Δεν θέλω να δω το DVD.

29 Comments Published by the ibt on Friday, February 01, 2008 at 7:30 PM.

Δεν θέλω να έρθω ποτέ στη θέση κάποιου που οι ιδιωτικές του στιγμές καταγράφηκαν παράνομα από κρυφές κάμερες, και o οποίος απειλείται καθημερινά από έναν δημόσιο εξευτελισμό με πίσσα και πούπουλα.

Δεν θέλω να γίνω αποδέκτης ενός προϊόντος εκβιασμού.

Δεν θέλω να ακούσω καμία συνομιλία η οποία αποτελεί μέρος της ιδιωτικής ζωής κάποιου, δε με αφορά και δεν επηρεάζει τη ζωή μου.

Δεν θέλω να δω το DVD γιατί η προβολή του εξυπηρετεί αποκλειστικά το κέρδος κάποιων, τον διασυρμό των πρωταγωνιστών και την ανθρωποφαγία των μέσων προς τέρψη των θεατών.

29 Responses to “Δεν θέλω να δω το DVD.”

 1. # Anonymous artech

  Άλλη μια μπλογκοκαμπάνια που θα γίνει σήμερα και θα ξεχαστεί αύριο; Ξέρεις την άποψή μου...

  Γιατί να ξοδέψεις δημιουργικό χρόνο για να δηλώσεις τι δεν θέλεις να κάνεις; Ποιος χέστηκε για έναν κακομούτσουνο χοντρό που πήδαγε τη γραμματέα του (αυτό δεν έχει το dvd μέσα;), ενώ υπάρχουν σημαντικά προβλήματα γύρω μας· ενώ άνθρωποι πεθαίνουν από την πείνα ή από εμφυλίους πολέμους· ενώ τα εργασιακά δικαιώματα καταπατώνται από τους εργοδότες με τις πλάτες των κρατών· ενώ τα πολιτικά δικαιώματα έχουν εδώ και καιρό αφεθεί στο κάθε Echelon· ενώ οι δημοκρατίες πάνε κατά διαόλου· ―και πιο κοντά μας― ενώ κάθε χρόνο σκοτώνεται ή τραυματίζεται θανάσιμα στους ελληνικούς δρόμους περισσότεροι από τον πληθυσμό ενός χωριού· ενώ η ανεργία όσο πάει κι ανεβαίνει και η παιδεία όσο πάει και κατεβαίνει κι ένα σωρό άλλα ζητήματα; Τι θα αλλάξει είτε δεις είτε όχι μισή ώρα σεξ; Μη μού πεις ότι δεν έχεις ξαναδεί τσόντα στη ζωή σου. Μη μού πεις ότι δεν φανταζόσουν ότι και οι πολιτικοί κάνουν σεξ. Μη μού πεις ότι περίμενες τη μόνη μεμπτή πράξη ενός υψηλόβαθμου στελέχους υπουργείου που έχει «φάει» από παντού να είναι το ότι πήγε με άλλη πλην της γυναίκας του και σοκαρίστηκες.

  Αν δεν θέλετε να δείτε το dvd, μην το δείτε. Δεν σας εμποδίζει κάποιος. Δεν σάς έχουν στήσει μπροστά στην οθόνη με τσιμπιδάκια στα μάτια όπως στο Κουρδιστό Πορτοκάλι. Δεν υπάρχει λόγος να κάνετε φασαρία για τόσο μικρά ζητήματα, αλλιώς δεν μένει φασαρία να γίνει για τα σημαντικά. Απλά κλείστε την τηλεόραση. Και αν η ελληνική μπλογκόσφαιρα θέλει να το παίξει νέο μέσο μαζικής επικοινωνίας, ας σταματήσει να την αντιγράφει και να παίζει με τους όρους της (της τηλεόρασης).

  [Φυσικά και όλο το παραπάνω δεν είναι για σένα, έτσι; Είσαι μάλλον ο μόνος αρκετά οξύνους για να καταλάβει πως όλα αυτά στρέφονται στο συρμό, γι' αυτό και σχολίασα το θέμα μοναχά εδώ και όχι σε κάποιο από τα δεκάδες blogs που σε λίγες ώρες θα αρχίσουν να ...ξυπνούν.

