Από τη Συρία με αγάπη.

6 Comments Published by the ibt on Friday, February 10, 2006 at 1:55 PM.

Παρακαλείται ο κύριος ή η κυρία από τη Συρία, που με καλεί στο κινητό και το κλείνει, να μου πει τι θέλει από τη ζωή μου ή να σταματήσει να μου τα πρήζει. Ευχαριστώ.

Εχθές, καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, δεχόμουν κλήσεις 1-2 δευτερολέπτων από έναν αριθμό που ξεκινούσε από 00963! Σήμερα προσπαθώ να σκεφτώ τα τρία πιθανότερα σενάρια που κρύβονται πίσω από αυτά τα τηλεφωνήματα.

Σενάριο Α:
Η Vodafone ανακοίνωσε το νέο, πιλοτικό πρόγραμμα παρακολούθησης διεθνών κλήσεων. Ο αριθμός μου επιλέχθηκε ανάμεσα σε χιλιάδες υποψηφίους από τη Vodafone Συρίας, για να δοκιμαστεί το νέο λογισμικό wecanhearyou 1.0.1. Επειδή όμως η εταιρία κινητής τηλεφωνίας της Συρίας αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ο υπάλληλος προκαλεί εμένα να τον καλέσω, για να μη χρεωθεί. Πρόκειται για τον 34χρονο Muhamad Arhid ο οποίος είναι καρπός του έρωτα ενός μεροκαματιάρη άραβα και μιας ξανθιάς γερμανίδας, πρώην αεροσυνοδού της Gulf Air. Ο Muhamad θέλει να μου κάνει ερωτήσεις σχετικά με τους ανθρώπους του (ατροφικού) κοινωνικού μου περιβάλλοντος, για να με απειλήσει στη συνέχεια πως θα δημοσιεύσει το προϊόν της υποκλοπής στο All-Jazz-Era.

Σενάριο Β:
Το ιδιωτικό jet της Κλαρίσσας από το Καματερό, καταλήφθηκε από αεροπειρατές ενώ πετούσε πάνω από τη Γουαδελούπη. Η Κλαρίσσα, έντρομη (μήπως δεν είχε κάνει αποτρίχωση) κλείστηκε στο μπάνιο για να καθυστερήσει τους αεροπειρατές. Εκείνοι, αφού έδεσαν και βασάνισαν τον πιλότο βάζοντας τον να ακούσει με ακουστικά το τελευταίο CD της Πέγκυ Ζήνα, προσγείωσαν το lear jet σε θέρετρο γυμνιστών της Συρίας. Η Κλαρίσσα είδε το χάρο με τα μάτια της όταν κατάλαβε πως δεν υπήρχε καμία μέθοδος αποτρίχωσης μέσα στο ίδιο της το αεροπλάνο. Έτσι, με το λίγο κουράγιο που της απέμεινε, σήκωσε το τηλέφωνο που επέπλεε στο jacuzzi. Πήρε στην τύχη έναν ελληνικό αριθμό ελπίζωντας πως θα βρει σωτηρία στην άλλη άκρη της γραμμής. Το έκλεισε όμως στο δεύτερο χτύπημα. Με τη μούτρα θα έλεγε πως είναι αξύριστη; Τελικά, φόρεσε ένα παντελόνι και βγήκε στο θέρετρο όπου και ξυλοκοπήθηκε από τους γυμνιστές επειδή καταπατούσε τους κανόνες γυμνισμού. Σήμερα η Κλάρίσσα μένει στο Τόκιο, έχει δύο παιδιά και τέσσερα εγγόνια, ενώ διατηρεί μπουτίκ με ελληνικά σουβενίρ.

