Δεν θέλω να δω το DVD.

23 Comments Published by the ibt on Friday, February 01, 2008 at 7:30 PM.

Δεν θέλω να έρθω ποτέ στη θέση κάποιου που οι ιδιωτικές του στιγμές καταγράφηκαν παράνομα από κρυφές κάμερες, και o οποίος απειλείται καθημερινά από έναν δημόσιο εξευτελισμό με πίσσα και πούπουλα.

Δεν θέλω να γίνω αποδέκτης ενός προϊόντος εκβιασμού.

Δεν θέλω να ακούσω καμία συνομιλία η οποία αποτελεί μέρος της ιδιωτικής ζωής κάποιου, δε με αφορά και δεν επηρεάζει τη ζωή μου.

Δεν θέλω να δω το DVD γιατί η προβολή του εξυπηρετεί αποκλειστικά το κέρδος κάποιων, τον διασυρμό των πρωταγωνιστών και την ανθρωποφαγία των μέσων προς τέρψη των θεατών.

23 Responses to “Δεν θέλω να δω το DVD.”

  1. # Anonymous Anonymous

    Άλλη μια μπλογκοκαμπάνια που θα γίνει σήμερα και θα ξεχαστεί αύριο; Ξέρεις την άποψή μου...

    Γιατί να ξοδέψεις δημιουργικό χρόνο για να δηλώσεις τι δεν θέλεις να κάνεις; Ποιος χέστηκε για έναν κακομούτσουνο χοντρό που πήδαγε τη γραμματέα του (αυτό δεν έχει το dvd μέσα;), ενώ υπάρχουν σημαντικά προβλήματα γύρω μας· ενώ άνθρωποι πεθαίνουν από την πείνα ή από εμφυλίους πολέμους· ενώ τα εργασιακά δικαιώματα καταπατώνται από τους εργοδότες με τις πλάτες των κρατών· ενώ τα πολιτικά δικαιώματα έχουν εδώ και καιρό αφεθεί στο κάθε Echelon· ενώ οι δημοκρατίες πάνε κατά διαόλου· ―και πιο κοντά μας― ενώ κάθε χρόνο σκοτώνεται ή τραυματίζεται θανάσιμα στους ελληνικούς δρόμους περισσότεροι από τον πληθυσμό ενός χωριού· ενώ η ανεργία όσο πάει κι ανεβαίνει και η παιδεία όσο πάει και κατεβαίνει κι ένα σωρό άλλα ζητήματα; Τι θα αλλάξει είτε δεις είτε όχι μισή ώρα σεξ; Μη μού πεις ότι δεν έχεις ξαναδεί τσόντα στη ζωή σου. Μη μού πεις ότι δεν φανταζόσουν ότι και οι πολιτικοί κάνουν σεξ. Μη μού πεις ότι περίμενες τη μόνη μεμπτή πράξη ενός υψηλόβαθμου στελέχους υπουργείου που έχει «φάει» από παντού να είναι το ότι πήγε με άλλη πλην της γυναίκας του και σοκαρίστηκες.

    Αν δεν θέλετε να δείτε το dvd, μην το δείτε. Δεν σας εμποδίζει κάποιος. Δεν σάς έχουν στήσει μπροστά στην οθόνη με τσιμπιδάκια στα μάτια όπως στο Κουρδιστό Πορτοκάλι. Δεν υπάρχει λόγος να κάνετε φασαρία για τόσο μικρά ζητήματα, αλλιώς δεν μένει φασαρία να γίνει για τα σημαντικά. Απλά κλείστε την τηλεόραση. Και αν η ελληνική μπλογκόσφαιρα θέλει να το παίξει νέο μέσο μαζικής επικοινωνίας, ας σταματήσει να την αντιγράφει και να παίζει με τους όρους της (της τηλεόρασης).

    [Φυσικά και όλο το παραπάνω δεν είναι για σένα, έτσι; Είσαι μάλλον ο μόνος αρκετά οξύνους για να καταλάβει πως όλα αυτά στρέφονται στο συρμό, γι' αυτό και σχολίασα το θέμα μοναχά εδώ και όχι σε κάποιο από τα δεκάδες blogs που σε λίγες ώρες θα αρχίσουν να ...ξυπνούν.