  Εξαιρετικό το σχέδιο πάντως!]  

 2. # Blogger e-Lawyer

  Το θέμα δεν γίνεται για τον "κακομούτσουνο χοντρό" που αναφέρεις. Το ζήτημα γίνεται για να μην φτάσει να παιχτεί δημόσια το dvd και κανένα dvd με ανθρώπους που έχουν καταγραφεί να κάνουν έρωτα, χωρίς να το ξέρουν, χωρίς να το θέλουν.

  Η καμπάνια γίνεται για να εκφράσουμε την αντίρρησή μας σε αυτή τη φτήνια και σε κάθε φτήνια που ετοιμάζεται να βγει και που θα παραβιάζει τις θεμελιώδεις οικουμενικές αρχές, για τις οποίες έχει χυθεί αίμα και για τις οποίες υποτίθεται ότι έχουμε συμφωνήσει εδώ και χρόνια.

  Εμείς αποφασίζουμε να εκφράσουμε την αντίθεσή μας τη δεδομένη στιγμή και όχι να παραμείνουμε με χέρια σταυρωμένα.

  Τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν είναι "μικρά ζητήματα". Είναι η ουσία, όταν μιλάμε για ανθρώπους.  

 3. # Blogger the ibt

  Artech, αν όλες οι καμπάνιες, οι διαμαρτυρίες και οι επαναστάσεις ξεκινούσαν με το σκεπτικό "θα ξεχαστεί αύριο" τότε δε θα υπήρχες, ούτε εσύ, ούτε εγώ, ούτε αυτό το blog.

  Συμφωνώ, μία σεξουαλική σκηνή δεν είναι κάτι που θα με σοκάρει ως θέαμα. Ούτε το "σκάνδαλο" προϊσταμένου - υφισταμένης το ακούμε πρώτη φορά, ούτε με θίγει ηθικά. Αλλά: με θίγει το γεγονός ότι το θεμελιώδες δικαίωμα του ιδιωτικού βίου καταπατείται για να γίνει ποπ-κορν για ένα μάτσο Έλληνες που θα γελάσουν και θα το στέλνουν ο ένας στο κινητό του άλλου.

  Και σου ξαναλέω, στη θέση του "χοντρού" όπως έγραψες θα μπορούσες να είσαι εσύ, θα μπορούσα να είμαι εγώ, θα μπορούσαν να είναι οι φίλοι σου, οι γονείς σου.

  eLawyer, ευχαριστώ που μπήκατε στον κόπο να απαντήσετε.  

 4. # Anonymous Anna

  Εγώ θέλω να το δω γιατί είμαι μεγάλη Κατίνα και γουστάρω.
  ΜΠειράζει που είμαι μεγάααλη Κατίναααα - ΜΠΕΙΡΑΑΑΖΕΙΙ ???

  ΟΧΙΙΙ! ΔΕΝ ΜΠΕΙΡΑΑΑΑΖΕΙΙΙΙ!

  Αγαπητή μανάρα να με συμπαθάτε αλλά ξέρετε τι αγάπη τρέφω για κάθε είδους κρυφό -δες απο την κωλοκλειδαρότρυπα-ο γείτονας πηδάει 2 Ρουμάνες- θέμα. Και ας είναι και μπλιάχ όπως του Michelin Ζαχόπουλου. Εκτός απο Κατίνα είμαι και ανώμαλη...  

