Ντάκα Ντούκα.

20 Comments Published by the ibt on Sunday, October 19, 2008 at 4:57 PM.


Πριν από λίγες μέρες, σε email - newsletter προς φίλους και συγγενείς έγραψα:

Αυτή την εβδομάδα το συμβόλαιο του σπιτιού μας τελειώνει και είμαστε σε mood αλλαγών εδώ στην ******* Street. Ο Andrew έφυγε αφήνοντας και τα δύο του δωμάτια στον κάτω όροφο, το ένα εκ των οποίων παίρνει η Ρούλα (η οποία μετακομίζει αυτή τη στιγμή 3:20 το βράδυ). Αυτό σημαίνει πως έδωσε ο Κύριος και θα σταματήσουν τα "αχ βαχ ζετεμ μουα νον πλου" που άκουγα τον προηγούμενο χειμώνα λόγω του τοίχου - ακουαρέλα. Για καλή μου τύχη ο αντικαταστάτης της Ρούλας είναι Νορβηγός, λέγεται Odne και εκ των πραγμάτων θα είναι ψυχρότερος εραστής από την Εθνική μας Τηλεπαρουσιάστρια.

[...]

Την επομένη, αφού η Ρούλα είχε ολοκληρώσει επιτυχώς τη μεταφορά της προίκας του, κάποια ανώτερη δύναμη με έσπρωξε στο διπλανό δωμάτιο προκειμένου να δω τι συμβαίνει με το περίφημο κρεβάτι των στεναγμών και τον τοίχο - ηχείο. Τα πράγματα ήταν όπως ακριβώς τα φανταζόμουν. Το κρεβάτι της Ρούλας είχε ελάχιστη απόσταση από τον τοίχο αλλά με τις Ταλαντώσεις του Έρωτα χτυπούσε στην ακουαρέλα και μου χάλαγε τον ύπνο. Όταν μάλιστα αποπειράθηκα να κάνω μια επιστημονική εξομοίωση ταλάντωσης ακούστηκαν θόρυβοι που ξύπνησαν ανατριχιαστικές μνήμες. Τρομοκρατημένος αποφάσισα να πάω το κρεβάτι όσο πιο μακριά από την ακουαρέλα γινόταν. Για κακή μου τύχη όμως αυτή η καριόλα (sic) είναι μπλοκαρισμένη ανάμεσα σε δύο τοίχους. Ούτε μπαίνει, ούτε βγαίνει. Έτσι εγκατέλειψα της προσπάθειες που θα προσέφεραν στον πλανήτη μας πιο ήσυχο σεξ και στήριξα όλες τις ελπίδες μου στα στερεότυπα για τους Νορβηγούς.

Εχθές, Σάββατο, είχα έρθει στη βιβλιοθήκη μας να κλέψω λίγο Internet αφού στη φυγή του ο Andrew, ξήλωσε όλα τα τηλέφωνα και τα router. Στην επιστροφή βρήκα την πόρτα του σπιτιού μας ανοιχτή και ένα βουνό ψώνια στο cloakroom (αμέ έχουμε και τέτοιο). Κατάλαβα πως κάποιος από τους καινούριους συγκατοίκους είχε έρθει και προχώρησα προς τη σκάλα με ενθουσιασμό. Συμπτωματικά, όλους μου τους συγκατοίκους τους γνωρίζω στη σκάλα του σπιτιού. Τρόπος άκρως φαντασμαγορικός (που παραπέμπει σε εποχές Βάσιας Τριφύλλη) αφού είτε είσαι πάνω, είτε κάτω, ο συγκάτοικός σου σου αποκαλύπτεται αργά και βασανιστικά, από τα παπούτσια μέχρι τα μαλλιά.

Ο Odne ήταν αυτό που περίμενα: Ένα ξανθό (εννοείται) ήσυχο και ντροπαλό παιδάκι (πρωτοετής γαρ) που ήρθε στο σπίτι με τη μαμά και το μπαμπά που ήταν επίσης ξανθοί και ντροπαλοί. Μου έκανε φοβερή εντύπωση πως όση ώρα κουβαλούσαν πράγματα και έφτιαχναν το διπλανό δωμάτιο δεν ακουγόταν κιχ από την ακουαρέλα. (Φανταστείτε την αντίστοιχη σκηνή με Ελληνική οικογένεια.)

