Ντεκαπάζ.

6 Comments Published by the ibt on Saturday, February 18, 2006 at 7:47 PM.



Ξανθιά φίλη με παίρνει τηλέφωνο για να μάθει τυχόν νέα από τα πανεπιστήμια. Της λέω για το Southampton, με ρωτάει τι είναι, της εξηγώ. Το κλείνει. Μετά από δύο λεπτά μου ξανατηλεφωνεί και ρωτάει:

"Southampton είναι από εκεί που ξεκίνησε ή εκεί που πήγε ο Τιτανικός;"

6 Responses to “Ντεκαπάζ.”

  1. # Anonymous Anonymous

    Αχ, συμφωνώ μαζί σου. Όχι τόσο ως προς το ζήτημα της βλακείας των ξανθών γυναικών, γιατί η βλακεία δεν έχει χρωματικές προτιμήσεις, τη συναντάμε σε ανθρώπους όλων των χρωματικών τύπων. Απλά δεν έχω καταλάβει και δε νομίζω ότι θα καταλάβω ποτέ (αφού είμαι μελαχροινή) τη μανία που έχει πιάσει όλες τις γυναίκες του κόσμου να ξανθαίνουν τα μαλλιά τους. Είναι δυνατόν όλος ο γυναικείος πληθυσμός του πλανήτη, ή αν όχι όλος, η πλειοψηφία του, να έχει τόση λίγη εμπιστοσύνη στην ομορφιά του φυσικού τους χρώματος;;;;; Είναι τόσο εύκολο να κατευθύνει κανείς το μυαλό και την κρίση τους, ώστε να τις τυφλώνει στο όνομα της "μόδας" και να καταργεί παντελώς το κριτήριο καλαισθησίας τους;;;;;;;; Θά 'θελα να μπορούσα με κάποιο μαγικό τρόπο να εμφανίσω ξαφνικά σε όλα τα περιοδικά του κόσμου μιά μαγική σελίδα (κάτι σαν τη "μαγική εικόνα") που να είναι κάτασπρη και να γράφει με μεγάλα μαύρα γράμματα: "ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΓΛΥΚΙΑ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΜΟΥ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΟΠΟΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΥΡΗ ΣΑΝ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ!!!"

    Αλλά βλέπεις, δεν κατέχω από μαγικές τέχνες...

    Anyway... Παραμένω αιώνια θαυμάστρια της Ava Gardner, της Κάθρην Ζέτα Τζόουνς και της Μόνικας Μπελούτσι. Εδώ που τα λέμε συμπαθώ πολύ και τη Τζένιφερ Άνιστον, που είναι καστανούλα. (Όπως βλέπεις δεν συμπεριλαμβάνεται καμιά ξανθιά στις αγαπημένες μου ηθοποιούς!!) Από άντρες μ' αρέσει πολύ ο Χοακίν Φοίνιξ και ο Χιού Τζάκμαν. Μ' αρέσουν κι άλλοι αλλά δεν μπορώ να τους θυμηθώ τώρα.  

  2. # Anonymous Anonymous

    Μαίρη, το post δεν είχε σε καμία περίπτωση σκοπό να θίξει το αγαπημένο είδος των ξανθών γυναικών. Παρ' όλα αυτά η ευχή σου καταγράφηκε και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε στο μέλλον με τη λευκή αυτή σελίδα.

    Άκου "κατσιβέλα"! LOL!  

  3. # Anonymous Anonymous

    Γιατί έχω την εντύπωση οτι αυτή η ξανθιά φίλη σου είναι στενο συγγενικό μου πρόσωπο;;;;Σαν να μου είπε και μένα κάτι...  

  4. # Anonymous Anonymous

    :)  

  5. # Anonymous Anonymous

    Αν δεν είχες πει ήδη περί χρώματος κόμης, θα υπέθετα πως φαντάστηκε ένα υποθαλάσσιο campus αιωρούμενο πάνω από το ναυάγιο σκεπασμένο από διαφανή μεμβράνη με πολύ φουτουριστικές εγκαταστάσεις... αλλά μάλλον δεν συνέβη κάτι τέτοιο.

    Κρίμα.  

  6. # Anonymous Anonymous

    maybe with yahoo messenger  

Post a Comment



 

Powered by Blogger.