 5. # Anonymous Νικόλ

  Θεά μανάρα προσκυνώ. Έχεις ένα μοναδικό ταλέντο στο να ισοπεδώνεις σοβαρά θέματα. (τώρα το "σοβαρά" παίζεται εδώ που έχουμε φτάσει...)
  artech χρυσό μου είχα άλλη άποψη για σένα και μου τα χαλάς- πακοτίνι σόρι αλλά είμαι κοινωνικό ον εγώ και συζητάω και στα comments σου άμα λάχει.
  Δεν είναι θέμα προτεραιοτήτων, τι είναι πιο σοβαρό για να ασχοληθούμε. Πρώτ' απ' όλα ο καθένας βρίσκει, και έχει δικαίωμα να βρίσκει, διαφορετικά πράγματα άξια προσοχής. Ύστερα, είναι θέμα ήθους (ναι πακοτίνι, έχω κι απ' αυτό- πού και πού...). Η έλλειψη ήθους είναι που υποκινεί πολλά από όσα αναφέρεις, βαριέμαι να γράφω, ο Λαζόπουλος τα λέει και καλύτερα. Στην τελική, το γκομενάκι του κακομούτσουνου χοντρού (αν δηλαδή έμοιαζε με το Ρουβά θα άλλαζε κάτι ως προς τη σημασία του dvd?)μόνιμη ήθελε να γίνει γιατί φοβόταν την ανεργία.
  Και οι πολιτικοί άνθρωποι είναι, και κάνουν ό,τι κι ο υπόλοιπος κόσμος, απλά, σαν κάθε ηγετική φυσιογνωμία, "πρέπει" να δείχνουν άψογοι, "υπεράνω", σχεδόν υπερφυσικοί, για να εμπνέουν εμπιστοσύνη και ασφάλεια στη μάζα που σέρνουν από πίσω (τώρα αυτό είναι η θεωρία, τώρα αν στην πράξη οι ηγέτες μας, μας βγαίνουν φιάσκο, αυτό κάτι λέει για μας που ψηφίζουμε και που ανήκουμε στο ίδιο περιβάλλον με αυτούς).
  Είναι ψιλοειρωνία το ότι αναφέρεις το Κουρδιστό Πορτοκάλι, ο Κιούμπρικ είχε φάει τρελό κράξιμο για το σοκ που προκάλεσε η ταινία του στην κοινωνία, άσχετα αν ήταν η ίδια που τού 'δωσε "υλικό" και έμπνευση για να τη γυρίσει...
  Εκεί που καταλήγω, γιατί βαρέθηκα και έχω και να βγω, είναι ότι πριν καν αναρωτηθούμε αν πρέπει να δούμε το dvd, ή πώς θα ήταν αν ήμασταν εμείς/ ο γείτονας/ η θεία Ρίτσα κλπ, μάλλον είναι πιο ρεαλιστικό να αναρωτηθούμε ποιό είναι το δικό μας μερίδιο ευθύνης, πόσο αθώοι είμαστε εμείς σε ό,τι συμβαίνει γύρω μας. Δηλαδή εμείς είμαστε οι τέλειοι πολίτες, πάντα νομοταγείς και καθως πρέπει, που θα πρέπει να επικρίνουμε- ή να υπερασπίσουμε, γιατί είμεθα και μεγαλόψυχοι ενίοτε, μας το μάθαν στα Θρησκευτικά-τον κόσμο τριγύρω? Αναρωτιέμαι...
  Πακοτίνι δεν ξέρω αν έβγαλες νόημα, έχω να κοιμηθώ 36 ώρες και συγχρόνως με το comment εδώ τρώω και κριτσίνια και όσο νά 'ναι το κρούτσου- κρούτσου...
  Μανάρα έτσι και ξανάρθεις Λονδίνο και δεν πεις ούτε 1 γεια θα σου ταϊσω το Big Ben και το London Eye μη σου πω...
  Φιλάκια πολλά !
  χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!  

 6. # Blogger the ibt

  Ο αναμάρτητος πρώτος να μάθει μπαλέτο.  

