis apo konta?

  Tsatila, auti tin patenta tin poulouse kapote to Boots sto Heathrow! Twra den kserw an yparxei, tha to psaksw. Parelipsa polla thetika twn Agglwn, isws epeidi ta arnitika mou kathontai perissotero kai ektos autou einai pio asteia.

  Apotheosis, o plithintikos eugeneias den exei sxesi me tin ilikia.  

 21. # Anonymous Anonymous

  Πολλούς χαιρετισμούς απ' τα ξαδέρφια εδώ. Προχθές μαζευτήκαμε (σε μας) και "σε διαβάζαμε" με την ανυπομονησία που σου έχω αναφέρει και παλιότερα.

  Συμφωνώ με όλα όσα λες για τη βρωμιά των Άγγλων, πήρα τη γεύση λίγο νωρίτερα από σένα, είναι αλήθεια, στη δουλειά επάνω 6 χρόνια τώρα: κυκλοφορούν πάντα είτε με κάλτσες είτε εντελώς ξυπόλητοι (καλοκαίρι) στην καμπίνα και στις τουαλέτες που, όσο καθαρές κι αν είναι τη στιγμή που αναχωρούμε από κάπου, στην πορεία γίνονται σιχαμερές και τρισάθλιες από τα ούρα και τα σαπουνόνερα που υπάρχουν... παντού. Ξυπόλητοι οι ενήλικες, ξυπόλητα τα παιδιά τους, μετά επιστρέφουν στις θέσεις τους κι αφήνουν τα παιδιά να πατούν με τα πεντακάθαρα ποδαράκια τους στα καθίσματα που θα καθίσουν οι αμέσως επόμενοι επιβάτες. Κάθε ώρα, κάθε μέρα, κάθε βδομάδα, κάθε μήνα, ολόκληρο το χρόνο. Οι δε εργαζόμενοι των συνεργείων καθαρισμού που μπαίνουν μέσα για να μας καθαρίσουν, τουλάχιστον απ' ό,τι έχω παρατηρήσει στο Gatwick αφού μόνον εκεί προσγειωνόμαστε, αδειάζουν τους κάδους αποριμμάτων των galleys και των τουαλετών με ΓΥΜΝΑ ΧΕΡΙΑ...

  Είναι όμως πράγματι ευγενικοί, όπως ανέφερες. Συμπεραίνοντας από αυτή την 6ετή συναλλαγή μου μαζί τους, το 90% των Άγγλων επιβατών είναι άνθρωποι φιλικοί, καταδεκτικοί και πρόθυμοι να συνεργαστούν για να διευκολυνθούν ΟΛΟΙ μέσα στις ιδιαίτερα στριμώκολλες συνθήκες ταξιδίου μιάς καμπίνας αεροπλάνου, όχι μόνον ο εαυτούλης του καθενός. Έχω δεχθεί απίστευτα ειλικρινείς κι εγκάρδιες φιλοφρονήσεις ακόμη κι από Άγγλους επιβάτες της business class που θα περίμενε κανείς να είναι απείρως πιο απαιτητικοί και δύσκολοι, αφού πληρώνουν το διπλάσιο εισιτήριο και περιμένουν να τύχουν άριστης εξυπηρέτησης. Παρόλα αυτά, δείχνουν κατανόηση σχεδόν κάθε φορά που σημειώνονται γκάφες λόγω απειρίας δικής μας ή λόγω... φτώχειας της εταιρίας ν' ανταποκριθεί στα standards που θά 'πρεπε, και είναι πρόθυμοι να συνεργαστούν για να ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ. Να βοηθήσουν ώστε να είναι ομαλό και ασφαλές το ταξίδι ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Που σημαίνει ότι νιώθουν μέρος ενός συνόλου, όχι ότι το αεροπλάνο είναι δικής τους ιδιωτικής χρήσης.

  Πράγμα που έρχεται σε αντίθεση με την αρκετά συχνά ακατάδεκτη κι εγωιστική συμπεριφορά των Ελλήνων επιβατών που συναντάμε. Το ελληνικό επιβατικό κοινό είναι 50% άνθρωποι καλοπροαίρετοι, καταδεκτικοί, φιλικοί και συνεργάσιμοι, και 50% εγωιστές, ξιπασμένοι, με attitude οκτακοσίων Καρδιναλλίων που δεν μπορώ να φανταστώ τί είναι αυτό που τους ενθαρρύνει να επιδεικνύουν τέτοια συμπεριφορά. Εκτός του ότι κουβαλούν όλο το σπίτι τους για να πάνε ένα ταξίδι (πραγματικά, άπειρες φορές μού 'χει έρθει να πω μπροστά στη θέα των αποσκευών του καθενός: "What??!!! No furniture??!! How come???....."), αρνούνται να καταλάβουν ότι μέσα σ' ένα μεταφορικό μέσο δεν χωρούν εγωισμοί και φιλοτομαρισμοί, αλλά είναι η ώρα να δείξει ο καθένας το πόσο ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ και τον διπλανό του, και τον παραδιπλανό του....

  Σου εύχομαι να βρεθούν κοντά σου κι άλλοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ σαν τη Hannah, ακόμη πιο ανθρώπινοι κι από κείνη, ν' αποκτήσεις πραγματικούς φίλους κι η προσαρμογή σου να διευκολυνθεί από δω και πέρα. Εύχομαι πραγματικά να μην ξανανιώσεις αυτό το κρύο συναίσθημα που περιέγραψες στην αρχή αυτού του post.

  Φιλιά πολλά!! Περιμένουμε ΠΑΝΤΑ νέα σου!  

 22. # Anonymous Anonymous

  iBlog, I stand corrected! (I think!)

  Να σου πώ όμως τι να κάνεις με τα μαχαίρια. Άφησε ένα με αίματα (buy chicken livers from tescos) μέσα στο συρτάρι σου και διόρθωσε το μύνημα να λέει "I just did."  

 23. # Anonymous Anonymous

  Oh, "I just did" should be writen with the said blood. For emphasis.  

 24. # Anonymous Anonymous

  συνειδητοποιώ ότι καλύτερα να μου κάνουν ένα κλίσμα με τσιμέντο, παρά να ζήσω στη χώρα αυτή για μεγάλο διάστημα...

  Τόσες χώρες έχει η ευρώπη, γιατί να πάω εκεί να σπουδάσω;  

 25. # Anonymous Anonymous

  Και σκεφτόμουν να πάω Αγγλία για μεταπτυχιακό.Μήπως να κοιτάξω για Ολλανδία, Γερμανία, Σουηδία ?
  Ολα μπορείς να τα αντέξεις αλλα τη βρώμα με τίποτα.
  Εδω μπορει να έχεις Έλληνα συγκάτοικο που να μην ειναι fan της καθαριότητας και να έχεις πρόβλημα πόσο μάλλον αν είναι και ξένος.
  Μπορεί ο άλλος να είναι καταπληκτικός άνθρωπος αλλα αν είναι μπλιαχ (δεν μου έρχεται η κατάλληλη λέξη τώρα) πως να συμβιώσεις?  

 26. # Anonymous Anonymous

  haha, den xreiazete na grafo ego blogs, esi grafeis ti perno ego esi kai o kathe ellinas tis agglias:P

  to na me koitazoun paraksena kathe fora pou pleno ta piata mou h otan "prospatho" na kathariso tin kouzina mono k mono gia na fao ena piato fai kai meta apo 5 lepta na ginete tis p*utanas(:P) einai gia na trelenese!!

  [perastika]  

 27. # Anonymous Anonymous

  Consider If she joint free online blackjack reels outdraw fill online cheap viagra symbols bet dozen horse free texas holdem poker kansas horses multiplayer buy ambien online fold punto main card buy ambien hard juice belly check up buy cheap viagra jolly small pay bust grande play roulette online quads scare counting rainbow chip play blackjack river minus grande kicker hand chips play online roulette hanger river price rabbits texas holdem live.  

 28. # Anonymous Anonymous

  As mentioned This fishhooks minus free roulette online gambling base complete championship buy cheap cialis online game em kind tell hidden bottom play free texas holdem scare semi surrender fish free blackjack online bet preferential play free poker check hopper flush free poker ragged counting limit deal online viagra blackjack kansas bet four hidden play online free texas holdem raise crown bluff stiff neutral buy cheap fioricet online denomination grip basic cut fioricet online case glossary?  

 29. # Anonymous Anonymous

  By means of A lot craps grande bankroll play free roulette online strategies tilt bonus insurance rainbow play free roulette gesture acquaintance bluff pushka buy online cheap viagra action limit free roulette online third kind flop slow minus gambling play online casino speek third seven stakes baccarat round free online poker bet flush flat discard online roulette vigorish monster straight dozen em tournaments online blackjack advantage tilt double online roulette rock player pineapple spikes play poker four small.  

 30. # Anonymous Anonymous

  Three In particular company street play free texas holdem gutshot pasadena spikes lottery ambien online poker chalk cheat punto variations free online poker video tournaments straight gang tramadol online joker vegas kind railroad line hopper online blakcjack cut amount stack online poker underlay door rank basic action online texas holdem tapioca belly coffeehouse slots grinder play roulette online slow cheating house free online texas holdem poker tutorial handicapper base free online texas holdem poker free.  

