Σεκς.

18 Comments Published by the ibt on Friday, February 15, 2008 at 4:35 AM.

Του Αγίου Βαλεντίνου απόψε και το σπίτι μας σείεται. Η ώρα είναι 2:30 και προσπαθώ να γράψω τις τελευταίες 500 λέξεις του διχιλιαρου essay που παραδίδω αύριο. Για κακή μου τύχη πριν μισή ώρα ξεκίνησαν... Αααα, μόλις τέλειωσαν, με τις υγείες μας! Ξεκίνησαν λοιπόν να χμμμ... ο Χρηστάρας (ή αλλιώς Ρούλα - τον βαφτίσαμε έτσι γιατί έχει το μαλλί Μπράβο Καλώς Ήρθατε - Κορομηλά '97) με τη γκόμενά του, στο διπλανό δωμάτιο. Το οποίο δωμάτιο - καμαρίνι Ρούλας χωρίζεται με το δικό μου με μισή γυψοσανίδα. Και δε φτάνει που έχουμε ένα τοίχο - τσιγαρόχαρτο σαν το Καράτε Κιντ, το κρεβάτι της Ρούλας ακουμπάει και πάνω του, μετατρέποντάς τον σε ένα τεράστιο ηχείο που μεταφέρει κάθε... χμμμ... γδούπο να το πω, τρίξιμο να το πω, who's your daddy να το πω; Κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια τέλος πάντων, μέσα στο δωμάτιό μου!

Αχ αυτά τα νέα ζευγάρια... Βράζει το αίμα τους!

18 Responses to “Σεκς.”

  1. # Anonymous Anonymous

    Χα! Και γαμώ τα βιντεάκια αγαπητέ!! Happy day after Valentine's day!!  

  2. # Anonymous Anonymous

    Άπαιχτο το βιντεάκι!!!!
    Η χτεσινή μέρα ήταν φανταστική. Μπροστά από ένα βιβλίο γιατί σήμερα γράφω (εξεταστική) και κοιτάζοντας κάθε τόσο τον Η/Υ γιατί τον έκανα ανασυγκρότηση το χρυσό μου (η οποία τελείωσε σήμερα).
    Δεν βαριέσαι του χρόνου.
    Καλο σαββατοκύριακο!!!  

  3. # Blogger One Happy Dot

    ΕΙΙΙΙΙ!!! Δεν φταίνε τα παιδιά που σεκσιάζονται...εσύ φταις που ακους! :) Happy Vs day!!!  

  4. # Anonymous Anonymous

    Παναγιώτη καλημέρα! Σήμερα πρωί πρωί διάΒασα το ποστ σου αφού κατάφερα να πάρω ανάσα από τα γέλια (βλ. videακι ΤΕΛΕΙΟ)και ήθελα να σε ενημερώσω πόοοοσο σε καταλαβαίνω...3 χρόνια στην Αγγλία εμπέδωσα για τα καλά ότι δεν υπάρχουν χτίστες και μάλλον δεν έχουν ανακαλύψει ακόμα ούτε το τσιμέντο...Το kama sutra kama sutra όμως! Πανάθεμά τους! Άνθρωποι των σπηλαίων αγαπητέ...  

  5. # Blogger Idάκι

    Εμ!! Μένεις στο Surrey. Έλα στο Βορρά να δεις τούβλο και ηχομονωμένη γυψοσανίδα! Χιχι

    Θα μιλήσω στη... Ρούλα όταν με το καλό αποκτήσεις έτερον ήμισυ και αρχίσεις να συμμετέχεις μετά δόξας στο γκρέμισμα του σπιτιού :PPP  

  6. # Blogger Griz

    ελληνικές φοιτητικές εστίες έχεις μείνει? 4 η ώρα το βράδυ θυμόταν η άλλη να .. ερωτοτροπεί , που είχε απίστευτη ησυχία και ακουγόνταν τα πάντα, μέχρι και το θρόισμα των μαλλιών (εντάξει υπερβάλλω , αλλά για να δείξω ότι πραγματικά ακούγονταν τα πάντα :P )
    Κρεβάτι με κρεβάτι κολλητά, ένας στοιχειώδης τοίχος από .. αέρα μάλλον, στη μέση! πανηγύρια, ήταν και θορυβώδη τα παιδιά , ζωή να χουν, ξυπνούσαμε μες στη νύχτα και δε μας έπαιρνε ύπνος μετά.
    Ωραία να ερωτοτροπεί ο κόσμος αλλά όταν μένει σε εστίες και ξέρει το πρόβλημα της ηχομόνωσης ας προσέχει λίγο παραπάνω! !  