 7. # Anonymous Anonymous

  Σιγά το βίντεο! Ούτε εγώ νοιάζομαι ποσώς να το δω. Ομολογώ πάντως μια μεγάλη περιέργεια: θέλω να δω ως πού φτάνει η υποκρισία. Kαι η προδοσία μεταξύ φίλων (πχ. Ζαχόπουλος /Καραμανλής, Μάκης/Θέμος κ.ο.κ)
  Δεν κρύβω πως από όλο αυτό τον οχετό θα ευχόμουν να διασωθεί ο Θέμος. Άνθρωπος που διαθέτει μυαλό και χιούμορ αποκλείεται να είναι βαριά ένοχος για οτιδήποτε.
  Έτσι νομίζω. Ακόμα κι αν έκανε κάποια «νεοελληνικού τύπου λουμπιά» καθ’ υπόδειξη του λογιστή του (που μάλλον την έκανε, όπως κάθε τίμιος Έλλην οικογενειάρχης την κάνει καθημερινά και ατιμώρητα.)

  Άλλο είναι το video που θέλω πραγματικά να δω: Τη μεθυσμένη παρουσίαση της πρώτης μέρας. Υπάρχει;

  ΥΓ: Αν δεν υπάρχει συμβιβάζομαι με μια παράγραφο από τη σύνδεση Barthes-Web 2.0. Εντάξει;

  Μίμα  

 8. # Blogger Christos

  Agree.  

 9. # OpenID diianeira

  είμαι πολύ ευαίσθητη σε αυτό το θέμα,για διάφορους προσωπικούς λόγους..Αν δε σε πειράζει θα μπορούσα να αναδημοσιεύσω το αρχικό σου κείμενο,φυσικά με αναφορά της πηγής;  

 10. # Blogger Serendipity

  Δεν έχω ακούσει από κάποιον ότι πραγματικά θέλει να δει το ρημάδι το DVD και μάλιστα όσο περνάει ο καιρός γίνεται περισσότερο θέμα για χιούμορ [βλ. email Που κυκολοφορεί με θέμα "το dvd του ζαχόπουλου" και δείχνει...μια συσεκυή dvd!!! :)]παρά θέμα ειδήσεων! Και ειλικρινά περισσότερο με προβληματίζει το ότι ορισμένοι εκμεταλλεύονται το γεγονός για να κερδίσουν/προβληθούν/διαμαρτυρηθούν/ρεζιλέψουν την συγκεκριμένη κατάσταση και τα άτομα που εμπλέκονται σε αυτή. Μπορεί να ακουστεί τελείως αγαθιάρικο αλλά που πήγε η ανθρωπιά μας? Λένε πως το κουτσομπολιό είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλον αλλά σε αυτή την περίπτωση ποιός έχει νοιαστεί για την οικογένεια αυτού του ανθρώπου? Για ποιά αξιοπρέπεια και διαφύλαξη αυτής μιλάμε όταν ηδη τα ανέκδοτα δίνουν και παίρνουν και κάθε πηγαδάκι μιλάει γα το περιβόητο dvd? Γινόμαστε σκληροί και ξέρουμε να κρίνουμε και να κριτικάρουμε τους γύρω μας ξεχνώντας ότι τελικά όλοι κάνουν λάθη...ή έστω οτι εκ των υστέρων πολλοί από εμάς θα χειριζόμασταν τα πράγματα διαφορετικά! Όπως λέει και ενα πολύ σοφό τραγουδάκι..."είναι ωραία τα λάθη, γιατί μοιάζουν με μας, ποιά ζωή έχεις διαλέξει, ποιά ζωή κουβαλάς"...  

 11. # Blogger Dead Disney

  This comment has been removed by the author.  

 12. # Blogger Dead Disney

  Diianeira tin patises e?xaxaxaxaxa!!


  elate re paidia . apla tora an yparksei pote kampania me titlo den thelw na dw to dvd tha kserathw sta gelia me tin potapotita twn bloggerz pou tha exoyn to thumbnail tis kleidarotrypas.aman me tis blogokampanies...
  einai san tis kassetes pou pairnoune kati malakes apo group therapy pou lene " den thelw na kapnizw.to kapnizma skotwnei.den tha kapnisw aurio" se loopa.

  isws pantws to
  Thelw na dw to Dvd (PRIN FAW) itan pio catchy .  