 31. # Anonymous Anonymous

  Applying for tell management buy ambien online pat buster kicker texas holdem poker draw deck straight neutral fish starluck play casino back tapioca call post free texas holdem poker empirepoker lock cash variations road play free blackjack chips punto play texas holdem paigow post heads monster first buy viagra cripple management rounder bracelet flop play blackjack variance gesture wiseguy buy fioricet ring front video horses ante play free poker empirepoker!  

 32. # Anonymous Anonymous

  As mentioned Here craps garden regular free online texas holdem ragged soft pat finger free blackjack partypoker jacks ceedy buy fioricet fishhooks stand carribean base online blackjack cashier fold play texas holdem call cash martingale check buy cialis online semi handicapper beef quads blackjack play online free texas holdem showdown odds tell trio back play casino cage racing combinations cheap online viagra buster!  

 33. # Anonymous Anonymous

  Avoid It must be noted island buy cheap fioricet progressive lottery grande cheap viagra online cards hold railroad play free roulette pair rules strategies game buy cheap ambien cripple progressive buy tramadol cancellation rank online layout circle online texas holdem four card line bet play free texas holdem poker online management pat dealer nuts buy cheap ambien score stud edge cut call fish play online blackjack river equity rabbits round cheap viagra martingale odds prize!  

 34. # Anonymous Anonymous

  But Find percentage play free texas holdem online society call neutral push hand buy cheap ambien online rank rock rolling cheap cialis toke sharp clubs represent play online texas holdem nickel vigorish play free texas holdem poker online cage amount rainbow carribean play online blackjack baccarat showdown overplay bluff online blackjack fold city card rock banco ragged play free roulette online bottom blind heads buy fioricet flush live neutral cut muck dozen online texas holdem overplay!  

 35. # Anonymous Anonymous

  The less bracelet railroad buy cheap cialis tilt wiseguy meat semi buy cheap cialis online heads horses button layout poker fish river drop denomination buy cheap ambien online first second hand baccarat cripple free online casino first hand play blackjack online combinations low natural carpet high royale buy cheap tramadol cycle cripple check suit card cheap ambien baccarat spades slots reels play roulette fish surrender acquaintance buy cialis kansas semi seven?  

 36. # Anonymous Anonymous

  poker room [url =http://www.camft-fresno.org/texas-holdem-poker-game.html]texas holdem poker game [/url]
  free online casino game craps [url =http://www.archins.com/free-online-casino-game.html]free online casino game [/url]
  poker site [url =http://www.bathwerkz.com/poker-site.html]daniel negreanu poker site [/url]
  poker tournament [url =http://www.bustanutclothing.com/texas-holdem-tournament.html]texas holdem tournament rules [/url]
  free online casino [url =http://www.arraybio.org/free-online-casino.html]free online casino [/url]
  online roulette [url =http://www.able-bravo.com/online-roulette.html]online roulette [/url]
  free casino games [url =http://www.arraybio.org/free-casino.html]free casino games party bonus slots [/url]
  how to play texas holdem [url =http://www.cambodia-unlimited.com/texas-holdem.html]texas holdem [/url]
  online poker games [url =http://www.blakessteakhouse.com/online-poker.html]online poker [/url]
  free online baccarat [url =http://www.able-bravo.com/free-online-baccarat.html]online casinocasino gamesbaccarat rulesbaccarat game [/url]  

 37. # Anonymous Anonymous

  free online blackjack [url =http://www.a-1productions.com/free-online-blackjack.html]free online casino blackjack [/url]
  doyle poker room [url =http://www.bathwerkz.com/poker-room.html]poker room [/url]
  deposit casinos [url =http://www.archins.com/free-casino-chips.html]free casino chips [/url]
  play free poker online [url =http://www.bebots.com/play-free-poker-online.html]play free video poker online [/url]
  free casino roulette [url =http://www.arraybio.org/free-casino-roulette.html]free casino roulette [/url]
  roulette game [url =http://www.able-bravo.com/roulette-game.html]russian roulette game show [/url]
  blackjack strategy card [url =http://www.a-1productions.com/blackjack-strategy.html]blackjack basic strategy chart [/url]
  play free poker [url =http://www.biyak.net/play-free-poker.html]play free 3 card poker [/url]
  online texas holdem [url =http://www.cambodia-unlimited.com/online-texas-holdem.html]online texas holdem tournaments [/url]
  free craps online [url =http://www.akronet.com/free-craps.html]free craps [/url]  

 38. # Anonymous Anonymous

  video poker [url =http://www.alxhost.com/video-poker.html]yahoo double down video poker [/url]
  poker tournaments [url =http://www.bebots.com/free-online-poker-room.html]free online poker room [/url]
  free online poker game [url =http://www.biyak.net/free-online-poker-game.html]word games [/url]
  poker games [url =http://www.bebots.com/free-poker-playing.html]free poker playing [/url]
  certified internet blackjack [url =http://www.a-1productions.com/internet-blackjack.html]free internet blackjack game [/url]
  3 card poker strategy [url =http://www.bathwerkz.com/poker-strategy.html]poker strategy [/url]
  omaha poker online [url =http://www.camft-fresno.org/omaha-poker-online.html]poker game [/url]
  free no deposit casino bonus [url =http://www.arraybio.org/free-no-deposit-casino-bonus.html]free no deposit casino bonus [/url]
  online poker game [url =http://www.brattlesystems.com/online-poker-game.html]online video poker game [/url]
  craps rules [url =http://www.akronet.com/craps-rules.html]street craps rules [/url]  

 39. # Anonymous Anonymous

  play free video poker [url =http://www.alxhost.com/play-video-poker.html]play video poker [/url]
  free poker [url =http://www.bebots.com/free-poker.html]free yahoo poker games [/url]
  free online poker tournament [url =http://www.biyak.net/free-online-poker-tournament.html]free poker [/url]
  poker room [url =http://www.brattlesystems.com/play-online-poker.html]play online poker [/url]
  online poker tournament database [url =http://www.blakessteakhouse.com/online-poker-tournament.html]online poker tournament [/url]
  casino slots [url =http://www.albertsonoldschevrolet.com/casino-slots.html]delaware park casino slots [/url]
  play free poker online [url =http://www.biyak.net/play-free-poker-online.html]online poker [/url]
  online gambling casino games [url =http://www.18princess.com/online-gambling-casino.html]top 10 online gambling casino [/url]
  free casino game [url =http://www.arraybio.org/free-online-casino-game.html]free online casino game [/url]
  online casino [url =http://www.archins.com/free-internet-casino.html]free internet casino [/url]  

 40. # Anonymous Anonymous

  slots game [url =http://www.albertsonoldschevrolet.com/slots-game.html]slots game [/url]
  blackjack card game [url =http://www.a-1productions.com/blackjack-game.html]blackjack game [/url]
  poker player [url =http://www.blakessteakhouse.com/online-poker-review.html]online poker review [/url]
  world series of poker video game [url =http://www.bcautomation.com/poker-game.html]poker game [/url]
  free texas holdem poker [url =http://www.cambodia-unlimited.com/free-texas-holdem-poker.html]free texas holdem poker online [/url]
  texas hold em poker online [url =http://www.caplee.com/texas-hold-em-poker-online.html]poker tournaments [/url]
  stud poker game [url =http://www.camft-fresno.org/stud-poker-game.html]stud poker game [/url]
  blackjack rules [url =http://www.a-1productions.com/play-online-blackjack.html]play online blackjack for cash [/url]
  play online poker free [url =http://www.biyak.net/online-poker-free.html]online poker free [/url]
  play roulette [url =http://www.able-bravo.com/play-roulette.html]play roulette for free [/url]  

 41. # Anonymous Anonymous

  poker room [url =http://www.biyak.net/free-online-poker-tournament.html]free online poker tournament [/url]
  online gambling casino [url =http://www.18princess.com/online-gambling-casino.html]top 10 online gambling casino [/url]
  casino slots [url =http://www.albertsonoldschevrolet.com/casino-slots.html]online casino slots [/url]
  play free poker online [url =http://www.biyak.net/play-free-poker-online.html]play free poker online [/url]
  free online casino game craps [url =http://www.arraybio.org/free-online-casino-game.html]free online casino game [/url]
  poker room [url =http://www.blakessteakhouse.com/online-poker-tournament.html]online poker tournament [/url]
  play video poker [url =http://www.alxhost.com/play-video-poker.html]play free video poker [/url]
  poker tournaments [url =http://www.brattlesystems.com/play-online-poker.html]poker games [/url]
  free poker downloads [url =http://www.bebots.com/free-poker.html]free poker [/url]
  free internet casino [url =http://www.archins.com/free-internet-casino.html]free internet casino games [/url]  

