Μαρία Σινιόρη.

25 Comments Published by the ibt on Sunday, June 24, 2007 at 2:14 PM.

Noooooon,rien de rien, non, je ne regrette rien...


Υ.Γ. Έτσι, να πήξει το μο*νί τους στη βροχή.

25 Responses to “Μαρία Σινιόρη.”

  1. # Blogger the ibt

    Update: Αυτή τη στιγμή η Αθήνα στους 45 βαθμούς! Έχω ανέβει και postάρω από την ταράτσα για να δοκιμάσω την αίσθηση των 45: Βασικά μοιάζει πολύ με καυτό ντους χωρίς νερό! Ενδιαφέρουσα εμπειρία, μιας και δεν έχω πάει Ντουμπάι. Κρίμα όμως που δεν καταγράφεται ούτε με φωτογραφία, ούτε με video.  

  2. # Blogger the ibt

    46.  

  3. # Blogger alienlover

    δεν πειράζει...μέσα και air condition... που να έβλεπες εχθές τι πάθαμε στους Evanescence..ήταν μια ενδιαφέρουσα εμπειρία....  

  4. # Anonymous Anonymous

    Δεν είναι 46. Το weather widget υπερβάλλει. Ήταν μόνο 43! :-D  

  5. # Blogger javapapo

    πολυ καλά μπούτια η Μαρία πάντως..απο τα πρώτα αξιόλογα θα έλεγα εδώ και χρόνια!  

  6. # Anonymous Anonymous

    .....χανιά 45 υπο σκιά πάντα.....
    έβαλα για μια στιγμή το θερμόμετρο σε ένα αλλο σημείο στον ήλιο....έφτασε 47,5...και θα ανέβαινε και άλλο αλλά βαριόμουν να περιμένω...ταυτόχρονα μπαίνω net και κοιτάζω θερμοκρασίες αίγυπτο....τους φάγαμε λάχανο κατά 6-7 βαθμούς!!!αυτά είναι....άντε με το καλό να φέρουμε και τις καμήλες γιατί τα αμάξι με τέτοια ζέστη(είπαμε στον ήλιο βάλε 50 βαθμούς να είσαι μεσα) και στην κίνηση μέσα...αν είναι και παλιό μπορεί και να σου σκάσει και κανα ψηγείο....  

  7. # Anonymous Anonymous

    Εγώ πάλι - και μην το πάρεις προσωπικά - θα προτιμούσα να 'μαι στους 13ο, μια που ΔΕΝ την αντέχω την κ*λοζέστη!!!
    Άντε, περιμένω τη συνέχεια των περιπετειών σου.  

  8. # Anonymous Anonymous

    Τι να μας κλάσουν Λάρισα και Αθήνα....Λίνδος all time classic 47...!!!!! Ξέρεις εσύ μικρό μου πόνυ...Much κοσμος πάει στη Λίνδο Μαρίτσα....!!!! Α! και κάτι άλλο για τον Paris Apostolopoulos ....Δεν είναι της ΣΙνιόρη μόνο το πρόσον με τα μπούτια....Το έχουν οι Μαρίες..!!!  

  9. # Blogger Naf

    κατέβα απο την ταράτσα!I repeat...Κατέβα απο την ταράτσα!!..α οκ...κατέβηκες..Ποιός θα μου κάνει δώρο ένα aircondition?? Άσε...θα κοιμηθώ στο γραφείο...και θα αγοράσω άμεσα φουσκωτή πισινούλα απο Jumbo...μμ...τώρα που το λέω..  

  10. # Blogger guslee

    Το χειμώνα κάνουμε ράφτινκ και το καλοκαίρι σάουνα, ποιά κράτος άλλη χώρα προσφέρει τέτοιες φυσικές (και τεχνητές ταυτόχρονα) απολαύσεις. Τα τουριστικά γραφεία του εξωτερικού παρουσιάζοντας μας θα πρέπει να μοιάζουν με εταιρείες αυτοκινήτων, 1000 ευρώ προκαταβολή με μαύρισμα και σάουνα στάνταρ, με 100 ευρώ μόνο θα δείτε από ψηλά το όνομα σας γραμμένο από αυτοκίνητα που κόλλησαν στη κίνηση (η προσφορά ισχύει μόνο για Αθήνα), κλπ.  