 13. # Anonymous είδα φως και μπήκα

  Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε... Κι εγώ δε θέλω να διαβάζω τον κάθε κακομοίρη που το παίζει ή την έχει δει δημοσιογράφος-φωτογράφος-νοικοκυρά-η κουτσή Μαρία και γράφει από την τουαλέτα του έτσι για να πει κάτι στο internet
  Αλλά τι να κάνουμε εκεί με έβγαλε το google.  

 14. # Anonymous Νικόλ

  Ααααα... αγαπητέ είδες φως και μπήκες, κι εσύ τι έψαχνες στο google και σ' έβγαλε σε σελιδούλα με λεξούλες όπως "dvd" και "Ζαχόπουλος"? 1000 δίκια έχεις βρε παιδί μου, αλλά εδώ που φτάσαμε οι δημοσιογράφοι την έχουν δει ντετέκτιβ και πορνοπαραγωγοί (ενίοτε και πορνοσταρ- γιατί όχι?!), κάποιος δεν πρέπει να κάνει και τη δουλειά του δημοσιογράφου? Κι ας είναι και νοικοκυρά, μη νομίζεις, η γιαγιά μου πάει μια βόλτα στο σούπερ μάρκετ, και στο γυρισμό μπορεί να σου πει ποιος σκότωσε τον Κένεντυ.
  Βρε δεν πάμε όλοι να γ...ούμε(με την καλή έννοια!) που θ'ασχολούμαστε με ξένα κρεβάτια και κλειδαρότρυπες?!  

 15. # Anonymous Μαρία απο Ρόδο...

  Εγώ συμφωνώ με την αδερφή μου.ΤΕΛΟΣ  

 16. # Blogger the ibt

  Είδες φως και μπήκες, προφανώς μπήκες όχι επειδή είδες φως (αφού δεν μπορείς να δεις τίποτα από τον πολύχρονο εντατικό αυνανισμό) αλλά επειδή θέλεις μου πεις και κατάμουτρα τις μαλακίες που γράφεις και αλλού.

  Το πουλέν.  

 17. # Blogger the ibt

  Μίμα, είστε ξαδέλφη του Θέμου; Επιτρέψτε μου να μην κάνω υποθέσεις σαν τη δική σας πριν από τις αποφάσεις της δικαιοσύνης. Καλοί, κακοί, γελωτοποιοί και μη, όλοι αυτοί τη στιγμή είναι ύποπτοι.

  Christos και Diianeira, είστε ελεύθεροι, εάν θέλετε, να πάρετε το logo και να το ανεβάσετε μαζί με τη γνώμη σας για το θέμα. Και το κείμενο, στην περίπτωσή σας, diianeira.

  Serendipity, συμφωνούμε.

  Dead Disney, καμία κασέτα. Αν δε συμφωνούσα δεν θα έπαιρνα μέρος στο όλο θέμα, ούτε καν θα σχεδίαζα το logo. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βρίσκεις παράλογο που μία ομάδα bloggers διαμαρτύρεται για ένα θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα το οποίο κινδυνεύει να γίνει οικογενειακό tv show.

  Νικόλ, μη μπαίνεις στον κόπο να απαντάς στον κάθε "από πάνω σου". Αν δεν κατάλαβες, ο τύπος κράζει εμένα....

  Μαρία από Ρόδο, τις βρετανικές καλημέρες μας!  

 18. # Blogger ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ

  Η συγκεκριμένη σχέση εκτός από παράλληλη, σέρνει πίσω της εκβιασμούς και χορό εκατομμυρίων.
  Μήπως σκεπάζουμε την παρανομία έτσι;
  Είναι σα να εθελοτυφλούμε...διότι αν ο κάθε κακομούτσουνος και κακοήθης χοντρός είχε το φόβο της δημοσιοποίησης, σίγουρα δε θα έφτανε στο σημείο αυτό...
  Θα ήθελες μεθαύριο να εκβιάζουν έτσι το παιδί σου για ένα κομμάτι ψωμί;..
  Μήπως τελικά σε τούτο τον τόπο είμαστε όλοι μαζοχιστές;
  Ξυπνάτε... μας κατακλέβουνε...  