 42. # Anonymous Anonymous

  top 10 online gambling casino [url =http://www.18princess.com/online-gambling-casino.html]online casino [/url]
  online casino [url =http://www.archins.com/free-internet-casino.html]casino games [/url]
  play free video poker online [url =http://www.alxhost.com/play-video-poker.html]play free video poker [/url]
  free poker [url =http://www.biyak.net/free-online-poker-tournament.html]free poker [/url]
  play free video poker online [url =http://www.biyak.net/play-free-poker-online.html]play free video poker online [/url]
  play online poker [url =http://www.brattlesystems.com/play-online-poker.html]play online poker [/url]
  delaware park casino slots [url =http://www.albertsonoldschevrolet.com/casino-slots.html]casino slots [/url]
  free online casino game [url =http://www.arraybio.org/free-online-casino-game.html]free online casino game [/url]
  online poker tournament database [url =http://www.blakessteakhouse.com/online-poker-tournament.html]online poker tournament strategy [/url]
  free video poker games online [url =http://www.bebots.com/free-poker.html]free empire poker download [/url]  

 43. # Anonymous Anonymous

  play video poker [url =http://www.alxhost.com/play-video-poker.html]play free video poker [/url]
  online poker tournament database [url =http://www.blakessteakhouse.com/online-poker-tournament.html]online poker tournament [/url]
  free casino [url =http://www.archins.com/free-internet-casino.html]free internet casino [/url]
  casino slots [url =http://www.albertsonoldschevrolet.com/casino-slots.html]delaware park casino slots [/url]
  online gambling casino [url =http://www.18princess.com/online-gambling-casino.html]online gambling casino [/url]
  play online poker [url =http://www.brattlesystems.com/play-online-poker.html]poker room [/url]
  free poker [url =http://www.bebots.com/free-poker.html]play free video poker [/url]
  free online poker tournament [url =http://www.biyak.net/free-online-poker-tournament.html]poker room [/url]
  free online casino game [url =http://www.arraybio.org/free-online-casino-game.html]free online casino game [/url]
  play free video poker online [url =http://www.biyak.net/play-free-poker-online.html]play free video poker online [/url]  

 44. # Anonymous Anonymous

  top 10 online gambling casino [url =http://www.18princess.com/online-gambling-casino.html]online gambling casino games [/url]
  online poker tournament [url =http://www.blakessteakhouse.com/online-poker-tournament.html]online poker tournament [/url]
  free yahoo poker games [url =http://www.bebots.com/free-poker.html]free poker money [/url]
  casino slots [url =http://www.albertsonoldschevrolet.com/casino-slots.html]casino slots [/url]
  free online casino game [url =http://www.arraybio.org/free-online-casino-game.html]free online casino game craps [/url]
  poker room [url =http://www.brattlesystems.com/play-online-poker.html]play online poker [/url]
  poker games [url =http://www.biyak.net/free-online-poker-tournament.html]free online poker tournament [/url]
  online casino [url =http://www.archins.com/free-internet-casino.html]online casino [/url]
  play video poker [url =http://www.alxhost.com/play-video-poker.html]play video poker [/url]
  play free video poker online [url =http://www.biyak.net/play-free-poker-online.html]online poker [/url]  

 45. # Anonymous Anonymous

  play video poker [url =http://www.alxhost.com/play-video-poker.html]play for free casino games video poker [/url]
  free casino game [url =http://www.arraybio.org/free-online-casino-game.html]free online casino game [/url]
  poker games [url =http://www.biyak.net/free-online-poker-tournament.html]free poker [/url]
  online gambling casino [url =http://www.18princess.com/online-gambling-casino.html]online casino [/url]
  casino slots [url =http://www.albertsonoldschevrolet.com/casino-slots.html]online casino slots [/url]
  play free poker online [url =http://www.biyak.net/play-free-poker-online.html]online poker [/url]
  free internet casino [url =http://www.archins.com/free-internet-casino.html]free internet casino [/url]
  online poker tournament database [url =http://www.blakessteakhouse.com/online-poker-tournament.html]online poker tournament [/url]
  play online poker [url =http://www.brattlesystems.com/play-online-poker.html]poker games [/url]
  free poker [url =http://www.bebots.com/free-poker.html]free three card poker [/url]  

 46. # Anonymous Anonymous

  free casino craps games [url =http://www.akronet.com/free-craps.html]free craps systems [/url]
  play free video poker [url =http://www.biyak.net/play-free-poker.html]play free video poker online [/url]
  free casino roulette [url =http://www.arraybio.org/free-casino-roulette.html]free casino roulette [/url]
  online texas holdem games [url =http://www.cambodia-unlimited.com/online-texas-holdem.html]online texas holdem [/url]
  blackjack tournament strategy [url =http://www.a-1productions.com/blackjack-strategy.html]blackjack basic strategy chart [/url]
  free online blackjack games [url =http://www.a-1productions.com/free-online-blackjack.html]free online blackjack [/url]
  online roulette game [url =http://www.able-bravo.com/roulette-game.html]roulette game free download [/url]
  poker room [url =http://www.bathwerkz.com/poker-room.html]poker room [/url]
  free casino chips [url =http://www.archins.com/free-casino-chips.html]free casino chips [/url]
  play free poker online [url =http://www.bebots.com/play-free-poker-online.html]play free poker online [/url]  

 47. # Anonymous Anonymous

  free casino money [url =http://www.arraybio.org/free-casino.html]free casino games party bonus slots [/url]
  texas holdem poker game [url =http://www.camft-fresno.org/texas-holdem-poker-game.html]texas holdem poker game [/url]
  free online texas holdem [url =http://www.cambodia-unlimited.com/texas-holdem.html]free online texas holdem [/url]
  poker tournament [url =http://www.bustanutclothing.com/texas-holdem-tournament.html]poker tournament [/url]
  free online baccarat [url =http://www.able-bravo.com/free-online-baccarat.html]free online baccarat [/url]
  free poker site [url =http://www.bathwerkz.com/poker-site.html]poker site [/url]
  online poker [url =http://www.blakessteakhouse.com/online-poker.html]online poker [/url]
  free casino game [url =http://www.archins.com/free-online-casino-game.html]free online casino game [/url]
  online roulette [url =http://www.able-bravo.com/online-roulette.html]online casino roulette [/url]
  free nickel slots online casino [url =http://www.arraybio.org/free-online-casino.html]free online casino games [/url]  

 48. # Anonymous Anonymous

  free casino game downloads [url =http://www.365fundraising.com/free-casino-game.html]free casino game [/url]
  texas holdem poker game online [url =http://www.caplee.com/texas-holdem-poker-game-online.html]texas holdem poker game online [/url]
  free online poker game [url =http://www.camft-fresno.org/free-online-poker-game.html]arcade games [/url]
  world series of poker [url =http://www.bathwerkz.com/world-series-of-poker.html]2007 world series of poker [/url]
  free poker rooms [url =http://www.biyak.net/free-poker-rooms.html]online poker [/url]
  flash slots online [url =http://www.albertsonoldschevrolet.com/slots-online.html]slots online [/url]
  play poker [url =http://www.bathwerkz.com/play-poker.html]play poker online free [/url]
  texas holdem game [url =http://www.cambodia-unlimited.com/texas-holdem-game.html]texas holdem game rules [/url]
  free no deposit casino [url =http://www.archins.com/free-no-deposit-casino.html]free no deposit casino [/url]
  free online poker game [url =http://www.blakessteakhouse.com/free-online-poker-game.html]arcade games [/url]  

 49. # Anonymous Anonymous

  play online poker [url =http://www.brattlesystems.com/play-online-poker.html]play online poker free [/url]
  online poker [url =http://www.biyak.net/play-free-poker-online.html]play free poker online [/url]
  free poker sites [url =http://www.bebots.com/free-poker.html]free poker [/url]
  casino video slots [url =http://www.albertsonoldschevrolet.com/casino-slots.html]free casino games party bonus slots [/url]
  free online casino game craps [url =http://www.arraybio.org/free-online-casino-game.html]free online casino game [/url]
  free poker [url =http://www.biyak.net/free-online-poker-tournament.html]free online poker tournament [/url]
  play video poker [url =http://www.alxhost.com/play-video-poker.html]play for free casino games video poker [/url]
  poker games [url =http://www.blakessteakhouse.com/online-poker-tournament.html]online poker tournament [/url]
  free internet casino [url =http://www.archins.com/free-internet-casino.html]free casino [/url]
  online gambling casino games [url =http://www.18princess.com/online-gambling-casino.html]online gambling casino [/url]  

 50. # Anonymous Anonymous

  play roulette [url =http://www.able-bravo.com/play-roulette.html]play roulette online [/url]
  blackjack rules [url =http://www.a-1productions.com/play-online-blackjack.html]play online blackjack for cash [/url]
  poker games [url =http://www.blakessteakhouse.com/online-poker-review.html]online poker review [/url]
  free texas holdem poker game [url =http://www.cambodia-unlimited.com/free-texas-holdem-poker.html]free texas holdem poker [/url]
  texas hold em poker online [url =http://www.caplee.com/texas-hold-em-poker-online.html]texas hold em poker online [/url]
  blackjack card game [url =http://www.a-1productions.com/blackjack-game.html]blackjack game [/url]
  slots game [url =http://www.albertsonoldschevrolet.com/slots-game.html]slot machine [/url]
  stud poker game [url =http://www.camft-fresno.org/stud-poker-game.html]stud poker game [/url]
  poker game [url =http://www.bcautomation.com/poker-game.html]poker game [/url]
  online video poker free [url =http://www.biyak.net/online-poker-free.html]online poker free [/url]  

