Γουρούνα: Η καλύτερη φίλη του ανθρώπου.

4 Comments Published by the ibt on Thursday, July 28, 2005 at 11:12 PM.

«Δε θυμάμαι πότε τη γνώρισα. Η παλιότερη ανάμνησή από αυτήν είναι από τα Χριστούγεννα του 2003. Με είχε εντυπωσιάσει τρομερά το πόσα πολλά άτομα της έστελναν ευχές στο κινητό! Έπαιρνε ανά δεκάδες τα μηνύματα, δεν προλάβαινε να τα σβήνει και έρχονταν ξανά κι άλλα! Εκείνη την ημέρα φόρτισε το κινητό της τέσσερις φορές…»


Η Γουρούνα γεννήθηκε το 1983. Τα παιδικά της χρόνια ήταν γλυκά και κυρίως αδύνατα. Στα πέντε της χρόνια απέκτησε έναν αδελφό για τον οποίο καμαρώνει σαν γύφτικο σκεπάρνι (όποτε δεν τον βρίζει)

Στα μαθητικά της χρόνια, αναγκάστηκε πολλές φορές να αλλάξει σχολείο λόγω των μετακινήσεων της οικογένειάς της. Τελικά, το 2001 αποφοίτησε (από το σχολείο που τελείωσα κι εγώ) και όντας μέτρια μαθήτρια κατάφερε να περάσει στη Νοσηλευτική Πάτρας.

I had good marks in the terms. I had 18.4 and 19 but at the end, I can’t describe the reason why I wasn’t so good at the final exams and my whole mark was 13.9 points.”

Για ένα χρόνο, έμεινε μακριά από το σπίτι και τους γονείς της. Στην Πάτρα, η Γουρούνα σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Ζωής. Έμαθε να πλένει (δεν το έκανε όμως ποτέ), να σκουπίζει (ούτε τα χοντρά), να σιδερώνει (no way). Ερωτεύτηκε. Ο έρωτας γι αυτήν ήταν και είναι σαν τα καράβια της Κρήτης. Έρχεται και φεύγει καθημερινά.

Πριν το χρόνο της Πάτρας, πέρασαν από τη ζωή της δύο άνδρες που έμελλε να σημαδέψουν έντονα την τρυφερή και τεράστια καρδιά της. Ο Δημήτρης, ο πρώτος έρωτας και αργότερα, ο Πέτρος, αυτός που τη στιγμάτισε για πάντα. Η σχέση μαζί του μάλιστα, κράτησε ακόμη κι όταν αυτή έπρεπε να φύγει για σπουδές. Σύντομα όμως η απόσταση έφθειρε τον έρωτα κι έτσι συνέβη το μοιραίο.

Στην Πάτρα η Γουρούνα είχε την ευκαιρία να διευρύνει τόσο τον κοινωνικό όσο και τον γκομενικό της κύκλο. Αμφότεροι οι κύκλοι είναι τόσο μεγάλοι που ξεπερνούν την περιφέρεια της Σπεράτζας Βρανά και αν τους ενώσουμε, φτάνουν Λαμία. Ανάμεσα στους ανθρώπους που γνώρισε στην Πάτρα ήταν και ο Παναγιώτης.

Ο Παναγιώτης ήταν ένας κοντός, πολύ αδύνατος τύπος που μπροστά της φαινόταν σαν ακτινογραφία λεκάνης. Ήταν το επόμενο μεγάλο κεφάλαιο της ζωή της. Έζησε μαζί του μια φλογερή σχέση γεμάτη έρωτα, πάθη, συγκρούσεις, και σεξ. Παρόλο που το πανηγύρι δε διήρκησε πολύ, η Γουρούνα ταλαιπωρήθηκε από τη μετέπειτα στάση του Παναγιώτη. ο οποίος την πολιορκούσε έντονα, μη μπορώντας να δεχθεί το χωρισμό τους.

Το καλοκαίρι του 2004 αποφάσισε να κάνει ριζικές αλλαγές στη ζωή της και να ακολουθήσει ένα νέο δρόμο. Έτσι, από το Σεπτέμβριο, άφησε πίσω της την Πάτρα και τη στολή της νοσηλεύτριας για να ντυθεί πάλι στα λευκά, αυτή τη φορά ως ζαχαροπλάστης. Μετά από προτροπή της οικογένειάς της, η Γουρούνα γράφτηκε σε ιδιωτική σχολή για chef και επέστρεψε στο πατρικό της ξεκινώντας μια νέα φοιτητική ζωή γεμάτη φιλοδοξίες, στην Πρωτεύουσα.

Από τότε, η κοινωνική της ζωή εκτινάχθηκε στα ύψη. Με καθημερινές εξόδους, ποτά και τραπεζώματα η Γουρούνα είχε πλέον αποκτήσει μια λαμπερή ζωή, μια εκπληκτική δημοτικότητα και χιλιάδες, εκατομμύρια φίλους από όλο τον κόσμο.