  11. # Blogger One Happy Dot

    ...και μην ξεχνάμε την υπέροχη αίσθηση του βγαίνω από το ντούς του σπιτιού μου και τσουπ να'μαι στο μεγάλο ντους/σάουνα "Athenian sweat ur ass off" με ειδικές προσφορές για εφίδρωση με άλατα, ειδική θεραπεία "ο διπλανός στο λεωφορείο ξέχασε τη rexona" και πως να το αντιμετωπίσετε κλπ. Κατέβα παιδάκι μου από την ταράτσα μη σου δώσω μια και ο τοίχος άλλη μια....πάντα ήθελα να το πω αυτό μήπως και μου λύσει κάποιος την απορία σχετικά με την άμεση επέμβαση του τοίχου στον καυγά!:)  

  12. # Blogger the ibt

    Alielover, εμείς ήμασταν στον G-Pal με τη Λουκρητία (!) η οποία μας ράντιζε με Αύρα σαν μητροπολίτης.

    Artech, τι σόι ACCUweather είναι τότε;

    Papo, αυτό λέγαμε στην παρέα εχθές: Η Μαρία Σινιόρη έχει τα καλύτερα και μακροβιότερα μετεωρολογικά μπούτια στην ιστορία της ελληνικής TV!

    electronic-396: Καλά η Κρήτη δεν απέχει και πολύ από την Αφρική. Και με την μετακίνηση της Μαύρης Ηπείρου, ένα "χοπ" θα κάνουν οι καμήλες και θα κάνουν παρέα στα κρικρι.

    Maestria: Noooooooon, je ne regrette rien!

    Μαρία από Ρόδο, όντως much κόσμος καίγεται στη Lindos! Εμείς είχαμε πάει με νορμάλ θερμοκρασία και τα φτύσαμε, φαντάσου τώρα!

    Naf, αυτό με τη πισίνα δεν είναι κακή ιδέα και ξέρω κόσμο που το έχει κάνει επιτυχώς. (WD) Όπως επίσης ξέρω και κόσμο που κοιμάται επιτυχώς στο γραφείο του (ονόματα δε λέω).

    Guslee, αυτό με το όνομα να το πατεντάρεις. :-p Είναι καλή ιδέα!  

  13. # Blogger ds

    Έτυχε να είμαι χθες στη Λίνδο (Ρόδο)... Πολύ ζέστη, αλλά υπέροχη η παραλία...  

  14. # Blogger Idάκι

    Αχ στο ξαδερφάκι μου ήσασταν με τη Λου!! Ζηλεύω!! Αχ!!

    Μικρέ μου δεν φαντάζεσαι. 6 ώρες Λόνδρα-Μαγχεστρία χτες βράδυ, ο υαλοκαθαριστήρας άναψε (!!) αφού δεν κατέβηκε στο διακεκομμένο πρόγραμμα ούτε μια στιγμή. Νόμιζα ότι οδηγώ σε ένα ατέλειωτο ξέσκεπο μπουγέλο, και να οι νταλίκες να με περιλούζουν, και να γλυστρούσε μόλις κατέβαινα ταχύτητα... τόση τσατίλα δεν έχω ξαναζήσει η σωφέρ σου λέω!!

    Φιλιά, και καλό baking. (θέλω κι εγώ widget, θέλω σου λέω)  

  15. # Anonymous Anonymous

    Δεν έχω weather broadcast να μεταδώσω πέρα από "ψυχρούλα- βροχή" και εξακολουθώ να μη ζηλεύω αφού τα εναπομείναντα εγκεφαλικά μου κύτταρα έχουν διαχωρίσει πλέον τα δεδομένα "Ιούνιος- ζέστη- καλοκαίρι". Κι αν εσείς χρυσά μου βολεύεστε με πλαστικές πισινούλες, εγώ έκανα experience (που λέει κι η θεία απ' το Τσικάγο) τη μετατροπή ολόκληρης της High Street Kensington σε πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων, στην οποία η φίλτατη Άννα τερμάτισε πρώτη στον τελικό του λατρεμένου τριάθλου "βόλτα- shopping- καφές". Όχι για να μη λές ότι εμείς εδώ στα βόρεια δεν έχουμε στον ήλιο μοίρα... Ο ήλιος αγάπη μου δεν έχει μοίρα σε μας!
    'A bientot!  

  16. # Blogger the ibt

    Dynx, σε παρακαλώ μη λες τις λέξεις Λίνδος, υπέροχη, παραλία, για το λόγο που εξηγώ παρακάτω...

    Idάκι, δε ζηλεύω λέμε, δε ζηλεύω, δε ζηλεύω. Καλύτερα ξεροψημένο κοτόπουλο παρά παπαριασμένο δάχτυλο αγγλικού ποδιού! Θες widget? Get a Mac!  A και περιμένουμε ιστορίες και φωτό από μαγευτικά παπαριασμένο Surrey!

    Ζηλεύεις Νικόλ, ζηλεύεις μέχρι θανάτου. Τραβάς μαλλιά, βυζιά, νύχια και έξω βρέχει! Η τηλεόραση παίζει Big Brother 8 και ξαναβλέπεις την 8η επανάληψη του 8 Simple Rules for Dating my Teenage Daughter. Μια βόλτα στη HSK δε σε σώζει. Μια βόλτα από τη BA για εισιτήρια πρέπει να κάνεις. ΤΣΑΚΙΣΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΖΩΟ! Αν δεν δεις ήλιο τώρα το χειμώνα δε θα τον βγάλεις...

    ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟ ΚΟΙΝΟ: Ο κόσμος το έχει τούμπανο, κόπηκα σε ένα μάθημα και πρέπει να παραδώσω εργασίες αυτή την Παρασκευή. Χειρότερη κατάσταση δεν παίζει αλλά πρέπει να μου βγουν μάτια και κώλος προκειμένου να μην πάρω πόδι από το Πανεπιστήμιο. Οπότε σας παρατάω μέχρι την Παρασκευή, κόβω broadband, κλείνω πατζούρια, σταματάω να κοιμάμαι και αρχίζω σοβαρό διάβασμα. Το Σάββατο θα το γαμήσουμε, promise.  

  17. # Anonymous Anonymous

    Πω πω... πρέπει να προσέχουμε τι εύχεσαι... για δες εδώ:
    http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=812396&lngDtrID=245  

  18. # Blogger the ibt

    Anonymous, χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!
    Τέλειο comment!

    (Άννα, θα πρέπει να είσαι πολύ υπερήφανη για μένα! Εσύ βέβαια έχεις προκαλέσει σεισμό στο Kent και πυρκαγιά στο Cutty Sark αλλά κι εγώ έπρεπε από κάπου να ξεκινήσω...)

    Για να δούμε, θα υπάρχει Βρετανία το Σεπτέμβριο που θα πρέπει να επιστρέψουμε;  

  19. # Blogger One Happy Dot

    χμ...κάποιος δεν διαβάζει??!!  

  20. # Blogger Loucretia

    Ρε ασταδιαλα που θα με πεις και Μητροπολιτη! Μα τι σοϊ πλασματα ειστε σεις, να ειμαστε σε συναυλια, με 45 βαθμους και να μην εχετε αδειασει ολη τη παραγωγη των νερων Βιλουδω πανω σας;;; Μα ελεος, τι ξενερωτη γενια, ουτε ενα μπουγελο της προκοπης!!  

  21. # Blogger the ibt

    Αμάν ρε serendipity, ούτε ένα διάλειμμα δεν μπορούμε να κάνουμε; :p

    Loucretia, η γενιά μπορεί να μη μπουγελώνεται αλλά όπως είδατε ξεβρακώνεται άνετα σε δημόσιους χώρους.

    ΕΧΩ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΥΠΟΨΙΕΣ ΠΩΣ ΤΟ "ΣΙΝΙΟΡΗ" ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ Ω. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΔΩ STAR/ALTER. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ Siñori ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ...  

  22. # Anonymous Anonymous

    Αγαπημένε μου μαθητή,
    είμαι στην ευχάριστη θέση να σου ανακοινώσω πως μετά τα τελευταία γεγονότα που προκάλεσες στη λατρεμένη gayland, ανεβαίνεις level και προάγεσαι σε Κοράκι Α' με 2 αστεράκια.
    Σου εύχομαι μια μέρα να με φτάσεις και -γιατί οχι- να με ξεπεράσεις αφού βαρέθηκα να είμαι μόνο εγω ο Jedi του σκότους.
    Τελικά πρόσεχες στην παράδοση και πέρασες με επιτυχία τις εξετάσεις. Επόμενο project θα είναι να ζωγραφίσουμε έναν τεράστιο στόχο πάνω απο το Λονδίνο έτσι ώστε να ξέρουμε που να ρίξουμε τα πυρηνικά. Δεκτή η βοήθεια και απο άλλα σωματεία κοράκων.
    Ευχαριστω!  

  23. # Blogger One Happy Dot

    και όχι μόνο δεν διαβάζει αλλά αγανακτεί κιόλας...κάνε κουράγιο παιδί!!!!η θερμοκρασία -λένε ότι- πέφτει!  

  24. # Blogger YO!Reeka's

    αμα δεν εχεις βγει έξω μεσημέρι στην σιγκαπούρη, δεν καταλαβαίνεις τι πα να πει ζέστη και υγρασία :)  

  25. # Anonymous Anonymous

    τι θα γίνει;;;;;Αυτό το βιολί θα έχουμε κάθε τρεις και λίγο;;;;; θα διαβάζουμε ένα post κάθε μήνα;;;Ποιος νομίζεις οτι είσαι και μας στερείς ένα λόγο για να ξεκινήσουμε την εργασία μας ένα μισάωρο αργότερα;;; Για να επανέλθουμε στην τάξη...Α! Ρε Παπαδόπουλε.......  

Post a Comment



 

Powered by Blogger.