Σενάριο Γ:
Η Μαρία από τη Ρόδο, πετάχτηκε με το ιπτάμενο στην Τουρκία για ψώνια. Ενώ διάλεγε τουρμπάνια στην αγορά του Αλ Χαλίλι, ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα τον Ahmet Dulap, ιρακινό μεγαλομέτοχο και κριτικό έργων τέχνης. Ο έρωτάς του όμως αποδείχτηκε κίβδηλος, αφού μετά από ένα μήνα φλογερής σχέσης, ο Ahmet αντάλλαξε τη Μαρία με τρεις μετοχές "Κλωστήρια Ναούσης", δύο γαϊδούρες αλανιάρες κι ένα μπουκάλι Evian. Η Μαρία πέρασε στο γειτονικό Αυγατηγανιστάν με τα πόδια, όπου ευτυχώς ο νέος της εφέντης την είχε στα πίπουλα. Λεγόταν Garif Alos και ήταν Αλβανοσύριος, μεγαλωμένος στο Αμπου Ντάμπι. Ο Garif είχε δεκάξι γυναίκες, 34 παιδιά με την πρώτη σύζυγο, 47 με τη δεύτερη και 3 με τις υπόλοιπες. Εργαζόταν ως Account Executive στη Δέλτα της γειτονιάς και οδηγούσε σικλαμάν Ζάσταβα. Έκανε τριπλό bypass για να ξεπεράσει το σοκ, όταν η 14η γυναίκα του, η Kebap, του ανακοίνωσε πως η μεγαλύτερη κόρη του Damnit, κλέφτηκε με τη Μαρία και φεύγουν προς Συρία για να ανοίξουν σπιτικό! Με τις πενιχρές οικονομίες του, το ζευγάρι αγόρασε ένα κινητό τηλέφωνο από το "Κέντρο Ανταλλαγών και Μεταχειρισμένων Η Ωραία Συρία". Τα χρήματα όμως δεν έφταναν για μονάδες. Έτσι αναγκάστηκαν να δουλέψουν λατζιέρες στο Μέγαρο Μουσικής της Συρίας όπου τότε έκανε αρπαχτές η Ashlee Simpson. Όταν μετά από τρεις μήνες σκληρής δουλειάς, κατάφεραν να συγκεντρώσουν πέντε πέσος, έτρεξαν και ανανέωσαν το χρόνο ομιλίας του κινητού τους. Η Damnit όμως έφαγε όλες τις μονάδες τηλεφωνώντας στο Χορταρέα για να μάθει αν τελικά η Μαρία θα της βάλει στεφάνι. Το γεγονός αυτό εξόργησε τη Μαρία και έτσι επήλθε η ρίξη στη σχέση τους. Μετά το χωρισμό, η Μαρία κράτησε το κινητό και η Damnit την τηλεόραση plasma 48 ιντσών που είχαν κερδίσει από τον Αρναούτογλου. Με τις μονάδες που απέμεναν στο κινητό της, η Μαρία αγόρασε ένα πολυφωνικό ringtone "Οι Χωρισμένοι δε γιορτάζουνε ποτέ" (κωδικός 34442) και όταν τηλεφώνησε στη Μάγκυ Χαραλαμπίδου για να μάθει το υπόλοιπο του λογαριασμού εκείνη της είπε "Μωρή, πώς τα κατάφερες έτσι και ξέμεινες πάλι; Μια αναπάντητη σου μένει για Ελλάδα. Πρόσεξε καλά σε ποιον θα την κάνεις..."
Και τη χαράμισε...

6 Responses to “Από τη Συρία με αγάπη.”

  1. # Anonymous Anonymous

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ......... ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΚΑΤΑΠΡΑΥΝΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΥΣ ΝΤΑΛΚΑΔΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΔΥΑΔΙΚΤΥΟ ΩΣ ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΗ. ΠΟΙΑ;;;; Ε Γ Ω !!!!! ΠΟΙΟΣ;;;;;;; Ε Σ Υ......... ΑΠΑΙΤΩ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ IMAGE MOY......ΤΑ ΥΣΤΕΡΑ....!!!!!! ΓΑΜΙΕΣΑΙ... ΔΕ...ΔΕ....ΔΕ..... ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΠΙΕΣΗ ΜΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ......
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗ ΦΑΚΛΑΝΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΑ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΈΤΣΙ;;;;;;;; ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΑΠΑΙΣΙΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ...!!!!  

  2. # Anonymous Anonymous

    XAXAXAXA! Ήμουν σίγουρος πως θα απαντούσες κάπως έτσι... Εγώ φταίω που έβαλα όλο μου το ταλέντο για να σε κάνω σταρ.

    Αχάριστη!  

  3. # Anonymous Anonymous

    Όταν σταματήσω να γελάω ίσως να μπορέσω να γράψω νορμάλ σχόλιο... Δόρκιε είσαι άρρωστος, και μου έφτιαξες τη μέρα (ευχαριστώ που φροντίζεις για τη μεσημεριανή μου διασκέδαση dahling). Μαρία από Ρόδο, απλά υποκλίνομαι!!  

  4. # Anonymous Anonymous

    ΆΨΟΓΟΣ!!! ΆΠΑΙΚΤΟΣ!!! Μπράβο, μικρέ ξάδερφε, εύχομαι ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες! Άντε και μ' ένα δικό σου live talk-show κάποτε (you never know how things will turn up). Άντε και νά 'ρθει μιά στιγμή να πούμε: "Τον είδες τον Παναγιώτη; Την έφαγε την Oprah!" Ή με μιά δική σου στήλη σε εφημερίδα. Ή σε περιοδικό. Ή μ' ένα δικό σου βιβλίο. Δεν μπορεί, κάτι απ' όλα αυτά θα γίνει... Το σύμπαν, λέμε!....  

  5. # Anonymous Anonymous

    Ευχαριστώ τις groupies μου που ουρλιάζουν σε κάθε μου post. Αν συνεχίσετε έτσι κορίτσια, θα το καβαλήσω και θα δηλωθώ στο monitor! :-p

    Άκου Oprah Winfrey... :-D  

  6. # Anonymous Anonymous

    ο πιτσιρίκος σε ζήλεψε μήπως του αποσπάσεις την τηλεθέαση και σου κανε φάρσες μέσω ενός συνεργάτη του που πήγε διακοπές στη Μέση Ανατολή  

Post a Comment



 

Powered by Blogger.