“…I am also able to make friends from all the ages. I can find a subject to discus with persons in any age. Many people say that to approach people is a gift that if it could be cultivated it could be helpful for many persons… Since now I haven’t found a kid that I couldn’t discuss for something”

Ανάμεσα στους φίλους, ξεχώρισαν για φέτος η Κυπρέσσα η οποία στέφθηκε «κολλητή μου» από τη δεύτερη μέρα γνωριμίας, η Τόγκα (από το μυτόγκα) η οποία έχει το σπάνιο χάρισμα να γίνεται αντιπαθής από την πρώτη επαφή και ο Γιάννης, ο αλβανός businessman "από την Ιταλία".

«Τα Χριστούγεννα του 2004 ήρθαμε πολύ κοντά ταξιδεύοντας παρέα στο Λονδίνο. Στη βρετανική Μητρόπολη, η Γουρούνα κέρδισε τις εντυπώσεις με τα σκέρτσα και τα νάζια της. Οι εμφανίσεις της άφησαν εποχή και οι πράξεις της γέμισαν το Χρονογράφημα του Λονδίνου» (Το οποίο θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε στο μέλλον.)

Τον Ιανουάριο, η Γουρούνα έδωσε ένα μεγάλο πάρτι για τα 22α γενέθλιά της σε κωλόμπαρο των Δυτικών Προαστείων. Ήταν όλοι εκεί. Η άσπονδη φίλη της, Bridget Jones, ο πιωμένος αδελφός της, η σχολή ζαχαροπλαστικής η οποία δημιούργησε την τούρτα (σε σχήμα πέους), ο αλβανός Πρέσβης, η ρωσίδα Πρόξενος και αντιπρόσωποι των περισσοτέρων βαλκανικών κρατών.

Τις πιο πρόσφατες σελίδες στο Βιβλίο της Αγάπης της, έγραψαν με σειρά εμφάνισης ο Στέφανος και ο Κώστας. «Το Στέφανο είχαμε την ευκαιρία να το γνωρίσουμε από κοντά και να διαπιστώσουμε το IQ σοκοφρέτας που φέρει. Όταν η Γουρούνα έβγαλε ένα κραγιόν από την τσάντα της λέγοντας πως το αγόρασε από το αεροπλάνο, ο Στέφανος τα έχασε και ρώτησε γεμάτος απορία: «Έχει μαγαζιά στο αεροπλάνο;»
«Βεβαίως. Και δοκιμαστήρια.» ψιθύρισε η Χ».

Ο Κώστας ήταν άλλος ένας εισαγόμενος, κατεψυγμένος γκόμενος. Καταγόταν από τη Βόρειο Αφρική και σπούδαζε στην Ελλάδα. Ήταν κατά πολλά χρόνια μεγαλύτερός της. Αργότερα έγινε γνωστό πως ήταν παντρεμένος και πως είχε και ένα παιδί. Η Γουρούνα έδωσε τα πάντα σε αυτή τη σχέση. Κάνοντας ακόμη και ταξίδια – αστραπή στην περιοχή όπου σπούδαζε ο Κώστας με δικαιολογίες του τύπου «Αχ ξέχασα τους φακούς μου στο νησί!»

Σήμερα, η Γουρούνα κάνει working practice σε μεγάλο ζαχαροπλαστείο της πόλης και κυκλοφορεί ελεύθερη ψάχνοντας το επόμενο θύμα. Αδυνατίζει δε με τέτοιο ρυθμό που σύντομα ίσως χάσει τον τίτλο της.

GFacts:

Η Γουρούνα λατρεύει:
Τους άνδρες.
Το φαγητό.
Να βάφεται σαν κλόουν.
Να ντύνεται σαν ξέκωλλο.
Να βάφεται σαν κλόουν, να ντύνεται σαν ξέκωλλο και στη συνέχεια να φωτογραφίζει με το κινητό της τηλέφωνο τα μάτια και το πρόσωπό της. Πάντα όμως από ύψος δύο μέτρων ώστε να μη φαίνονται τα μάγουλά της.
Το σεξ.
Να ζει σε ένα αχούρι.
Τα λούτρινα κουκλάκια που στολίζουν το αχούρι.
Να κοιμάται 16 ώρες ημερησίως.
Να πίνει καφέ τις υπόλοιπες 8.
Να δίνει το τηλέφωνό της σε αγνώστους.
Να ψωνίζει άχρηστα αντικείμενα.
Να δίνει 300 ευρώ στο κομμωτήριο του Σαμαρά.
Να μιλάει αγγλικά με προφορά.
Να το παίζει γατούλα.
Να κρεμάει από το κινητό της ζωάκια, κουδούνια, φουλάρια.
Τα δύο της σκυλιά – πατσαβούρες με τις οποίες τρώει από το ίδιο μπιφτέκι.
Να κανονίζει blind dates μέσω internet.
Να χτενίζει τα μαλλιά της «Ηφαίστειο».
Να υψώνει το μεσαίο της δάχτυλο κάθε φορά που την πειράζεις
Να στέλνει φιλάκια προς όλες τις κατευθύνσεις.
Να πηγαίνει ξαφνικά για καφέ στο Ναύπλιο.
Το «Χι-χι-χι» εκκωφαντικό της γέλιο.
Να περπατάει χέρι χέρι με τον εκάστοτε γκόμενο και να κάνει όλων των ειδών τις «αγαπούλες».