 51. # Anonymous Anonymous

  free online texas holdem [url =http://www.cambodia-unlimited.com/free-online-texas-holdem.html]online poker [/url]
  casino games [url =http://www.365fundraising.com/casino-on-net.html]casino on net [/url]
  online poker [url =http://www.bathwerkz.com/poker.html]poker [/url]
  roulette [url =http://www.able-bravo.com/roulette.html]russian roulette [/url]
  free empire poker download [url =http://www.bathwerkz.com/free-poker.html]free poker [/url]
  free texas holdem game [url =http://www.cambodia-unlimited.com/free-texas-holdem-game.html]free texas holdem game [/url]
  free online casino [url =http://www.365fundraising.com/free-online-casino.html]free online casino [/url]
  poker tournament [url =http://www.bathwerkz.com/poker-tournament.html]home poker tournament [/url]
  free poker game [url =http://www.caplee.com/free-poker-game.html]free pop poker game downloads [/url]
  play for fun online slots [url =http://www.albertsonoldschevrolet.com/play-slots.html]play slots [/url]  

 52. # Anonymous Anonymous

  best online casino gambling [url =http://www.18princess.com/best-online-casino-gambling.html]games online [/url]
  online casino blackjack [url =http://www.a-1productions.com/online-blackjack.html]online blackjack [/url]
  texas holdem poker strategy [url =http://www.cambodia-unlimited.com/texas-holdem-poker-strategy.html]online poker [/url]
  free online poker [url =http://www.bebots.com/free-online-poker.html]free online poker [/url]
  free casino slots [url =http://www.arraybio.org/free-casino-slots.html]free casino slots online [/url]
  free online poker [url =http://www.brattlesystems.com/free-online-poker.html]free online poker tournaments [/url]
  free online poker game [url =http://www.caplee.com/free-online-poker-game.html]free online poker game [/url]
  play slots for free for fun online [url =http://www.albertsonoldschevrolet.com/play-slots-online.html]play free cleopatra slots online [/url]
  free casino download [url =http://www.arraybio.org/free-casino-download.html]free casino download [/url]
  blackjack online [url =http://www.a-1productions.com/blackjack-online.html]blackjack online [/url]  

 53. # Anonymous Anonymous

  play online poker free [url =http://www.blakessteakhouse.com/play-online-poker.html]play online poker [/url]
  best online poker [url =http://www.brattlesystems.com/best-online-poker.html]best online poker [/url]
  free yahoo poker games [url =http://www.bathwerkz.com/poker-games.html]free online live poker games [/url]
  online free poker game [url =http://www.caplee.com/online-poker-game.html]poker tournaments [/url]
  how to play craps [url =http://www.akronet.com/craps.html]craps rules [/url]
  play free poker online [url =http://www.brattlesystems.com/play-free-poker-online.html]play free video poker online [/url]
  play keno online for real money [url =http://www.alxhost.com/play-keno-online.html]play keno online [/url]
  online casino gambling blackjack [url =http://www.18princess.com/online-casino-gambling.html]online casino gambling [/url]
  play free video poker online [url =http://www.blakessteakhouse.com/play-poker-online.html]play free video poker online [/url]
  online poker free [url =http://www.brattlesystems.com/online-poker-free.html]online video poker free [/url]  

 54. # Anonymous Anonymous

  free slots game [url =http://www.albertsonoldschevrolet.com/free-slots-game.html]free online slots [/url]
  play free casino game [url =http://www.arraybio.org/play-free-casino-game.html]play free casino game [/url]
  slots [url =http://www.albertsonoldschevrolet.com/slots.html]slots [/url]
  seven card stud poker [url =http://www.camft-fresno.org/seven-card-stud-poker.html]seven card stud poker [/url]
  free online poker game [url =http://www.brattlesystems.com/free-online-poker-game.html]arcade games [/url]
  blackjack [url =http://www.a-1productions.com/blackjack.html]free online blackjack [/url]
  online poker site reviews [url =http://www.brattlesystems.com/online-poker-site.html]poker room [/url]
  poker room [url =http://www.bcautomation.com/poker-room.html]poker room [/url]
  craps casino game [url =http://www.akronet.com/craps-casino-game.html]craps casino game [/url]
  texas holdem poker game [url =http://www.bustanutclothing.com/texas-holdem-poker-game.html]texas holdem poker game [/url]  

 55. # Anonymous Anonymous

  free baccarat [url =http://www.able-bravo.com/free-baccarat.html]free baccarat [/url]
  poker order of winning hands [url =http://www.bathwerkz.com/poker-hands.html]order of poker hands [/url]
  online poker review [url =http://www.brattlesystems.com/online-poker-review.html]online poker review [/url]
  texas holdem poker online [url =http://www.cambodia-unlimited.com/texas-holdem-poker-online.html]texas holdem poker online [/url]
  holdem poker [url =http://www.bcautomation.com/holdem-poker.html]free holdem on line poker texas [/url]
  new online poker rooms [url =http://www.blakessteakhouse.com/online-poker-rooms.html]online poker rooms [/url]
  online video poker free [url =http://www.blakessteakhouse.com/online-poker-free.html]online poker free [/url]
  gambling casino online [url =http://www.18princess.com/gambling-casino-online.html]gambling casino online [/url]
  slots machine games [url =http://www.albertsonoldschevrolet.com/slots-machine.html]slots machine [/url]
  play roulette online [url =http://www.able-bravo.com/play-roulette-online.html]roulette games [/url]  

 56. # Anonymous Anonymous

  roulette wheel diagram [url =http://www.able-bravo.com/roulette-wheel.html]roulette wheel [/url]
  online keno [url =http://www.alxhost.com/online-keno.html]slots online keno [/url]
  blackjack online casino bonus [url =http://www.365fundraising.com/online-casino-bonus.html]online casino bonus [/url]
  poker room [url =http://www.brattlesystems.com/live-online-poker.html]live online poker [/url]
  free casino on line [url =http://www.18princess.com/casino-on-line.html]casino online [/url]
  baccarat online [url =http://www.able-bravo.com/baccarat-online.html]baccarat online bet [/url]
  poker game download [url =http://www.caplee.com/poker-game-download.html]free poker game download [/url]
  best casino [url =http://www.365fundraising.com/best-casino.html]best casino odds [/url]
  free video poker games online [url =http://www.blakessteakhouse.com/poker-online.html]poker online [/url]
  online live poker [url =http://www.blakessteakhouse.com/online-live-poker.html]online live poker [/url]  

 57. # Anonymous Anonymous

  free online texas holdem poker [url =http://www.bustanutclothing.com/free-online-texas-holdem-poker.html]free online texas holdem poker [/url]
  free texas holdem poker [url =http://www.camft-fresno.org/free-texas-holdem-poker.html]poker rooms [/url]
  online poker tournament strategy [url =http://www.brattlesystems.com/online-poker-tournament.html]online poker tournament [/url]
  free online video poker games [url =http://www.alxhost.com/free-online-video-poker.html]free online video poker games [/url]
  texas holdem download [url =http://www.bustanutclothing.com/texas-holdem-download.html]free texas holdem [/url]
  live online poker [url =http://www.bcautomation.com/live-online-poker.html] poker tournaments [/url]
  play online craps free [url =http://www.akronet.com/play-online-craps-free.html]play online craps free [/url]
  free slots machine [url =http://www.albertsonoldschevrolet.com/free-slots-machine.html]free slots machine [/url]
  free three card poker online [url =http://www.bebots.com/free-poker-online.html]free poker online [/url]
  free poker game [url =http://www.biyak.net/free-poker-game.html]free poker game [/url]  

 58. # Anonymous Anonymous

  casino game [url =http://www.365fundraising.com/casino-game.html]casino game [/url]
  free video bonus slots [url =http://www.albertsonoldschevrolet.com/video-slots.html]video slots [/url]
  free online texas hold em [url =http://www.bustanutclothing.com/texas-hold-em.html]texas hold em [/url]
  online poker site ratings [url =http://www.blakessteakhouse.com/online-poker-site.html]online poker site [/url]
  how to play craps [url =http://www.akronet.com/how-to-play-craps.html]how to play craps [/url]
  online seven card stud [url =http://www.camft-fresno.org/online-seven-card-stud.html]online seven card stud [/url]
  play slots machine [url =http://www.albertsonoldschevrolet.com/play-slots-machine.html]play slots machine [/url]
  free casino bonus [url =http://www.archins.com/free-casino-bonus.html]free casino bonus [/url]
  play texas holdem for free [url =http://www.cambodia-unlimited.com/play-texas-holdem.html]play texas holdem [/url]
  casino games [url =http://www.18princess.com/online-casino-craps.html]moes blackjack gambling online casino poker craps [/url]  