    Εξαιρετικό το σχέδιο πάντως!]  

  2. # Blogger e-Lawyer

    Το θέμα δεν γίνεται για τον "κακομούτσουνο χοντρό" που αναφέρεις. Το ζήτημα γίνεται για να μην φτάσει να παιχτεί δημόσια το dvd και κανένα dvd με ανθρώπους που έχουν καταγραφεί να κάνουν έρωτα, χωρίς να το ξέρουν, χωρίς να το θέλουν.

    Η καμπάνια γίνεται για να εκφράσουμε την αντίρρησή μας σε αυτή τη φτήνια και σε κάθε φτήνια που ετοιμάζεται να βγει και που θα παραβιάζει τις θεμελιώδεις οικουμενικές αρχές, για τις οποίες έχει χυθεί αίμα και για τις οποίες υποτίθεται ότι έχουμε συμφωνήσει εδώ και χρόνια.

    Εμείς αποφασίζουμε να εκφράσουμε την αντίθεσή μας τη δεδομένη στιγμή και όχι να παραμείνουμε με χέρια σταυρωμένα.

    Τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν είναι "μικρά ζητήματα". Είναι η ουσία, όταν μιλάμε για ανθρώπους.  

  3. # Blogger the ibt

    Artech, αν όλες οι καμπάνιες, οι διαμαρτυρίες και οι επαναστάσεις ξεκινούσαν με το σκεπτικό "θα ξεχαστεί αύριο" τότε δε θα υπήρχες, ούτε εσύ, ούτε εγώ, ούτε αυτό το blog.

    Συμφωνώ, μία σεξουαλική σκηνή δεν είναι κάτι που θα με σοκάρει ως θέαμα. Ούτε το "σκάνδαλο" προϊσταμένου - υφισταμένης το ακούμε πρώτη φορά, ούτε με θίγει ηθικά. Αλλά: με θίγει το γεγονός ότι το θεμελιώδες δικαίωμα του ιδιωτικού βίου καταπατείται για να γίνει ποπ-κορν για ένα μάτσο Έλληνες που θα γελάσουν και θα το στέλνουν ο ένας στο κινητό του άλλου.

    Και σου ξαναλέω, στη θέση του "χοντρού" όπως έγραψες θα μπορούσες να είσαι εσύ, θα μπορούσα να είμαι εγώ, θα μπορούσαν να είναι οι φίλοι σου, οι γονείς σου.

    eLawyer, ευχαριστώ που μπήκατε στον κόπο να απαντήσετε.  

  4. # Anonymous Anonymous

    Εγώ θέλω να το δω γιατί είμαι μεγάλη Κατίνα και γουστάρω.
    ΜΠειράζει που είμαι μεγάααλη Κατίναααα - ΜΠΕΙΡΑΑΑΖΕΙΙ ???

    ΟΧΙΙΙ! ΔΕΝ ΜΠΕΙΡΑΑΑΑΖΕΙΙΙΙ!

    Αγαπητή μανάρα να με συμπαθάτε αλλά ξέρετε τι αγάπη τρέφω για κάθε είδους κρυφό -δες απο την κωλοκλειδαρότρυπα-ο γείτονας πηδάει 2 Ρουμάνες- θέμα. Και ας είναι και μπλιάχ όπως του Michelin Ζαχόπουλου. Εκτός απο Κατίνα είμαι και ανώμαλη...  