Όπως έχουμε ξαναπεί, οι συγκάτοικοί μας ΔΕΝ είναι φίλοι μας. Και αυτός είναι ένας βασικός κανόνας για να ευδοκιμήσει μια πολιτισμένη συγκατοίκηση. Παρόλα αυτά, τις πρώτες μέρες συνηθίζεται να λες μια κουβέντα με τους συγκατοίκους σου για να σπάσει ο πάγος και να μπορείς να αισθάνεσαι άνετα μέσα στο σπίτι σου. Ο Νορβηγός όμως, γεννημένος στους πάγους, δεν μας είπε τίποτα παραπάνω από "γεια". Προσωπικά, η μόνη συζήτηση που είχα μαζί του ήταν για το ντουλάπι του στην κουζίνα και για το πότε θα μας έρθει το Internet. Ό,τι ξέρω γι' αυτόν το ξέρω από κουτσομπολιά (Ντέηβ είσαι μεγάλη Κατίνα) αφού από τη στιγμή που έφυγαν οι γονείς του κλειδώθηκε στο δωμάτιό του.

Το βράδυ, αφού ευχαρίστησα την τύχη που μου έστειλε ένα τόσο αντικοινωνικό και ήσυχο πλάσμα στην άλλη μεριά της ακουαρέλας, ξάπλωσα στο κρεβάτι μου για να δω μια ταινία. [Σημείωση: Μετά τις πρόσφατες αλλαγές στο δωμάτιό μου, το κρεβάτι και πιο συγκεκριμένα το κεφάλι μου ακουμπάει στην ακουαρέλα, ΑΚΡΙΒΩΣ στο σημείο που ακουμπάει και το κρεβάτι του δίπλα.] Στην ησυχία των τίτλων άκουσα σε συχνότητες subwoofer μια ανδρική φωνή από δίπλα. Που ή ήταν του Νορβηγού που παραμιλούσε ή κάποιου ηθοποιού που έπαιζε σε άλλη ταινία (Village Cinemas το σπιτι μας). Στη συνέχεια όμως, άκουσα και κάτι γυναικεία χαχανίσματα και κατάλαβα πως αν έπαιζε κάποια ταινία στο διπλανό δωμάτιο, ήταν σίγουρα Νορβηγική τσόντα. Γύρω στα μεσάνυχτα η ακουαρέλα άρχισε να βρυχάται θυμίζοντας τις παλιές δόξες της Ρούλας κι έτσι αναγκάστηκα να μετακομίσω στην άλλη μεριά του κρεβατιού και να φορέσω ακουστικά. Ευτυχώς το φινάλε της ταινίας μου (The Painted Veil) συνέπεσε με το φινάλε της ταινίας από δίπλα (Καυτές Νύχτες στο Όσλο) κι έτσι κλείσαμε μάτι.

Μέχρι τις 7 το πρωί, οπότε και ξύπνησα από τα τριξίματα και τα "ντάκα ντούκα". Άρχισα να γελάω μόνος μου στο κρεβάτι, αφενός γιατί άλλη μια φορά η κινηματογραφική γκαντεμιά μου μου έβγαζε τη γλώσσα και αφετέρου γιατί σκεφτόμουν να του χτυπήσω την πόρτα και να του δείξω το video με την Τένια Μακρή που λέει "Το πρωινό σεξ είναι ενοχικό" και στη συνέχεια η ίδια μιμείται τους ήχους που βγάζει ο τοίχος μας. Με αυτές τις γλυκές σκέψεις αποκοιμήθηκα και ξύπνησα στην 3η πράξη, περίπου στις 12 το μεσημέρι όπου αναφώνησα "Άξιος! Άξιος!" και αναθεώρησα τα νορβηγικά στερεότυπα που είχα το μυαλό μου. Δύο υποθέσεις μπορώ να κάνω μέχρι στιγμής. 1) Ο τύπος ή είναι ο Νορβηγός Γκουσγκούνης εγκλωβισμένος στο σώμα ενός παιδιού. 2) το ζεύγος δεν είχε χώρο για performances τους τελευταίους μήνες οπότε λύσσαξαν με το που είδαν κρεβάτι. Το πιο αστείο της όλης υπόθεσης είναι ότι μόλις τελείωσαν το σεξ σηκώθηκαν και έφυγαν και οι δύο από το σπίτι.

Τώρα θα πάω στον Κυρ James τον Chemist (φαρμακοτρίφτης) και θα του ζητήσω να μου φτιάξει δύο ωτοασπίδες από στόκο γιατί προβλέπω να έχουμε μακρύ και κυρίως καυτό χειμώνα.


Bibliography:

Το πρωινό σεξ - Τένια Μακρη (00:59 - 1:04)

20 Responses to “Ντάκα Ντούκα.”

  1. # Anonymous Anonymous

    xaxaxaxaxa....
    to ntaka ntouka mia fora den to glitoneis :P:P  

  2. # Blogger Helena

    Χθες κι εγώ έζησα το πρώτο μου δράμα στο uk. Εσύ που ξέρεις από συγκατοίκους κλπ πρέπει να με συμβουλέψεις πώς να κινηθώ.