 19. # Blogger 宀苝Q
 20. # Anonymous power leveling

  I got to play Assassin's Creed which kind of disappointed me. There is some great work in there, great work. The art is fantastic...the levels in that game are huge. The free running things works really well and feels wow power leveling great to control, though after awhile the joy and awe kind of wares off. I hated the story...the whole setting kind of frustrated me. I was so completely looking forward to playing as an assassin during the Crusades. When I first heard the wow powerleveling concept for the game and awe the screenshots I was pretty jazzed. That excitement was quickly smothered when I found out I was a descendant of Altair and I was in a simulation. Great...a game within a game. That really kind of spoiled the whole thing for me. I played about halfway through the game before I completely stopped. I think the wow gold sequel that is inevitably going to get made will be pretty good...though I think they have kind f locked themselves into the whole genetic memory story thread. There is some really great stuff in that game, but the story, and combat really kind of killed it for me. The combat is still not that great of an improvement over the POP stuff. It is decent, but it feels like it could be so much better if they would just give the power leveling player more control over the character.  

 21. # Anonymous power leveling

  I got to play Assassin's Creed which kind of disappointed me. There is some great work in there, great work. The art is fantastic...the levels in that game are huge. The free running things works really well and feels wow power leveling great to control, though after awhile the joy and awe kind of wares off. I hated the story...the whole setting kind of frustrated me. I was so completely looking forward to playing as an assassin during the Crusades. When I first heard the wow powerleveling concept for the game and awe the screenshots I was pretty jazzed. That excitement was quickly smothered when I found out I was a descendant of Altair and I was in a simulation. Great...a game within a game. That really kind of spoiled the whole thing for me. I played about halfway through the game before I completely stopped. I think the wow gold sequel that is inevitably going to get made will be pretty good...though I think they have kind f locked themselves into the whole genetic memory story thread. There is some really great stuff in that game, but the story, and combat really kind of killed it for me. The combat is still not that great of an improvement over the POP stuff. It is decent, but it feels like it could be so much better if they would just give the power leveling player more control over the character.  

 22. # Anonymous Anonymous

  情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣,A片,視訊聊天室,聊天室,A片,aio,av女優,av,av片,aio交友愛情館,ut聊天室,聊天室,豆豆聊天室,色情聊天室,尋夢園聊天室,080聊天室,視訊聊天室,080苗栗人聊天室,上班族聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,一夜情聊天室,情色聊天室,情色視訊,美女視訊,辣妹視訊,視訊交友網,免費視訊聊天,視訊,免費視訊,美女交友,成人交友,聊天室交友,微風論壇,微風成人,sex,成人,情色,情色貼圖,色情,微風,聊天室尋夢園,交友,視訊交友,視訊聊天,視訊辣妹,一夜情


  免費A片,AV女優,美女視訊,情色交友,免費AV,色情網站,辣妹視訊,美女交友,色情影片,成人影片,成人網站,A片,H漫,18成人,成人圖片,成人漫畫,情色網,日本A片,免費A片下載,性愛,a片,a片


  A片,色情,成人,做愛,情色文學,A片下載,色情遊戲,色情影片,色情聊天室,情色電影,免費視訊,免費視訊聊天,免費視訊聊天室,一葉情貼圖片區,情色,情色視訊,免費成人影片,視訊交友,視訊聊天,視訊聊天室,言情小說,愛情小說,AIO,AV片,A漫,avdvd,聊天室,自拍,情色論壇,視訊美女,AV成人網,色情A片,SEX,成人論壇

  情趣用品,A片,免費A片,AV女優,美女視訊,情色交友,色情網站,免費AV,辣妹視訊,美女交友,色情影片,成人網站,H漫,18成人,成人圖片,成人漫畫,成人影片,情色網