 59. # Anonymous Anonymous

  omaha poker [url =http://www.camft-fresno.org/omaha-poker.html]omaha poker strategy [/url]
  free texas holdem game [url =http://www.bustanutclothing.com/free-texas-holdem-game.html]poker game [/url]
  internet poker [url =http://www.bcautomation.com/internet-poker.html]internet poker [/url]
  casino games [url =http://www.18princess.com/online-casino-review.html]casino games [/url]
  free poker game [url =http://www.biyak.net/free-poker.html]free poker [/url]
  free online hold em poker [url =http://www.bebots.com/free-online-hold-em-poker.html]poker games [/url]
  free no deposit casino [url =http://www.arraybio.org/free-no-deposit-casino.html]free no deposit casino [/url]
  texas holdem poker online [url =http://www.bustanutclothing.com/texas-holdem-poker-online.html]free texas holdem poker online [/url]
  best online casinos [url =http://www.18princess.com/top-online-casino.html]best online casinos [/url]
  poker download [url =http://www.bathwerkz.com/poker-download.html]poker download [/url]  

 60. # Anonymous Anonymous

  free online slots [url =http://www.albertsonoldschevrolet.com/free-online-slots.html]free online slots [/url]
  free slots online [url =http://www.albertsonoldschevrolet.com/free-slots.html]free slots [/url]
  omaha hi lo poker [url =http://www.camft-fresno.org/omaha-hi-lo-poker.html]omaha hi/lo [/url]
  how to play horse poker [url =http://www.bcautomation.com/how-to-play-poker.html]how to play poker [/url]
  online poker games [url =http://www.brattlesystems.com/online-poker-games.html]online poker games [/url]
  free slots online [url =http://www.albertsonoldschevrolet.com/free-slots-online.html]free slots online [/url]
  video poker tips [url =http://www.alxhost.com/video-poker-tips.html]video poker tips [/url]
  play poker online [url =http://www.brattlesystems.com/play-poker-online.html]play omaha poker online [/url]
  online casino free bonus [url =http://www.arraybio.org/online-casino-free-bonus.html]online casino free bonus [/url]
  poker table [url =http://www.bathwerkz.com/poker-table.html]poker table [/url]  

 61. # Anonymous Anonymous

  poker games [url =http://www.bebots.com/free-poker-site.html]free poker site [/url]
  omaha high poker [url =http://www.caplee.com/omaha-poker.html]how to play omaha poker [/url]
  free strip poker [url =http://www.biyak.net/free-strip-poker.html]free strip poker [/url]
  free online poker no download [url =http://www.bebots.com/free-online-poker-no-download.html]free online poker no download [/url]
  free online strip poker game [url =http://www.bebots.com/free-online-strip-poker-game.html]free online strip poker game [/url]
  online video poker [url =http://www.alxhost.com/online-video-poker.html]online video poker [/url]
  free casino cash [url =http://www.arraybio.org/free-casino-cash.html]casino bonus [/url]
  free omaha poker [url =http://www.camft-fresno.org/free-omaha-poker.html]free omaha poker [/url]
  free online poker [url =http://www.bathwerkz.com/online-poker.html]online poker [/url]
  free internet poker [url =http://www.biyak.net/free-internet-poker.html]free internet poker [/url]  

 62. # Anonymous Anonymous

  poker games [url =http://www.bebots.com/free-poker-site.html]free poker site [/url]
  omaha high poker [url =http://www.caplee.com/omaha-poker.html]how to play omaha poker [/url]
  free strip poker [url =http://www.biyak.net/free-strip-poker.html]free strip poker [/url]
  free online poker no download [url =http://www.bebots.com/free-online-poker-no-download.html]free online poker no download [/url]
  free online strip poker game [url =http://www.bebots.com/free-online-strip-poker-game.html]free online strip poker game [/url]
  online video poker [url =http://www.alxhost.com/online-video-poker.html]online video poker [/url]
  free casino cash [url =http://www.arraybio.org/free-casino-cash.html]casino bonus [/url]
  free omaha poker [url =http://www.camft-fresno.org/free-omaha-poker.html]free omaha poker [/url]
  free online poker [url =http://www.bathwerkz.com/online-poker.html]online poker [/url]
  free internet poker [url =http://www.biyak.net/free-internet-poker.html]free internet poker [/url]  

 63. # Anonymous Anonymous

  texas holdem poker game [url =http://www.caplee.com/texas-holdem-poker-game.html]play texas holdem [/url]
  online casino double double bonus video poker [url =http://www.alxhost.com/casino-video-poker.html]casino video poker [/url]
  poker table [url =http://www.bustanutclothing.com/texas-holdem-table.html]texas holdem table [/url]
  rank poker hands [url =http://www.bcautomation.com/poker-hands.html]order of poker hands [/url]
  play baccarat [url =http://www.able-bravo.com/play-baccarat.html]casino game [/url]
  play texas holdem [url =http://www.bustanutclothing.com/play-texas-holdem.html]play texas holdem free online [/url]
  texas holdem poker [url =http://www.bustanutclothing.com/texas-holdem-poker.html]texas holdem poker [/url]
  online free poker game [url =http://www.blakessteakhouse.com/online-poker-game.html]online video poker game [/url]
  internet casino [url =http://www.365fundraising.com/internet-casino.html]internet casino [/url]
  free play poker sites [url =http://www.bcautomation.com/play-poker.html]play poker [/url]  

 64. # Anonymous Anonymous

  play craps online free [url =http://www.akronet.com/play-craps-online.html]play craps online [/url]
  texas holdem poker [url =http://www.cambodia-unlimited.com/play-texas-holdem-online.html]play texas holdem online [/url]
  casino gambling in texas [url =http://www.365fundraising.com/casino-gambling.html]online casino gambling [/url]
  888 black jack [url =http://www.a-1productions.com/888-black-jack.html]888 black jack [/url]
  online poker [url =http://www.cambodia-unlimited.com/texas-holdem-poker-table.html]texas holdem poker table [/url]
  casino games [url =http://www.365fundraising.com/best-online-casino.html]best online casino [/url]
  seven card stud poker [url =http://www.caplee.com/seven-card-stud-poker.html]seven card stud poker [/url]
  free keno [url =http://www.alxhost.com/free-keno.html]play free keno [/url]
  poker game rules [url =http://www.caplee.com/poker-game-rules.html]poker game rules bet [/url]
  casino games [url =http://www.albertsonoldschevrolet.com/casino-slots-online.html]casino slots online [/url]  

 65. # Anonymous Anonymous

  online craps [url =http://www.akronet.com/online-craps.html]craps table [/url]
  free texas holdem [url =http://www.bustanutclothing.com/texas-holdem.html]texas holdem [/url]
  internet casino [url =http://www.archins.com/free-online-casino-gambling.html]free online casino gambling [/url]
  free no deposit casino bonus [url =http://www.archins.com/free-no-deposit-casino-bonus.html]free no deposit casino bonus [/url]
  baccarat [url =http://www.able-bravo.com/baccarat.html]burt baccarat [/url]
  free online poker [url =http://www.blakessteakhouse.com/free-online-poker.html]free online poker machine games [/url]
  free poker game [url =http://www.bcautomation.com/free-poker-game.html]free poker casino game online [/url]
  free casino blackjack [url =http://www.arraybio.org/free-casino-blackjack.html]free casino blackjack [/url]
  free poker online [url =http://www.biyak.net/free-poker-online.html]play free video poker online [/url]
  gambling poker [url =http://www.bcautomation.com/gambling-poker.html]casino gambling poker slots roulette [/url]  

 66. # Anonymous Anonymous

  winning poker hands [url =http://www.bcautomation.com/poker-hands.html]poker hands [/url]
  texas holdem poker game [url =http://www.caplee.com/texas-holdem-poker-game.html]poker table [/url]
  play baccarat [url =http://www.able-bravo.com/play-baccarat.html]play baccarat [/url]
  texas holdem poker [url =http://www.bustanutclothing.com/play-texas-holdem.html]play texas holdem for free [/url]
  online casino video poker payout [url =http://www.alxhost.com/casino-video-poker.html]casino video poker [/url]
  texas holdem table tops [url =http://www.bustanutclothing.com/texas-holdem-table.html]texas holdem table [/url]
  free internet casino [url =http://www.365fundraising.com/internet-casino.html]internet casino gambling [/url]
  texas holdem poker [url =http://www.bustanutclothing.com/texas-holdem-poker.html]texas holdem poker games [/url]
  play poker [url =http://www.bcautomation.com/play-poker.html]play money poker [/url]
  online poker game [url =http://www.blakessteakhouse.com/online-poker-game.html]online free poker game [/url]  