  5. # Anonymous Anonymous

    Θεά μανάρα προσκυνώ. Έχεις ένα μοναδικό ταλέντο στο να ισοπεδώνεις σοβαρά θέματα. (τώρα το "σοβαρά" παίζεται εδώ που έχουμε φτάσει...)
    artech χρυσό μου είχα άλλη άποψη για σένα και μου τα χαλάς- πακοτίνι σόρι αλλά είμαι κοινωνικό ον εγώ και συζητάω και στα comments σου άμα λάχει.
    Δεν είναι θέμα προτεραιοτήτων, τι είναι πιο σοβαρό για να ασχοληθούμε. Πρώτ' απ' όλα ο καθένας βρίσκει, και έχει δικαίωμα να βρίσκει, διαφορετικά πράγματα άξια προσοχής. Ύστερα, είναι θέμα ήθους (ναι πακοτίνι, έχω κι απ' αυτό- πού και πού...). Η έλλειψη ήθους είναι που υποκινεί πολλά από όσα αναφέρεις, βαριέμαι να γράφω, ο Λαζόπουλος τα λέει και καλύτερα. Στην τελική, το γκομενάκι του κακομούτσουνου χοντρού (αν δηλαδή έμοιαζε με το Ρουβά θα άλλαζε κάτι ως προς τη σημασία του dvd?)μόνιμη ήθελε να γίνει γιατί φοβόταν την ανεργία.
    Και οι πολιτικοί άνθρωποι είναι, και κάνουν ό,τι κι ο υπόλοιπος κόσμος, απλά, σαν κάθε ηγετική φυσιογνωμία, "πρέπει" να δείχνουν άψογοι, "υπεράνω", σχεδόν υπερφυσικοί, για να εμπνέουν εμπιστοσύνη και ασφάλεια στη μάζα που σέρνουν από πίσω (τώρα αυτό είναι η θεωρία, τώρα αν στην πράξη οι ηγέτες μας, μας βγαίνουν φιάσκο, αυτό κάτι λέει για μας που ψηφίζουμε και που ανήκουμε στο ίδιο περιβάλλον με αυτούς).
    Είναι ψιλοειρωνία το ότι αναφέρεις το Κουρδιστό Πορτοκάλι, ο Κιούμπρικ είχε φάει τρελό κράξιμο για το σοκ που προκάλεσε η ταινία του στην κοινωνία, άσχετα αν ήταν η ίδια που τού 'δωσε "υλικό" και έμπνευση για να τη γυρίσει...
    Εκεί που καταλήγω, γιατί βαρέθηκα και έχω και να βγω, είναι ότι πριν καν αναρωτηθούμε αν πρέπει να δούμε το dvd, ή πώς θα ήταν αν ήμασταν εμείς/ ο γείτονας/ η θεία Ρίτσα κλπ, μάλλον είναι πιο ρεαλιστικό να αναρωτηθούμε ποιό είναι το δικό μας μερίδιο ευθύνης, πόσο αθώοι είμαστε εμείς σε ό,τι συμβαίνει γύρω μας. Δηλαδή εμείς είμαστε οι τέλειοι πολίτες, πάντα νομοταγείς και καθως πρέπει, που θα πρέπει να επικρίνουμε- ή να υπερασπίσουμε, γιατί είμεθα και μεγαλόψυχοι ενίοτε, μας το μάθαν στα Θρησκευτικά-τον κόσμο τριγύρω? Αναρωτιέμαι...
    Πακοτίνι δεν ξέρω αν έβγαλες νόημα, έχω να κοιμηθώ 36 ώρες και συγχρόνως με το comment εδώ τρώω και κριτσίνια και όσο νά 'ναι το κρούτσου- κρούτσου...
    Μανάρα έτσι και ξανάρθεις Λονδίνο και δεν πεις ούτε 1 γεια θα σου ταϊσω το Big Ben και το London Eye μη σου πω...
    Φιλάκια πολλά !
    χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!  

  6. # Blogger the ibt

    Ο αναμάρτητος πρώτος να μάθει μπαλέτο.  

  7. # Anonymous Anonymous

    Σιγά το βίντεο! Ούτε εγώ νοιάζομαι ποσώς να το δω. Ομολογώ πάντως μια μεγάλη περιέργεια: θέλω να δω ως πού φτάνει η υποκρισία. Kαι η προδοσία μεταξύ φίλων (πχ. Ζαχόπουλος /Καραμανλής, Μάκης/Θέμος κ.ο.κ)
    Δεν κρύβω πως από όλο αυτό τον οχετό θα ευχόμουν να διασωθεί ο Θέμος. Άνθρωπος που διαθέτει μυαλό και χιούμορ αποκλείεται να είναι βαριά ένοχος για οτιδήποτε.
    Έτσι νομίζω. Ακόμα κι αν έκανε κάποια «νεοελληνικού τύπου λουμπιά» καθ’ υπόδειξη του λογιστή του (που μάλλον την έκανε, όπως κάθε τίμιος Έλλην οικογενειάρχης την κάνει καθημερινά και ατιμώρητα.)