  情趣用品,A片,免費A片,日本A片,A片下載,線上A片,成人電影,嘟嘟成人網,成人,成人貼圖,成人交友,成人圖片,18成人,成人小說,成人圖片區,微風成人區,成人文章,成人影城,情色,情色貼圖,色情聊天室,情色視訊,情色文學,色情小說,情色小說,臺灣情色網,色情,情色電影,色情遊戲,嘟嘟情人色網,麗的色遊戲,情色論壇,色情網站,一葉情貼圖片區,做愛,性愛,美女視訊,辣妹視訊,視訊聊天室,視訊交友網,免費視訊聊天,美女交友,做愛影片

  av,情趣用品,a片,成人電影,微風成人,嘟嘟成人網,成人,成人貼圖,成人交友,成人圖片,18成人,成人小說,成人圖片區,成人文章,成人影城,愛情公寓,情色,情色貼圖,色情聊天室,情色視訊,情色文學,色情小說,情色小說,色情,寄情築園小遊戲,情色電影,aio,av女優,AV,免費A片,日本a片,美女視訊,辣妹視訊,聊天室,美女交友,成人光碟

  情趣用品.A片,情色,情色貼圖,色情聊天室,情色視訊,情色文學,色情小說,情色小說,色情,寄情築園小遊戲,情色電影,色情遊戲,色情網站,聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,美女視訊,辣妹視訊,視訊聊天室,視訊交友網,免費視訊聊天,免費A片,日本a片,a片下載,線上a片,av女優,av,成人電影,成人,成人貼圖,成人交友,成人圖片,18成人,成人小說,成人圖片區,成人文章,成人影城,成人網站,自拍,尋夢園聊天室  

 23. # Blogger 

  A片,A片,成人網站,成人影片,色情,情色網,情色,AV,AV女優,成人影城,成人,色情A片,日本AV,免費成人影片,成人影片,SEX,免費A片,A片下載,免費A片下載,做愛,情色A片,色情影片,H漫,A漫,18成人

  a片,色情影片,情色電影,a片,色情,情色網,情色,av,av女優,成人影城,成人,色情a片,日本av,免費成人影片,成人影片,情色a片,sex,免費a片,a片下載,免費a片下載,成人網站,做愛,自拍

  情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣

  A片,A片,A片下載,做愛,成人電影,.18成人,日本A片,情色小說,情色電影,成人影城,自拍,情色論壇,成人論壇,情色貼圖,情色,免費A片,成人,成人網站,成人圖片,AV女優,成人光碟,色情,色情影片,免費A片下載,SEX,AV,色情網站,本土自拍,性愛,成人影片,情色文學,成人文章,成人圖片區,成人貼圖

  情色,AV女優,UT聊天室,聊天室,A片,視訊聊天室


  UT聊天室,視訊聊天室,辣妹視訊,視訊辣妹,情色視訊,視訊,080視訊聊天室,視訊交友90739,美女視訊,視訊美女,免費視訊聊天室,免費視訊聊天,免費視訊,視訊聊天室,視訊聊天,視訊交友網,視訊交友,情人視訊網,成人視訊,哈啦聊天室,UT聊天室,豆豆聊天室,
  聊天室,聊天,色情聊天室,色情,尋夢園聊天室,聊天室尋夢園,080聊天室,080苗栗人聊天室,柔情聊天網,小高聊天室,上班族聊天室,080中部人聊天室,中部人聊天室,成人聊天室,成人  

 24. # Anonymous Anonymous

  ...please where can I buy a unicorn?  

 25. # Anonymous Anonymous

  Encuentro que no sois derecho. Soy seguro. Lo invito a discutir. Escriban en PM, se comunicaremos. http://nuevascarreras.com/cialis/ comprar cialis sin receta Fate errori. Cerchiamo di discutere di questo. comprar cialis en mexico zbisqiqhmn [url=http://www.mister-wong.es/user/COMPRARCIALIS/comprar-viagra/]la viagra[/url]  

 26. # Blogger VUONG
 27. # Blogger VUONG
 28. # Blogger vuong
 29. # Blogger xjd7410@gmail.com
Post a Comment 

Powered by Blogger.