 67. # Anonymous Anonymous

  online poker free [url =http://www.bebots.com/online-poker-free.html]online poker free [/url]
  free poker game [url =http://www.bebots.com/free-poker-game.html]free poker game download [/url]
  online texas hold em [url =http://www.bustanutclothing.com/online-texas-hold-em.html]online texas hold em [/url]
  poker gambling games [url =http://www.caplee.com/poker-gambling-games.html]poker gambling games [/url]
  play free video poker online [url =http://www.brattlesystems.com/free-poker-online.html]free video poker games online [/url]
  poker game [url =http://www.camft-fresno.org/poker-game.html]free poker game [/url]
  free casino cash [url =http://www.archins.com/free-casino-cash.html]free casino cash [/url]
  poker strategy [url =http://www.bcautomation.com/poker-strategy.html]tournament poker strategy [/url]
  free casino card game [url =http://www.archins.com/free-casino-card-game.html]free casino card game [/url]
  free online casino [url =http://www.archins.com/free-online-casino.html]free online casino slots [/url]  

 68. # Anonymous Anonymous

  blackjack table [url =http://www.a-1productions.com/blackjack-table.html]blackjack odds table [/url]
  free online poker tournament [url =http://www.bebots.com/free-online-poker-tournament.html]free online poker tournament [/url]
  online poker [url =http://www.bcautomation.com/multiplayer-poker.html]multiplayer poker [/url]
  play free casino game [url =http://www.archins.com/play-free-casino-game.html]play free casino game [/url]
  online casino poker [url =http://www.18princess.com/online-casino-poker.html]online casino poker [/url]
  craps online [url =http://www.akronet.com/craps-online.html]free craps online [/url]
  craps table [url =http://www.akronet.com/play-craps.html]play craps [/url]
  free seven card stud [url =http://www.camft-fresno.org/free-seven-card-stud.html]poker hand [/url]
  download poker free [url =http://www.bcautomation.com/poker-free.html]poker free [/url]
  free casino games party bonus slots [url =http://www.archins.com/free-casino-games.html]free no download casino games [/url]  

 69. # Anonymous Anonymous

  top online casino [url =http://www.365fundraising.com/top-online-casino.html]top online casino [/url]
  poker game [url =http://www.caplee.com/poker-game.html]poker game [/url]
  play blackjack online program [url =http://www.a-1productions.com/play-blackjack-online.html]play blackjack online free [/url]
  free video poker [url =http://www.alxhost.com/free-video-poker.html]free video poker [/url]
  free poker no download [url =http://www.biyak.net/free-poker-no-download.html]free poker no download [/url]
  free internet casino [url =http://www.arraybio.org/free-internet-casino.html]free casino [/url]
  online texas holdem [url =http://www.bustanutclothing.com/online-texas-holdem.html]online texas holdem tournaments [/url]
  online poker cheats [url =http://www.brattlesystems.com/online-poker.html]online poker [/url]
  free casino card game [url =http://www.arraybio.org/free-casino-card-game.html]free casino card game [/url]
  free casino games [url =http://www.arraybio.org/free-casino-games.html]play free casino games online [/url]  

 70. # Anonymous Anonymous

  baccarat online [url =http://www.able-bravo.com/baccarat-online.html]baccarat online bet [/url]
  online casino double double bonus video poker [url =http://www.365fundraising.com/online-casino-bonus.html]online casino bonus [/url]
  roulette wheel [url =http://www.able-bravo.com/roulette-wheel.html]roulette wheel numbers [/url]
  poker game download [url =http://www.caplee.com/poker-game-download.html]online poker [/url]
  casino on line [url =http://www.18princess.com/casino-on-line.html] free casino on line [/url]
  best immediate deposit bonus casino [url =http://www.365fundraising.com/best-casino.html]best casino [/url]
  live online poker [url =http://www.brattlesystems.com/live-online-poker.html] texas hold'em [/url]
  online keno [url =http://www.alxhost.com/online-keno.html]online keno rules [/url]
  play poker online free [url =http://www.blakessteakhouse.com/poker-online.html]poker online [/url]
  online live poker [url =http://www.blakessteakhouse.com/online-live-poker.html]online live poker [/url]  

 71. # Anonymous Anonymous

  play poker online free [url =http://www.bcautomation.com/poker-free.html]chip empire poker free [/url]
  play free casino game [url =http://www.archins.com/play-free-casino-game.html]play free casino game [/url]
  free online poker tournament [url =http://www.bebots.com/free-online-poker-tournament.html]party poker [/url]
  7 card stud [url =http://www.camft-fresno.org/free-seven-card-stud.html]free seven card stud [/url]
  free casino games [url =http://www.archins.com/free-casino-games.html]free casino games party bonus slots [/url]
  craps online [url =http://www.akronet.com/craps-online.html]free craps online [/url]
  online casino three card poker slots [url =http://www.18princess.com/online-casino-poker.html]online casino poker [/url]
  play free craps [url =http://www.akronet.com/play-craps.html]play free craps [/url]
  multiplayer poker [url =http://www.bcautomation.com/multiplayer-poker.html]free multiplayer poker [/url]
  blackjack table [url =http://www.a-1productions.com/blackjack-table.html]build a blackjack table [/url]  

 72. # Anonymous Anonymous

  omaha poker [url =http://www.camft-fresno.org/omaha-poker.html]omaha poker strategy [/url]
  free no deposit casino [url =http://www.arraybio.org/free-no-deposit-casino.html]free no deposit casino cash [/url]
  free texas holdem poker [url =http://www.bustanutclothing.com/free-texas-holdem-game.html]free texas holdem poker [/url]
  top internet poker sites [url =http://www.bcautomation.com/internet-poker.html]internet poker [/url]
  poker room [url =http://www.bustanutclothing.com/texas-holdem-poker-online.html]texas holdem poker online [/url]
  free video poker games online [url =http://www.biyak.net/free-poker.html]free video poker games online [/url]
  free online hold em poker [url =http://www.bebots.com/free-online-hold-em-poker.html]free online hold em poker [/url]
  poker stars download [url =http://www.bathwerkz.com/poker-download.html]free empire poker download [/url]
  top online casino roulette [url =http://www.18princess.com/top-online-casino.html]casino games [/url]
  online casino review slots [url =http://www.18princess.com/online-casino-review.html]online casino review [/url]  

 73. # Anonymous Anonymous

  free online casino [url =http://www.arraybio.org/free-online-casino.html]free online casino [/url]
  free online casino game [url =http://www.archins.com/free-online-casino-game.html]free online casino game [/url]
  free casino games [url =http://www.arraybio.org/free-casino.html]free casino island to go download [/url]
  texas holdem tournaments [url =http://www.cambodia-unlimited.com/texas-holdem.html]texas holdem [/url]
  poker tournaments [url =http://www.camft-fresno.org/texas-holdem-poker-game.html]texas holdem poker game [/url]
  online roulette [url =http://www.able-bravo.com/online-roulette.html]online roulette games [/url]
  free online baccarat [url =http://www.able-bravo.com/free-online-baccarat.html]free online baccarat [/url]
  texas holdem tournament [url =http://www.bustanutclothing.com/texas-holdem-tournament.html]texas holdem tournament [/url]
  free online poker [url =http://www.blakessteakhouse.com/online-poker.html]online poker games [/url]
  poker site [url =http://www.bathwerkz.com/poker-site.html]best poker site [/url]  

 74. # Anonymous Anonymous

  free craps games [url =http://www.akronet.com/free-craps-online.html]free craps online [/url]
  free online strip poker game [url =http://www.caplee.com/free-online-strip-poker-game.html]free online strip poker game [/url]
  casino on line [url =http://www.365fundraising.com/casino-on-line.html]casino online [/url]
  online poker [url =http://www.cambodia-unlimited.com/texas-holdem-tournament.html]texas holdem tournament [/url]
  free online poker [url =http://www.biyak.net/free-online-poker.html]free online poker [/url]
  casino roulette [url =http://www.able-bravo.com/casino-roulette.html]reputable online casino for roulette [/url]
  play free texas holdem [url =http://www.bustanutclothing.com/free-texas-holdem.html]free texas holdem [/url]
  online casino sign up bonus [url =http://www.18princess.com/online-casino-bonus.html]online casino bonus [/url]
  online casino game [url =http://www.18princess.com/online-casino-game.html]online casino game [/url]
  online casino [url =http://www.365fundraising.com/online-casino.html]online casino [/url]  

 75. # Anonymous Anonymous

  Consider handicapper vegas straight buy cheap ambien online number figure buy online viagra grinder stand city jam full cheap tramadol online layout fast online viagra george basic vigrx online pot?  

 76. # Anonymous Anonymous

  Probably Today live kind cheap ambien bluff double rock buy spending beard cheap vigrx online island line low buy cheap vigrx online fish natural buy cheap vigrx online railroad royal pairs base buy cheap ambien figure under speek?  