    Άλλο είναι το video που θέλω πραγματικά να δω: Τη μεθυσμένη παρουσίαση της πρώτης μέρας. Υπάρχει;

    ΥΓ: Αν δεν υπάρχει συμβιβάζομαι με μια παράγραφο από τη σύνδεση Barthes-Web 2.0. Εντάξει;

    Μίμα  

  8. # Blogger Adsurd

    Agree.  

  9. # Anonymous Anonymous

    είμαι πολύ ευαίσθητη σε αυτό το θέμα,για διάφορους προσωπικούς λόγους..Αν δε σε πειράζει θα μπορούσα να αναδημοσιεύσω το αρχικό σου κείμενο,φυσικά με αναφορά της πηγής;  

  10. # Blogger One Happy Dot

    Δεν έχω ακούσει από κάποιον ότι πραγματικά θέλει να δει το ρημάδι το DVD και μάλιστα όσο περνάει ο καιρός γίνεται περισσότερο θέμα για χιούμορ [βλ. email Που κυκολοφορεί με θέμα "το dvd του ζαχόπουλου" και δείχνει...μια συσεκυή dvd!!! :)]παρά θέμα ειδήσεων! Και ειλικρινά περισσότερο με προβληματίζει το ότι ορισμένοι εκμεταλλεύονται το γεγονός για να κερδίσουν/προβληθούν/διαμαρτυρηθούν/ρεζιλέψουν την συγκεκριμένη κατάσταση και τα άτομα που εμπλέκονται σε αυτή. Μπορεί να ακουστεί τελείως αγαθιάρικο αλλά που πήγε η ανθρωπιά μας? Λένε πως το κουτσομπολιό είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλον αλλά σε αυτή την περίπτωση ποιός έχει νοιαστεί για την οικογένεια αυτού του ανθρώπου? Για ποιά αξιοπρέπεια και διαφύλαξη αυτής μιλάμε όταν ηδη τα ανέκδοτα δίνουν και παίρνουν και κάθε πηγαδάκι μιλάει γα το περιβόητο dvd? Γινόμαστε σκληροί και ξέρουμε να κρίνουμε και να κριτικάρουμε τους γύρω μας ξεχνώντας ότι τελικά όλοι κάνουν λάθη...ή έστω οτι εκ των υστέρων πολλοί από εμάς θα χειριζόμασταν τα πράγματα διαφορετικά! Όπως λέει και ενα πολύ σοφό τραγουδάκι..."είναι ωραία τα λάθη, γιατί μοιάζουν με μας, ποιά ζωή έχεις διαλέξει, ποιά ζωή κουβαλάς"...  

  11. # Blogger Dead Disney

    This comment has been removed by the author.  

  12. # Blogger Dead Disney

    Diianeira tin patises e?xaxaxaxaxa!!


    elate re paidia . apla tora an yparksei pote kampania me titlo den thelw na dw to dvd tha kserathw sta gelia me tin potapotita twn bloggerz pou tha exoyn to thumbnail tis kleidarotrypas.aman me tis blogokampanies...
    einai san tis kassetes pou pairnoune kati malakes apo group therapy pou lene " den thelw na kapnizw.to kapnizma skotwnei.den tha kapnisw aurio" se loopa.

    isws pantws to
    Thelw na dw to Dvd (PRIN FAW) itan pio catchy .  

  13. # Anonymous Anonymous

    Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε... Κι εγώ δε θέλω να διαβάζω τον κάθε κακομοίρη που το παίζει ή την έχει δει δημοσιογράφος-φωτογράφος-νοικοκυρά-η κουτσή Μαρία και γράφει από την τουαλέτα του έτσι για να πει κάτι στο internet
    Αλλά τι να κάνουμε εκεί με έβγαλε το google.  