  7. # Anonymous Anonymous

    Επιτέλους ένας άνθρωπος με ρεαλιστική προσέγγιση αυτού του Αγίου, ε μας τά 'χουν πρήξει πια με τις καρδούλες και τα αρκουδάκια και τα λουλουδάκια κι άμε στ'[ ανάθεμα πια...
    Εδώ που τα λέμε, τα καλύτερα είναι αυτά που κάνουμε εμείς, αλλά κατά ένα περίεργο τρόπο το ''σεκς'' είναι αστείο μόνο όταν το κάνουν οι άλλοι κι εμείς το βιώνουμε ηχητικώς. Όταν το βιώνουμε, χμχμμικώς, σιγά μη γελάσουμε... Τεσπα, πάλι καλά δε λες που μένεις σ' ένα σπίτι με θετικό σεκσουαλικό τσι, εδώ με τους ανέραστους το μόνο που ακούμε είναι για τον ποστμοντερνισμό και την τιμή του σπαραγγιού στο τέσκο... (Τώρα το τι ακούν αυτοί...). Το βιντεάκι τα σπάει, τα σοκολατάκια του Βαλεντίνου απέκτησαν άλλο νόημα τώρα πια! χχχ  

  8. # Blogger the ibt

    Artech, το βρήκα χθες στο Veoh. Σε περίπτωση που δεν το ξέρεις, το Veoh είναι, εκτός από pain in the ass και η απόλυτη σύνδεση των ξενιτεμένων (φοιτητών) με το τηλεοπτικό "μεγαλείο" της Ελλάδας! (Εκεί βλέπουμε απαράδεκτους)

    Antemian, εγώ τι να πω που όλο το σπίτι μου πηδιόταν κι εγώ διάβαζα;

    One happy dot (έτσι να σε λέω τώρα;) συνήθως δεν έχω πρόβλημα, το βρίσκω αστείο και ή φεύγω από το δωμάτιο ή φοράω ακουστικά. Αλλά αυτή τη φορά είχα και το essay που έπρεπε να παραδοθεί σήμερα. (Παραδόθηκε επιτυχώς)

    Mpourdologoi AE (haha, nice nick) καλωσορίσατε στο πτωχικό μας. Αρχικώς μου φάνηκε λίγο creepy που με αποκαλέσατε με το μικρό μου (έχω και τα καταδιωκτικά μου αυτή την εποχή) αλλά σας συγχώρεσα επειδή είστε συνάδελφος. Και αγγλοπαθής και διαφημιτζής. Άρα έχετε περάσει πάνω κάτω ότι περνάω και γι αυτό αξίζετε προτομές και παράσημα.

    Idάκι, η πλάκα είναι ότι από όλα τα δωμάτια του σπιτιού, μόνο αυτό έχει fake τοίχο γιατί προφανώς ήταν πολύ μεγάλο για να το νοικιάσουν για ένα (είναι το master bedroom και έχω πάρει τη μεριά με το τζάκι) Γκόμενα δεν πρόκειται να φέρω εδώ μέσα γιατί θα αρχίσουν να γίνονται συγκρίσεις (ποιος γκρεμίζει περισσότερο) και δε θέλω ανταγωνισμό με τους συγκατοίκους μου! :-p

    Griz, ευτυχώς τα δικά μου πιτσουνάκια δεν έχουν πολύ verbal. Ένας αναστεναγμός σκάει πότε πότε "αχ άντρα μου" αλλά μέχρι εκεί!

    Νικόλ, όχι ναι. Παράπονο δεν έχω! Το σπίτι είναι μέσα στον έρωτα. Οι δίπλα πηδιούνται Τρίτη, Πέμπτη και αργίες, ο 'αποπίσω' είχε γεμίσει τη μπανιέρα με αιθέρια έλαια και είχε ανάψει κεριά για τη γκόμενα (το μπάνιο μύριζε σαν ξωκλήσι εχθές) και ο από κάτω έχει πάρει το Αμόρε και έχουν πάει στο Παρί! Κι εδώ κολλάει και το ρητό "οι άλλοι πηδάνε κι εγώ τρώω πατατάκια".  

  9. # Blogger One Happy Dot

    One happy dot είναι το βλογι-name, serendipity είναι το google-name οπότε εσυ αποφασίζεις. Απαντάω και στα δυο! Well done που το ρημαδο-essay παραδόθηκε εγκαίρως, έστω και με "σεκσ" theme song για backround! :)  

  10. # Anonymous Anonymous

    καλά, πιάσε μια πατάτες γιατί πείνασα  

  11. # Anonymous Anonymous

    και μια κόκα λάιτ γιατί δίψασα  

  12. # Blogger Loucretia

    Παγακια για τη κοκακολα;;  

  13. # Anonymous Anonymous

    Τ' αγόρι μου, τ'αγόρι μου, τ'αγόρι μου γλυκό και τραγανό σαν καραμέλα.

    Έπρεπε να ήσουν εδώ να γίορταζες Βαλεντίνο με απόλυτο σουρεαλισμό.
    (βλέπε: ροκ καταγώγιο στα Εξάρχεια όπου πίνεις ποτά με κάποιον που έχει κάνει φυλακή και καπάκι σκυλάδικο που τραγουδάει κάποιος που δεν έχεις ιδέα ποιος είναι αλλά παρόλαυτα κάθεται στο τραπέζι σου - μια Νικόλ έλειπε να δέσει το πράγμα!)

    *φιλάκι*  

  14. # Blogger the ibt

    One happy dot, thank you!

    Χρηστάρα κ γκόμενα, άξιοι! Και οι δύο!

    Loucretia, το χαβά σας εσείς...

    Κάτια, μη μου λες τέτοια, ζηλεύω! Χτύπησες και tatoo I (heart) mummy εκείνο το βράδυ;  

  15. # Anonymous Anonymous

    i (heart) Baggelis

    Ma poios einai o Baggelis???

    lol  

  16. # Blogger vuong
  17. # Blogger vuong
  18. # Blogger Unknown
Post a Comment



 

Powered by Blogger.