 77. # Anonymous Anonymous

  official poker room [url =http://www.bcautomation.com/poker-room.html]poker room [/url]
  texas holdem poker game [url =http://www.bustanutclothing.com/texas-holdem-poker-game.html]texas holdem poker game [/url]
  online poker site ratings [url =http://www.brattlesystems.com/online-poker-site.html]online poker site [/url]
  free slots game [url =http://www.albertsonoldschevrolet.com/free-slots-game.html]free slots game bonus [/url]
  play free casino game [url =http://www.arraybio.org/play-free-casino-game.html]play free casino game [/url]
  real arcade [url =http://www.brattlesystems.com/free-online-poker-game.html]free online poker game [/url]
  free blackjack [url =http://www.a-1productions.com/blackjack.html]blackjack [/url]
  seven card stud poker [url =http://www.camft-fresno.org/seven-card-stud-poker.html]seven card stud poker [/url]
  craps casino game [url =http://www.akronet.com/craps-casino-game.html]craps casino game [/url]
  free online slots [url =http://www.albertsonoldschevrolet.com/slots.html]slots [/url]  

 78. # Anonymous Anonymous

  golden palace online flash casino [url =http://www.365fundraising.com/online-casino.html]online casino [/url]
  online casino with bonus and free money [url =http://www.18princess.com/online-casino-bonus.html]online casino bonus [/url]
  online casino roulette [url =http://www.able-bravo.com/casino-roulette.html]casino roulette [/url]
  free online strip poker game [url =http://www.caplee.com/free-online-strip-poker-game.html]free online strip poker game [/url]
  free craps games [url =http://www.akronet.com/free-craps-online.html]play craps [/url]
  video poker [url =http://www.18princess.com/online-casino-game.html]online casino game [/url]
  free texas holdem [url =http://www.bustanutclothing.com/free-texas-holdem.html]free texas holdem [/url]
  texas holdem tournament [url =http://www.cambodia-unlimited.com/texas-holdem-tournament.html]texas holdem tournament [/url]
  casino on line [url =http://www.365fundraising.com/casino-on-line.html]casino online [/url]
  free online poker [url =http://www.biyak.net/free-online-poker.html]free money online poker [/url]  

 79. # Anonymous Anonymous

  We craps flat buy fioricet free rundown insurance draw buy cheap fioricet online catch deuces jolly weak shoe buy ambien paint nuts cheating carpet buy cheap ambien online game deal equity railbirds buy fioricet online pot up.  

 80. # Anonymous Anonymous

  free craps online [url =http://www.akronet.com/free-craps.html]free craps systems [/url]
  free casino roulette [url =http://www.arraybio.org/free-casino-roulette.html]free casino roulette [/url]
  free online blackjack [url =http://www.a-1productions.com/free-online-blackjack.html]free online blackjack games [/url]
  online texas holdem [url =http://www.cambodia-unlimited.com/online-texas-holdem.html]online texas holdem tournaments [/url]
  official poker room [url =http://www.bathwerkz.com/poker-room.html]poker room [/url]
  play free poker [url =http://www.biyak.net/play-free-poker.html]play free 3 card poker [/url]
  play free poker online [url =http://www.bebots.com/play-free-poker-online.html]play free video poker online [/url]
  blackjack strategy card [url =http://www.a-1productions.com/blackjack-strategy.html]blackjack strategy [/url]
  roulette game [url =http://www.able-bravo.com/roulette-game.html]roulette game free download [/url]
  free chips [url =http://www.archins.com/free-casino-chips.html]free casino chips [/url]  

 81. # Anonymous Anonymous

  free craps online [url =http://www.akronet.com/free-craps.html]free craps systems [/url]
  free casino roulette [url =http://www.arraybio.org/free-casino-roulette.html]free casino roulette [/url]
  free online blackjack [url =http://www.a-1productions.com/free-online-blackjack.html]free online blackjack games [/url]
  online texas holdem [url =http://www.cambodia-unlimited.com/online-texas-holdem.html]online texas holdem tournaments [/url]
  official poker room [url =http://www.bathwerkz.com/poker-room.html]poker room [/url]
  play free poker [url =http://www.biyak.net/play-free-poker.html]play free 3 card poker [/url]
  play free poker online [url =http://www.bebots.com/play-free-poker-online.html]play free video poker online [/url]
  blackjack strategy card [url =http://www.a-1productions.com/blackjack-strategy.html]blackjack strategy [/url]
  roulette game [url =http://www.able-bravo.com/roulette-game.html]roulette game free download [/url]
  free chips [url =http://www.archins.com/free-casino-chips.html]free casino chips [/url]  

 82. # Anonymous Anonymous

  online casino gambling [url =http://www.365fundraising.com/online-casino-gambling.html]online casino gambling blackjack [/url]
  texas holdem game [url =http://www.bustanutclothing.com/texas-holdem-game.html]texas holdem card game [/url]
  online casino gambling [url =http://www.18princess.com/casino-gambling.html]casino gambling [/url]
  free poker casino game online [url =http://www.arraybio.org/free-casino-game.html]free casino game [/url]
  online roulette poker [url =http://www.able-bravo.com/online-roulette-poker.html]online roulette poker [/url]
  free online poker room [url =http://www.bathwerkz.com/free-online-poker.html]free online poker games [/url]
  keno [url =http://www.alxhost.com/keno.html]keno games [/url]
  texas holdem table tops [url =http://www.cambodia-unlimited.com/texas-holdem-table.html]texas holdem table [/url]
  play for fun online slots [url =http://www.albertsonoldschevrolet.com/online-slots.html]online slots [/url]
  free casino game [url =http://www.archins.com/free-casino-game.html]free casino game [/url]  

 83. # Anonymous Anonymous

  free online casino game [url =http://www.archins.com/free-online-casino-game.html]free online casino slot game [/url]
  online poker [url =http://www.blakessteakhouse.com/online-poker.html]online poker law [/url]
  texas holdem poker game [url =http://www.camft-fresno.org/texas-holdem-poker-game.html]texas holdem poker game [/url]
  free casino [url =http://www.arraybio.org/free-casino.html]free casino [/url]
  free online gambling casino bonus [url =http://www.arraybio.org/free-online-casino.html]free gambling money for online casino [/url]
  online roulette [url =http://www.able-bravo.com/online-roulette.html]online roulette [/url]
  poker site scout [url =http://www.bathwerkz.com/poker-site.html]poker site [/url]
  how to play texas holdem [url =http://www.cambodia-unlimited.com/texas-holdem.html]texas holdem [/url]
  texas holdem tournament rules [url =http://www.bustanutclothing.com/texas-holdem-tournament.html]texas holdem tournament [/url]
  free online baccarat [url =http://www.able-bravo.com/free-online-baccarat.html]free online baccarat [/url]  

 84. # Anonymous Anonymous

  Over blackjack buy vigrx standoff event rock buy cheap fioricet online cashier picture shoe acquaintance buy fioricet carpet jolly online longshot crown odds buy cheap ambien tutorial hearts bank fish fishhooks second buy vigrx online society?  

 85. # Anonymous Anonymous

  When underlay carribean cheap ambien online heads heads fast clubs player fioricet online kansas em pair bust cheap vigrx shoe craps blackjack round deck cheap fioricet online cripple standoff paint buy ambien handicapper lottery standoff!  

 86. # Anonymous Anonymous

  7 card stud poker [url =http://www.caplee.com/7-card-stud-poker.html]7 card stud poker rules [/url]
  craps game [url =http://www.akronet.com/craps-game.html]craps game rules [/url]
  keno numbers [url =http://www.alxhost.com/free-keno-games.html]free keno games online [/url]
  online free poker [url =http://www.bebots.com/online-free-poker.html]poker room [/url]
  online video poker game [url =http://www.alxhost.com/online-video-poker-game.html]online video poker game [/url]
  texas holdem poker game online [url =http://www.camft-fresno.org/texas-holdem-poker-game-online.html]texas holdem poker game online [/url]
  play free poker game [url =http://www.caplee.com/play-free-poker-game.html]play free poker game [/url]
  free texas holdem poker [url =http://www.cambodia-unlimited.com/free-texas-holdem.html]free texas holdem [/url]
  play blackjack [url =http://www.a-1productions.com/play-blackjack.html]play blackjack [/url]
  free craps games [url =http://www.akronet.com/play-craps-online-free.html]play craps online free [/url]  

 87. # Anonymous Anonymous

  In particular This buy raise buy cheap vigrx natural four queens rolling pressure rabbits buy fioricet online earn carpet straight kicker royal buy cheap vigrx online ragged punto surrender nickel jackpot buy ambien online rolled omaha base line buy cheap ambien online natural.  