  14. # Anonymous Anonymous

    Ααααα... αγαπητέ είδες φως και μπήκες, κι εσύ τι έψαχνες στο google και σ' έβγαλε σε σελιδούλα με λεξούλες όπως "dvd" και "Ζαχόπουλος"? 1000 δίκια έχεις βρε παιδί μου, αλλά εδώ που φτάσαμε οι δημοσιογράφοι την έχουν δει ντετέκτιβ και πορνοπαραγωγοί (ενίοτε και πορνοσταρ- γιατί όχι?!), κάποιος δεν πρέπει να κάνει και τη δουλειά του δημοσιογράφου? Κι ας είναι και νοικοκυρά, μη νομίζεις, η γιαγιά μου πάει μια βόλτα στο σούπερ μάρκετ, και στο γυρισμό μπορεί να σου πει ποιος σκότωσε τον Κένεντυ.
    Βρε δεν πάμε όλοι να γ...ούμε(με την καλή έννοια!) που θ'ασχολούμαστε με ξένα κρεβάτια και κλειδαρότρυπες?!  

  15. # Anonymous Anonymous

    Εγώ συμφωνώ με την αδερφή μου.ΤΕΛΟΣ  

  16. # Blogger the ibt

    Είδες φως και μπήκες, προφανώς μπήκες όχι επειδή είδες φως (αφού δεν μπορείς να δεις τίποτα από τον πολύχρονο εντατικό αυνανισμό) αλλά επειδή θέλεις μου πεις και κατάμουτρα τις μαλακίες που γράφεις και αλλού.

    Το πουλέν.  

  17. # Blogger the ibt

    Μίμα, είστε ξαδέλφη του Θέμου; Επιτρέψτε μου να μην κάνω υποθέσεις σαν τη δική σας πριν από τις αποφάσεις της δικαιοσύνης. Καλοί, κακοί, γελωτοποιοί και μη, όλοι αυτοί τη στιγμή είναι ύποπτοι.

    Christos και Diianeira, είστε ελεύθεροι, εάν θέλετε, να πάρετε το logo και να το ανεβάσετε μαζί με τη γνώμη σας για το θέμα. Και το κείμενο, στην περίπτωσή σας, diianeira.

    Serendipity, συμφωνούμε.

    Dead Disney, καμία κασέτα. Αν δε συμφωνούσα δεν θα έπαιρνα μέρος στο όλο θέμα, ούτε καν θα σχεδίαζα το logo. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βρίσκεις παράλογο που μία ομάδα bloggers διαμαρτύρεται για ένα θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα το οποίο κινδυνεύει να γίνει οικογενειακό tv show.

    Νικόλ, μη μπαίνεις στον κόπο να απαντάς στον κάθε "από πάνω σου". Αν δεν κατάλαβες, ο τύπος κράζει εμένα....

    Μαρία από Ρόδο, τις βρετανικές καλημέρες μας!  

  18. # Blogger ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ

    Η συγκεκριμένη σχέση εκτός από παράλληλη, σέρνει πίσω της εκβιασμούς και χορό εκατομμυρίων.
    Μήπως σκεπάζουμε την παρανομία έτσι;
    Είναι σα να εθελοτυφλούμε...διότι αν ο κάθε κακομούτσουνος και κακοήθης χοντρός είχε το φόβο της δημοσιοποίησης, σίγουρα δε θα έφτανε στο σημείο αυτό...
    Θα ήθελες μεθαύριο να εκβιάζουν έτσι το παιδί σου για ένα κομμάτι ψωμί;..
    Μήπως τελικά σε τούτο τον τόπο είμαστε όλοι μαζοχιστές;
    Ξυπνάτε... μας κατακλέβουνε...  

  19. # Anonymous Anonymous

    ...please where can I buy a unicorn?  

  20. # Anonymous Anonymous

    Encuentro que no sois derecho. Soy seguro. Lo invito a discutir. Escriban en PM, se comunicaremos. http://nuevascarreras.com/cialis/ comprar cialis sin receta Fate errori. Cerchiamo di discutere di questo. comprar cialis en mexico zbisqiqhmn [url=http://www.mister-wong.es/user/COMPRARCIALIS/comprar-viagra/]la viagra[/url]  

  21. # Blogger vuong
  22. # Blogger Unknown
  23. # Blogger Unknown
Post a Comment



 

Powered by Blogger.