    Και μπράβο στο Νορβηγό που διαλύει τα στερεότυπα. Άξιος, indeed!  

  3. # Anonymous Anonymous

    Έλα ήρεμα για τους Νορβηγούς... ότι ακούτε είναι φήμες κάτι λατινο-εραστών της συμφοράς από τον νότο! Πάνε σε student house της Νορβηγίας να καταλάβεις τί εννοώ... κι εκεί μια χαρά τοίχοι υπάρχουν, όχι ακουαρέλες!!!  

  4. # Anonymous Anonymous

    Δεν έχω καταλάβει που ακριβώς μένεις και κάθε 3 μήνες έχετε μετακομίσεις. Αυτό δεν είναι εστία, καράβι είναι, ναύτης μπαίνει ναύτης βγαίνει - με τη καλή έννοια. Τουλάχιστον εσύ εχεις πάρει και ένα δείγμα από τις πολλές γωνίες του κόσμου. Εγώ που'χω κολλήσει σε μια και μόνη, τι να λέω;

    Από όλο το "καλωσόρισες έρωτα" ποστ κρατάω αυτή την εκόνα "Φανταστείτε την αντίστοιχη σκηνή με Ελληνική οικογένεια που μόνο που τη σκέφτομαι γελάω -πιο πολύ από νοσταλγία- γιατί μερικά πράγματα, είναι ανεκτίμητα.:P  

  5. # Blogger pandora's box

    hihi καλωσηρθε ο νεος σου συγκάτοικος και περαστικά για τους τοίχους!!! εγώ μετακόμισα μόνη και βρήκα την ηρεμία μου!!!

    πως μπορω να βρω το link για το video???  

  6. # Anonymous Anonymous

    Χαίρε κορακοσυνάδελφε.
    Για ακόμη μια φορά σε συγχαίρω γιατί όπως βλέπω δεν πήγαν άδικα τα οσα κορακομαθήματα σου έκανα. Άξιος μαθητή μου. Άξιος!

    Με τιμή, περιφάνεια, πάθος, αίμα, δάκρυα και ιδρώτα

    Η καλή σου η δασκάλα  

  7. # Anonymous Anonymous

    Δεν τα λες καλά: εγώ φαντάστηκα την ίδια σκηνή της μετακόμισης με πρωταγωνιστές τη ΔΙΚΗ ΜΑΣ οικογένεια... (αν και όταν είχε έρθει η mother στην Αγγλία είμασταν κυρίες!)
    Εμείς είχαμε μια η οποία είχε πηδήξει ακόμα και τον ταξιτζή που την είχε φέρει σπίτι και χτυπιώντουσαν στους τοίχους, τέτοιο πάθος σου λέει.Αυτός ο καημένος μου έσπασε και την καφετιέρα μου από το Argos και όταν γύρισα σπίτι βρήκα μια ολοκαίνουργια BODUM. Hταν τα γαμισιάτικα...

    Μπορείς πάντως να βάλεις καμία ταινία με το Γκουζγκούνη για να του πας κόντρα.  

  8. # Blogger Unknown

    Auto den einai post, auto einai to skupse e(blog)hmenh se skandinabiko remake. Ta suxarikia mou sta paidia, kai se sena pou m ekanes allh mia fora rezili (na xaskogelaw se net cafe me 20 kammenous na apospwntai apo to kunhgi frikiwn kai na me koitane kala kala). Oso gia sumboulh, den exei, emeis hmane panta apo thn allh pleura (ths akouarellas).ase ta paidia na xaroun ta niata tous kai ton erwta tous. Aksioi! Aksioi!!  

  9. # Blogger the ibt

    Eva, καλά αν συνεχιστεί θα δράσω αποτελεσματικώς κατά του ντάκα ντούκα. Περίμενε και θα δεις.

    Έλενα, τα διάβασα και τα δικά σου τα χαΐρια αλλά δεν είχα internet να γράψω σχόλιο (σε διάβασα offline). Πες μου το δράμα σου παιδί μου. Επίσης, αν κατέβεις ποτέ προς το Νότο (Λονδίνο) να με ειδοποιήσεις να πάμε για Ben & Jerry's (στο πλαίσιο του προγράμματος ανταμοιβής του IBLOGLIVE για τους frequent flyers)

    blogizw, μετά την προχθεσινή περφόρμανς νομίζω ότι ως Έλλην έχω κατατροπωθεί. Κατέρευσαν όλα τα στερεότυπα για τους βίκινγκς. Έξι μήνες νύχτα τι να σου κάνουν οι άνθρωπο, κάπως πρέπει να περάσει η ώρα...

