Ήρθαν.

10 Comments Published by the ibt on Tuesday, December 19, 2006 at 12:48 AM.


Το να φτιάχνω βαλίτσες μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα είναι πλέον συνηθισμένο φαινόμενο. Το να φτιάχνω βαλίτσες όμως για να κάνω Χριστούγεννα στο σπίτι είναι πρωτόγνωρη εμπειρία.

Φεύγω. Οι μήνες αυτοί ήταν βουνό για μένα και τα φετινά Χριστούγεννα τα περίμενα όσο ποτέ άλλοτε. Όχι για τη γιορτινή ατμόσφαιρα, τα δώρα και τα λαμπάκια, πια. Αλλά για τη ζεστασιά του σπιτιού, των φίλων και συγγενών που τόσο μου έλειψε . Φέτος λοιπόν, τα Χριστούγεννα μπορεί να μην είναι λαμπερά και γιορτινά για μένα, θα είναι όμως ξεχωριστά: Γεμάτα ελπίδα και αισιοδοξία.

Τα πρώτα μου πραγματικά Χριστούγεννα.


10 Responses to “Ήρθαν.”

  1. # Anonymous Anonymous

    Τα πρώτα σου αυτά ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Χριστούγεννα θα τα νιώσεις πρώτο τραπέζι πίστα Μπεζαντάκου. ΜΑΖΙ ΜΟΥ! Αααααχ αυτό θα πει σουπίτσα!  

  2. # Anonymous Anonymous

    Καιρός ήταν να νιώσεις και εσύ λίγο έτσι...Άντε και στα δικά μας...  

  3. # Anonymous Anonymous

    Καλές Γιορτές, μικρούλι. Με το καλό να βρεθούμε στα πάτρια.

    Τέλεια η διακόσμηση του μπλογκ!!!  

  4. # Anonymous Anonymous

    αυτή τη στιγμή σε ζηλεύω και σε μισώ αφάνταστα.  

  5. # Anonymous Anonymous

    αυτή τη στιγμή σε μισώ και σε ζηλεύω θανάσιμα  

  6. # Anonymous Anonymous

    Anna, σ' ευχαριστώ που φροντίζεις για το image αυτού του blog και αυτού που το επιμελείται.

    Μαρία από Ρόδο, ε και για σας, που πάνω κάτω φάγαμε τα ίδια σκατά, έρχονται τα καλύτερα. Υπομονή. (Να θυμηθώ να κλείσω charter για Ρόδο το Μάη.)

    Ιd καλή αντάμωση. Το ταξίδι μου διήρκησε 12 ώρες οπότε προετοιμάσου. Τρελές καθυστερήσεις, φάγαμε 5:30 ώρες ΜΕΣΑ στο αεροπλάνο και μιάμιση ώρα στο EleVen (ATH) για να μας φέρουν τις βαλίτσες!! Είχαν νομίζω στάση εργασίας οι υπάλληλοι, μέσα στη μαύρη νύχτα. To blog είναι διακοσμημένο με παράθυρο Farnham φέτος.

    Alienlover δε θα κατέβεις;;;  

  7. # Anonymous Anonymous

    καλές γιορτές ρε!  

  8. # Anonymous Anonymous

    nope, eksetastiki ..  

  9. # Anonymous Anonymous

    Gelial, ευχαριστώ. Κι εσύ να περάσεις καλά!

    Alienlover, λυπάμαι πάρα πολύ. Ελπίζω να περάσεις καλά έστω και μακριά από το σπίτι σου :-(  

  10. # Anonymous Anonymous

    Αν και ανταλλάξαμε ευχές τηλεφωνικώς μόλις προχθές, σου ξαναεύχομαι να περάσεις υπέροχα τις μέρες που θά 'σαι εδώ, να ρουφήξεις τη γιορτινή ατμόσφαιρα γύρω σου και να βάλεις τα δυνατά σου να τη μεταφέρεις και μέσα σου. Σκέψου ότι, αν το κατορθώσεις εσύ, θα το μεταδώσεις σε πολλούς άλλους, γνωστούς σου και μη, που το περιμένουν...

    Φιλιά πολλά! ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ! ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ, ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΣΑΣ!!

    (Υ.Γ.: Μόλις περάσαμε μιά μαγευτική μέρα με θείους και ξαδέρφια στ' Ωραιόκαστρο, μ' ένα ανεψάκι που μας αιχμαλώτισε ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ!! Την τράβηξα ΑΠΕΙΡΕΣ φωτογραφίες, θα σας στείλω αντίγραφα με την πρώτη ευκαιρία. Πιστεύω θα ζηλέψετε πολύ όταν τις δείτε! Ένα μωρό 4 μηνών έκανε 13 ενήλικες να χαζέψουν εντελώς και να κρέμονται απ' το γέλιο του! Δεν πάμε καλάάάάάάάάά..........)  

Post a Comment



 

Powered by Blogger.