“My hobbies are music, dancing. drawing, reading, movies, be in nature and diving with a mask and admire the beauty of sea. I like all kind of books but I prefer those that have a deeper meaning. When I read a poem or a culture text, I like to find out in which way do the heroes and the writer thinks. Also, I like to find out the writers feelings by the time he writes My last hobby is to play game with friends mostly diversion and those that need the team’s cooperation.”

Η Γουρούνα μισεί:
Τις ευθύνες.
Το να είναι συνεπής.
Την ώριμη σκέψη.
Το χαρακτηρισμό «γουρούνα».
Το πρωινό ξύπνημα.
Το ξύπνημα γενικώς.
Την τάξη.
Την αμφισβήτηση της ομορφιάς της.
Τη Γιωργία.
Το να αμφιβάλλεις για τις μαγειρικές της γνώσεις.
Τα κουμπιά.
Τις κατσαρίδες.
Τον αδελφό της.
Να μιμείσαι τον τρόπο με τον οποίο αρθώνει το σίγμα.

Είπαν για τη Γουρούνα:

Τη ζηλεύω αφόρητα! Την πειράζουν όλοι στο δρόμο. Άσε που πάντα καταφέρνει να βγαίνει αδύνατη στις φωτογραφίες.
Χ, συγγενής

Είναι η καλύτερή μου φίλη. Είναι πάντα πρόθυμη για μια μεταμεσονύκτια βόλτα στο Ναύπλιο.
Bridge, φίλη

Πάντα θαύμαζα τη φυσικότητα με την οποία απαντάει στο τηλέφωνο την ώρα που κάνει sex.
Σπύρος, bootycall

Πώς ζει εκεί μεσα;!
Γ, αδελφός

Δε μου έχουν ξύσει ποτέ καλύτερα τη μύτη.
Άννα, συμφοιτήτρια.

Είναι καλό μανάρι με φοβερούς βύζους.
Αλέξης, πρώην γκόμενος.

Ήταν η μόνη που δε με είπε «πουτάνα» όταν της αποκάλυψα ότι έκανα sex με 9 άνδρες ταυτοχρόνως. Αντιθέτως με συνεχάρη και έπεσε κλαίγοντας στην αγκαλιά μου. Λευτεριά στην Κύπρο.
Κυπρέσσα, φίλη

Η μόνη λέξη που μπορεί να χαρακτηρίσει αυτή και τη ζωή της είναι “mess”.
Η συντακτική ομάδα του Gourounas THS. (The iBlog team)

Λατρεύουμε να τα την κράζουμε, είναι η ψυχή της παρέας!
Γιωργία, γνωστή

Είναι η επόμενη no-reason-why star της πόλης! She’s just fabulous!
WD, fan


Και
η Γουρούνα είπε για τον εαυτό της:
“By my opinion everyone in this world has a reason to be born, so that’s why I believe that’s my path in life guides to psychology.”

(Από το βιογραφικό της, όπως και όλα τα παραπάνω αποσπάσματα στα αγγλικά)



4 Responses to “Γουρούνα: Η καλύτερη φίλη του ανθρώπου.”

  1. # Blogger Loucretia

    Και ανεξαντλητη πηγη εμπνευσης για τον blogger, προβλεπω ν΄ακολουθησει ολοκληρη σειρα!! (γιατι οχι και σε comic?)

    XXX  

  2. # Blogger Idάκι

    Άψογο, έλιωσα στο γέλιο, και θα μου μείνει το IQ σοκοφρέτας για πάντα!!

    Τέλεια η συμμετοχή του κοινού, επίσης.

    Μπορώ να τη γνωρίσω; Pls pls pls...

    Σε περιμένουμε στα δικά μας στέκια αγαπητέ!!!

    ;) Id  

  3. # Anonymous Anonymous

    ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ....ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΕΝΑ....
    ΜΑΡΙΑ, ΡΟΔΟΣ  

  4. # Blogger Unknown
Post a Comment



 

Powered by Blogger.