    writersblokc, ΔΕ ΜΕΝΩ ΣΕ ΕΣΤΙΑ! Σπίτι είναι και οι αλλαγές επήλθαν τώρα με το πέρας του συμβολαίου μας. Δεν θυμάμαι να έχω πει για άλλους ναύτες.

    pandora's box, δεν νομίζω να υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να μένεις μόνος σου. Και για να το εκτιμήσεις ακόμα περισσότερο πρέπει να περάσεις από flatshare στην Αγγλία! Link για το video θα βρεις αν κάνεις κλικ πάνω του.

    anna, για σένα δουλεύω. Για το ρεπιουτέισον σου!

    txt, λες να μου σπάσουν την ακουαρέλα από το πολύ πάθος και να μου βάλουν σκυρόδεμα από τις ενοχές; Μακάρι! Λες να βάλω Γκουσκούνη για σπάσιμο ε; Σωστά, αφού για κανονικό σεξ δεν το βλέπω! :-p

    Νικόλ, κάθε μέρα σταυροκοπιέμαι και ευχαριστώ τα Θεία που δεν σε είχα ΠΟΤΕ συγκάτοικο. Έννοια σου και μου τις έχει πει χαρτί και καλαμάρι η Σου τις δικές σου τις βρώμες με τον μπόχαλο που κοντέψατε να μας γκρεμίσετε τις εστίες εκείνη την Άνοιξη, μην κάνεις πως δε θυμάσαι. Με βάλιουμ κοιμόταν το κοριτσάκι...  

  10. # Blogger ds

    Ήδη τον συμπάθησα τον Νορβηγό! Καλύτερα πάντως κάποιος αντικοινωνικός και σεξομανής παρά κάποιος που θα σου χτυπάει κάθε μία ώρα την πόρτα. Το καλύτερο είναι αυτό που είπες, οι συγκάτοικοι να παραμένουν μόνο συγκάτοικοι.

    Πάντως να ξέρεις ότι οι Νορβηγοί είναι από τους πιο σεξομανείς, είχα κι εγώ Νορβηγό συγκάτοικο και το ξέρω. Επίσης διάβασε και αυτό το άρθρο με τίτλο "Norway world leader in casual sex".

    PS. Αγόρασε τις ωτοασπίδες ASAP!  

  11. # Blogger One Happy Dot

    Βρε συ! Το sex είναι υγεία! Για σκέψου να σου κλαιγόταν από την πρώτη μέρα για τα μηδενικά γκομενικά του και να σε έπαιρνε αλα μπρατσέτα εις αναζήτηση νέας ωραίας κορασίδος ελευθέρων ηθών για ξεχειμώνιασμα σε δωμάτιο πρωτοετούς με "super cool" γείτονα που δεν έχει πρόβλημα με το θόρυβο!!!! Καλό χειμώνα να έχουμε και τις ωτοασπίδες κάντες δυο ζευγάρια καλού κακού!  

  12. # Anonymous Anonymous

    Δοκίμασε με κάποιο τρόπο να φέρεις το γείτονα σε επαφή με αυτό το video. Νομίζω θα του πέσει δραστικά η λίμπιντο για ένα διάστημα τουλάχιστον :) cheers  

  13. # Anonymous Anonymous

    P.S. I'm not trying to Rick Roll you ;p  

  14. # Blogger .κaτεrina

    xa0xa0x0ax0a0x0a
    daka doukaaa =D  

  15. # Blogger gsus

    Να κάνεις κι εσύ θορυβώδες σεξ για αντίποινα.  

  16. # Blogger a female Darcy

    oso diavazo ta teleutaia post toso pio sigouri ginomai oti me ola auta ta peristatika pou sou simvainoun tha mporouses na grapseis mia protis taxeos mini komiki seira. xereis san web episodes pou deiarkoun 3-4 lepta to kathena...
    H ZOI STO KOLOXORI  

  17. # Anonymous Anonymous

    Ωρέ αιβλόγη άσε τις ωτασπίδες και άρπαξε καμιά ξανθούλα να του δείξεις του ξανθόψειρα τι εστί ελληνική ακουαρέλα!!

    Ξεσκίστηκα στο γέλιο με την κυρα-Τένια. Και μάλλον δεν έχει ξυπνήσει ποτέ με καύλες να δει τη γλύκα του πρωινού!!!  

  18. # Blogger wanderer

    εισαι απλα καταπληκτικος!γελαω με τις ωρες.....(ps.διαβασα ολα τα posts!!!)  

  19. # Anonymous Anonymous

    http://ibloglive.blogspot.com/  

  20. # Blogger vuong
Post a Comment



 

Powered by Blogger.