Οι συμφοιτητές και οι συγκάτοικοί μου.

5 Comments Published by the ibt on Wednesday, February 14, 2007 at 4:16 PM.

"Unicef's report is a wake-up call to the fact that, despite being a rich country, the UK is failing children and young people in a number of crucial ways."

The Children's Commissioner for England, Professor Sir Al Aynsley-Green, said: "We are turning out a generation of young people who are unhappy, unhealthy, engaging in risky behaviour, who have poor relationships with their family and their peers, who have low expectations and don't feel safe."

Ολόκληρο το άρθρο του BBC για την έρευνα της Unicef κατά την οποία τα παιδιά (και κατ' επέκταση οι νέοι) της Μεγάλης Βρετανίας ζουν χειρότερα από ότι οι συνομήλικοι τούς σε άλλες 20 ανεπτυγμένες χώρες.

Μετά από αυτό κατάλαβα γιατί κάθε Τετάρτη βράδυ που σχολάει το happy hour της pub (£1/pint) το σπίτι μας γκρεμίζεται και καλύπτεται από εμετό. Επιμένω να πιστεύω πάντως πως δεν μπορεί να είναι όλοι οι νέοι έτσι και ψάχνω ένα φυσιολογικό συγκάτοικο για του χρόνου. Όχι τον Johnie Walker.

(Ποιος μιλάει βέβαια... Η Ελλάδα στο No 13.)

5 Responses to “Οι συμφοιτητές και οι συγκάτοικοί μου.”

  1. # Blogger STATLER-WALDORF

    Έχω 2 άκρως φυσιολογικούς συγκατοικους!Να σου στείλω τον ένα?  

  2. # Blogger Idάκι

    iblogaki έχεις απόλυτο δίκιο...

    έγραψα αρκετά στο ποστ της digital-era για το ίδιο θέμα και εξηντλήθην. Το bottom line είναι ότι μου σηκώνεται η τρίχα με τα παιδάκια εδώ, αν και στη φάση που έχουν κάνει τον πρώτο χρόνο πανεπιστήμιο έχουν στρώσει λίγο...

    Εμείς μια χαρά είμαστε στο 13 ρε αυτό μας αξίζει (δεν φτάνει που μας θεωρούν και ανεπτυγμένη χώρα πανάθεμά μας...)  

  3. # Blogger the ibt

    statler-waldorf: Είναι μήπως Ολλανδοί; Λόγω πρωτιάς στη λίστα τους προτιμούμε. :p

    Idaki, διάβασα και το αντίστοιχο post της Sofias (με πρόλαβε!) και είδα πως όλοι οι εν Βρετανία συμφωνούν. Τώρα όσον αφορά το πρώτο έτος στο Πανεπιστήμιο, επίτρεψέ μου να επιμένω . Η κατάσταση καλυτερεύει από το δεύτερο έτος και μετά, σύμφωνα με τη φίλη Άννα η οποία με πληροφόρησε πως οι μισοί συμφοιτητές θα τα παρατήσουν, ένα ποσοστό θα πάει για αποτοξίνωση και ένα πολύ μικρότερο μέρος θα πεθάνει από κύρωση του ήπατος ή ναρκωτικά! :-p  

  4. # Anonymous Anonymous

    Καλησπέρα! Στα πλαίσια της μπλογκοσκυταλοδρομίας που είναι σε εξέλιξη, ρίξε μια ματιά εδώ  

  5. # Anonymous Anonymous

    hehehe to diavasa kai egw to arthraki ena prwi stin efimerida tou lewforeiou!
    to mono pou exw na pw ws pros tous sugatoikous... makria apo ta enxwria. oloi oi upoloipoi kapws sumazeuode me duo ellinikous diaolous!
    emena padws me xalaei asxima afto pou vlepw...  

Post a Comment



 

Powered by Blogger.