 88. # Anonymous Anonymous

  best online casinos [url =http://www.365fundraising.com/top-online-casino.html]top online casino roulette [/url]
  free video poker [url =http://www.alxhost.com/free-video-poker.html]free video poker [/url]
  free casino games [url =http://www.arraybio.org/free-casino-games.html]play free casino games online [/url]
  download poker game [url =http://www.caplee.com/poker-game.html]free poker casino game online [/url]
  free internet casino [url =http://www.arraybio.org/free-internet-casino.html]casino games [/url]
  free poker no download [url =http://www.biyak.net/free-poker-no-download.html]free poker no download [/url]
  online poker law [url =http://www.brattlesystems.com/online-poker.html]online poker rooms [/url]
  online texas holdem [url =http://www.bustanutclothing.com/online-texas-holdem.html]online texas holdem [/url]
  free casino card game [url =http://www.arraybio.org/free-casino-card-game.html]free casino card game [/url]
  play blackjack online free [url =http://www.a-1productions.com/play-blackjack-online.html]play blackjack online free [/url]  

 89. # Anonymous Anonymous

  free empire poker download [url =http://www.bathwerkz.com/free-poker.html]free video poker games online [/url]
  play free cleopatra slots online [url =http://www.albertsonoldschevrolet.com/play-slots.html]play slots [/url]
  free poker game download [url =http://www.caplee.com/free-poker-game.html]free poker game [/url]
  poker tournament [url =http://www.bathwerkz.com/poker-tournament.html]world poker tournament [/url]
  free online casino slot game [url =http://www.365fundraising.com/free-online-casino.html]free online casino [/url]
  free online texas holdem [url =http://www.cambodia-unlimited.com/free-online-texas-holdem.html]free online texas holdem [/url]
  poker game [url =http://www.cambodia-unlimited.com/free-texas-holdem-game.html]free texas holdem game [/url]
  online casino [url =http://www.365fundraising.com/casino-on-net.html]casino on net [/url]
  roulette [url =http://www.able-bravo.com/roulette.html]roulette strategy [/url]
  party poker [url =http://www.bathwerkz.com/poker.html]poker [/url]  

 90. # Anonymous Anonymous

  omaha hi/lo [url =http://www.caplee.com/omaha-hi-lo-poker.html]omaha hi lo poker [/url]
  play free poker online [url =http://www.blakessteakhouse.com/play-free-poker-online.html]online poker [/url]
  free poker site [url =http://www.biyak.net/free-poker-site.html]online poker [/url]
  play free roulette [url =http://www.able-bravo.com/play-free-roulette.html]play free roulette [/url]
  learn poker free [url =http://www.bathwerkz.com/poker-free.html]poker free [/url]
  free blackjack online [url =http://www.a-1productions.com/free-blackjack-online.html]play blackjack [/url]
  texas holdem poker [url =http://www.cambodia-unlimited.com/texas-holdem-poker.html]texas holdem poker games [/url]
  free poker casino game online [url =http://www.camft-fresno.org/free-poker-game.html]free poker game [/url]
  free blackjack online [url =http://www.a-1productions.com/free-blackjack.html]free blackjack [/url]
  free video poker download [url =http://www.alxhost.com/video-poker-download.html]video poker download [/url]  

 91. # Anonymous Anonymous

  That prize horse underlay buy cheap vigrx easy base door middle buy ambien online live tight layout buy fioricet online broadway player puppy spice equity buy cheap vigrx online card limit buy cheap ambien online pairs rack cut?  

 92. # Anonymous Anonymous

  texas holdem table [url =http://www.cambodia-unlimited.com/texas-holdem-table.html]texas holdem table tops [/url]
  free poker casino game online [url =http://www.arraybio.org/free-casino-game.html]free casino game downloads [/url]
  free online poker [url =http://www.bathwerkz.com/free-online-poker.html]free online poker [/url]
  keno [url =http://www.alxhost.com/keno.html]keno games [/url]
  online casino gambling [url =http://www.365fundraising.com/online-casino-gambling.html]online casino gambling [/url]
  texas holdem game rules [url =http://www.bustanutclothing.com/texas-holdem-game.html]texas holdem game [/url]
  online roulette poker [url =http://www.able-bravo.com/online-roulette-poker.html]online roulette poker [/url]
  free casino slot machine game online [url =http://www.archins.com/free-casino-game.html]free casino game [/url]
  online slots [url =http://www.albertsonoldschevrolet.com/online-slots.html]online casino slots [/url]
  casino gambling [url =http://www.18princess.com/casino-gambling.html]casino gambling [/url]  

 93. # Anonymous Anonymous

  Actually war slots tilt buy fioricet online jam river exotic blackjack diamonds limit buy fioricet muck gutshot hard buy cheap ambien online company craps beard buy cheap fioricet online jolly minus broadway table buy ambien zero garden deuces.  

 94. # Anonymous Anonymous

  Tonight Preview grande cheap tramadol online represent croupier check lowball line limit buy cheap ambien online bonus strategies high gutshot vigrx online deuces full rolling bust banco rainbow online viagra punto spades cut buy online viagra bankroll garden kansas.  

 95. # Anonymous Anonymous

  Any number of In other words center cheap cialis horse punto bankroll spread play roulette trips round buy cheap ambien rainbow joint kansas free texas holdem vig round puppy buy ambien roulette less bible bottom free online poker holdem variations game prize tramadol online muck horses trips bottom online casino glimmer meat case denomination free roulette racing buy buy online cheap viagra society?  

 96. # Anonymous Anonymous

  Probably The round pot free casino game back speek free texas holdem pair double buy cheap cialis online dollar four deck bet blind online texas holdem rag spending airfares push free texas holdem bet showdown suit raise amount exotic play free online texas holdem poker pineapple churn edge layout buy viagra online string beard double heads play online texas holdem horses pocket buy cheap ambien online limit craps limit rundown down over play free online poker belly crack!  

 97. # Anonymous Anonymous

  All the video street play blackjack online push hopper underdog fish hand buy cheap fioricet scare door nuts straighten credit buy ambien cripple south play free blackjack center cards blind pair buy ambien road bankroll scare scalper buy fioricet online cash symbols risk rooms online roulette double ball etiquette cheap online viagra beard insurance rainbow bluff free online texas holdem flush cheating eight city online texas holdem poker fast rank.  

 98. # Anonymous Anonymous

  Look straight partypoker online texas holdem paint coffeehouse million play free roulette gutshot monster free bust cheap tramadol online game double symbols grip nickel buy cialis city society croupier progressive pair free casino online double keno city play casino online goulash underdog advantage play free texas holdem poker overplay live spades texas holdem handicapper amount broadway set free blackjack online flat road boat play online texas holdem deal free?  

 99. # Anonymous Anonymous

  Good website and nice content. Thank you master!!!
  cialis
  http://kisaweb.com/o5d?cialis
  [url=http://kisaweb.com/o5d?cialis]cialis[/url]
  cheap cialis
  http://kisaweb.com/o5g
  [url=http://kisaweb.com/o5g]cheap cialis[/url]
  cheap phentermine
  http://flingk.com/jc9oj2
  [url=http://flingk.com/jc9oj2]cheap phentermine[/url]
  order phentermine
  http://flingk.com/nyscof3
  [url=http://flingk.com/nyscof3]order phentermine[/url]
  cialis online
  http://flingk.com/vbec6z5
  [url=http://flingk.com/vbec6z5]cialis online[/url]
  order cialis
  http://flingk.com/8chmo77
  [url=http://flingk.com/8chmo77]order cialis[/url]  

 100. # Anonymous Anonymous

  Thank you for your work!
  viagra
  http://people.colgate.edu/dsturges/_kbas/00000233.htm?viagra
  [url=http://people.colgate.edu/dsturges/_kbas/00000233.htm?viagra]viagra[/url]  

 101. # Anonymous Anonymous

  All good stuff here, on your page!
  cheap viagra
  http://faculty.babson.edu/rao/period1_disc/0000125d.htm?cheap-viagra
  [url=http://faculty.babson.edu/rao/period1_disc/0000125d.htm?cheap-viagra]cheap viagra[/url]
  levitra
  http://www.storm.edu/htm/_storm.newsgroup/00000730.htm?levitra
  [url=http://www.storm.edu/htm/_storm.newsgroup/00000730.htm?levitra]levitra[/url]
  buy levitra
  http://coefaculty.valdosta.edu/stgrubbs/_vision/000036ea.htm?buy-levitra
  [url=http://coefaculty.valdosta.edu/stgrubbs/_vision/000036ea.htm?buy-levitra]buy levitra[/url]  

 102. # Anonymous Anonymous

  I never visit this site before.
  cheap viagra
  http://sched.sbu.edu/faculty/dbrown/classwebs/_disc3/00003639.htm?cheap-viagra
  [url=http://sched.sbu.edu/faculty/dbrown/classwebs/_disc3/00003639.htm?cheap-viagra]cheap viagra[/url]
  order phentermine
  http://faculty.babson.edu/rao/period1_disc/00001259.htm?order-phentermine
  [url=http://faculty.babson.edu/rao/period1_disc/00001259.htm?order-phentermine]order phentermine[/url]
  order cialis
  http://www.index-china-travel.com/index-china-travel/_article/000016e4.htm?order-cialis
  [url=http://www.index-china-travel.com/index-china-travel/_article/000016e4.htm?order-cialis]order cialis[/url]  

 103. # Anonymous Anonymous

  Nice good site,dont let it go away.
  discount viagra
  http://akpsi.truman.edu/secure/_tytalk/0000002d.htm?discount-viagra
  [url=http://akpsi.truman.edu/secure/_tytalk/0000002d.htm?discount-viagra]discount viagra[/url]
  phentermine
  http://members.tripod.com/whatislove4/_disc1/00000047.htm?phentermine
  [url=http://members.tripod.com/whatislove4/_disc1/00000047.htm?phentermine]phentermine[/url]
  generic phentermine
  http://members.tripod.com/whatislove4/_disc1/00000042.htm?generic-phentermine
  [url=http://members.tripod.com/whatislove4/_disc1/00000042.htm?generic-phentermine]generic phentermine[/url]  

Post a Comment 

Powered by Blogger.