It's a boy!

1 Comments Published by the ibt on Wednesday, August 03, 2005 at 9:26 PM.

Ακριβώς μια εβδομάδα πριν, καλωσορίσαμε στον πλανήτη το εικονιζόμενο μωρό. Στις 27 Ιουλίου, ο μικρός έβγαλε την πίστη της μητέρας του αλλά και όλου του σογιού (που σύσσωμο έσπευσε από την πρώτη στιγμή στο μαιευτήριο) μέχρι να ξεσφηνώσει. Από τότε η ζωή του έχει γίνει μόνιμο θέμα συζήτησης στην παρέα.



Την Παρασκευή, ξεκίνησα κατευθείαν από τη δουλειά για το μαιευτήριο, κρατώντας δύο τσάντες: Η μία, μετά βίας κάλυπτε ένα μπαλόνι με ήλιο και η άλλη, σκέπαζε μια δεύτερη τσάντα (αυτή του δώρου) την οποία ντρεπόμουν να κρατήσω χωρίς την απαραίτητη «κάλυψη».

Η Χ με εντόπισε από το café όπου βρισκόταν μαζί με το Γ και τη λεχώνα. «Μείνε εκεί που είσαι». Στάθηκα λοιπόν στην είσοδο κι άρχισα να ξεφλουδίζω τα καμουφλάζ των δώρων. Σε λίγο ήρθαν η Χ και ο Γ με τη λεχώνα να ακολουθεί με βήμα «Τι χαρά, τι χαρά σκίζει η βάρκα τα νερά.» (Η καημένη δεν μπορούσε ακόμη να περπατήσει κανονικά.)

Ανεβήκαμε στον τρίτο και βρήκαμε την πεθερά της λεχώνας ξερή στο lounge. Η Χ δεν παρέλειψε να εκφράσει για μια ακόμη φορά την αηδία της. Προχωρήσαμε προς το δωμάτιο όπου δέσαμε το λάβαρο – μπαλόνι “Its a boy” στο κρεβάτι. Λίγα λεπτά αργότερα ακούστηκαν καρότσια να τσουλάνε. Οι νοσοκόμες έφερναν τρία τρία τα μωρά με τα τροχήλατα pyrex και τα οδηγούσαν στις μαμάδες τους. Κατά τη διάρκεια της παρέλασης του πυρίμαχου στόλου η Χ αναφωνούσε «Αυτός, αυτός είναι» για κάθε μωρό που περνούσε μπροστά μας.

Σε λίγο, έφτασε και ο δικός μας ο οποίος στο διάστημα μίας ώρας, έφαγε, πέρασε από όλες τις αγκαλιές δις, βγήκε γύρω στις 30 φωτογραφίες, ηχογράφησε το κλάμα του σε μορφή MP3, κοιμήθηκε, έκλαψε, φρίκαρε και στο τέλος έφυγε, όπως κι εμείς.

Ως μικροβιοφοβικός κράτησα στάση ψύχραιμη και απομακρυσμένη. Πρώτη φορά έβλεπα τόσο μικρό μωρό! Ήταν αδύνατο να συνειδητοποιήσω πως είχαμε μπροστά μας το ίδιο πλάσμα που αγγίζαμε λίγες μέρες πριν πάνω από την κοιλιά της Ε. Το δέρμα του ήταν πρωτόγνωρα μαλακό. Μπορώ να θυμηθώ ακόμα την αίσθησή του. Προσπαθούσα να την περιγράψω στη Χ λέγοντας πως είναι σαν να βουτάς τα δάχτυλα σου σε λιωμένη σοκολάτα αλλά μάλλον δεν μπορεί να παρομοιαστεί επιτυχώς με οτιδήποτε γήινο.

Μετά από όλα αυτά τα τρυφερά, το φυσικό balance της ζωής μας έριξε στο Sin City όπου πιτσιλιστήκαμε με αρκετό αίμα ώστε να χάσουμε τη μωρουδίλα που μυρίζαμε.

1 Responses to “It's a boy!”

  1. # Anonymous Anonymous

    Our products:

    confetti&streamer(a wide selection of color,material,and of different size and shape.

    Confetti cannon which are available in handheld and electric launcher.Also magic stick, you can throw it with your hand,Convenient and interesting to use them.

    Champagne confetti,with special appearance(Like real champagne)

    Confetti machines: dzf-1,dzf-6,dzf-8,dzf-16,old gun and confetti blaster.

    All of our products are of excellent quality, evident effects,good reputation and with a reasonable price.

    Please see pictures on attachment.And visit our website

    www.chinalibinhua.com http://aliceconfetti.en.ecplaza.net/ to get more information.

    If this email get you some trouble,I will say sorry from my heart to you!If you interested in,or like to know more, please feel free to ask,I will try my best to meet you.

    Your early reply is appreciated.

    Best wishes !

    Alice liu!

    WUXI YUEDI CONFETTI CO. LTD.

    EMAIL: Alice832000@126.com huixiang1983@yahoo.com.cn
    MSN:alice832000@hotmail.com
    Tel : 86-510-85599222 Fax: 86-510-85593188 Cell:86-13196547352  

Post a Comment



 

Powered by Blogger.