Ήταν όλοι (οι bloggers) εκεί.

11 Comments Published by the ibt on Thursday, March 30, 2006 at 2:37 AM.


"ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: Αύριο Αρίων ή αλλιώς πρόβα τζενεράλε της Γιουροβίζιον στο σπίτι μου! Για την ώρα, δείτε το πρόγραμμα, δε θυμάμαι."


Παρ’ όλο που η Αλίνα είχε φροντίσει να στείλει μήνυμα για να μην ξεχάσω το χθεσινοβραδινό μου ραντεβού με την Ελληνική μουσική βιομηχανία – πορνεία, εγώ το θυμήθηκα στις 9 παρά. Ειδοποίησα τη Λουκρητία, και αφού με έχεσε για την καθυστέρησή μου, δώσαμε ραντεβού στην Εθνική Άμυνα. Στο δρόμο προς το σταθμό όμως, συνάντησα τυχαία την Άννα (πρώην συμμαθήτριά) με αποτέλεσμα να στήσω τη Βοργία στο αυτοκίνητό της για περισσότερο από 10 λεπτά!

[Η Άννα: (Flashback) Στα περσινά Oscar, κι ενώ της εξηγούσα μέσα στην τάξη πως δεν είχα κοιμηθεί καθόλου επειδή η απονομή είχε τελειώσει στις 7 το πρωί, εκείνη με κοιτούσε συγκλονισμένη. Μόλις τελείωσα την περιγραφή των highlights, με ρώτησε με γουρλωμένα μάτια: «Δηλαδή ήσουν εκεί εχθές;»]


Όταν της είπα λοιπόν πως «πάω στα Αρίων» δεν περίμενα πως θα με πιστέψει. Και φυσικά το πρώτο πράγμα που θυμήθηκε ήταν το δούλεμα που τις είχα ρίξει τότε. Την ίδια ώρα η Λουκρητία περίμενε στην Άμυνα χτυπώντας αγχωμένα τα δάχτυλά της στο ταμπλό του αυτοκινήτου της. Μετά από μερικά μηνύματα και μια τηλεφωνική συνομιλία, φάνηκε επιτέλους στον ορίζοντα το jacket μου που ανέμιζε χαριτωμένα από το breeze της Μεσογείων. Στο αυτοκίνητο με ξανάχεσε.

Ανεβήκαμε στο σπίτι της Αλίνας. Μπροστά από το wide plasma σάπιζε ήδη η νωχελής συντακτική ομάδα του MFTM, με φτυάρια οπλισμένα. Λάβαμε θέσεις και κόκα κόλες. Αργότερα έφτασε και ο e-Lawyer, ο οποίος ακολουθώντας τακτικές Ρουβά, έχασε τη μισή απονομή για να κάνει εμφάνιση.

Υποψηφίους και βραβεία μη με ρωτάτε, δεν έδωσα καμία σημασία. Μπορώ να θυμηθώ όμως τις χειρότερες στιγμές της βραδιάς:

-Τη βεβήλωση του “The Blower’s Daughter” σε ελληνικούς στίχους, από το Ρουβά. Did I say that I loathe him?

-Το ηχηρό τρίξιμο των κοκάλων του Sinatra, όταν ο Θέμης Αδαμαντίδης (!) τραγούδησε το “My Way” συνοδεία πανηγυρτζίδικου κλαρίνου by Saleas και Γαλλικού ροκφόρ by Nikos Aliagas.

-Την εμφάνιση της κυρα-Πέγκυς Ζήνας που ό,τι designer και να φορέσει, τη βρώμα του σκυλιού δεν τη βγάζει από πάνω της.

-Το Γιουροβιζιονικό kitsch: Τα Ρώσικα μπαλέτα του Ευαγγελινού ντυμένα με φορέματα εποχής να χορεύουν πάνω σε φωτισμένα πλέξι-γκλας.

-Το συρτό της Πρωτοψάλτη και του Αλιάγα on stage.

-Τα φολκλόρ happenings και οι καραγκούνες προς τιμήν της Δόμνας Σαμίου.

-Το theme της «Λούφας και Παραλλαγής»


Αλλά και τις καλύτερες στιγμές:

- Τη Βίκυ Καγιά.

- Τη Βίκυ Καγιά.

- Τη Βίκυ Καγιά.

- Και τα breaks για διαφημίσεις.


Ευτυχώς δηλαδή που η βραδιά έδινε άφθονη τροφή για κράξιμο και δε βαρεθήκαμε ούτε στιγμή. Αλίμονο σε αυτούς που έπεσαν στο στόμα της Λουκρητίας, (εξ’ αριστερών μου) η οποία θρονιασμένη στο lazy boy, ανέλυε κακεντρεχώς τους πάντες. Για κακή μου τύχη, δεξιά μου καθόταν ο Verbal ο οποίος σκορπούσε οργασμικές ιαχές στο άκουσμα του ονόματος της Κοκκίνου (φανταστείτε να την έβλεπε…) και γκάριζε όλα τα νταλκαδιάρικα ρεφρέν του Πετρέλη, με αποτέλεσμα να φύγω με πόνο στο δεξί εγκεφαλικό ημισφαίριο. Μπορεί και αιμάτωμα.

Αφού έσπασα ένα ποτήρι (sorryyyy) και τελείωσε ΚΑΙ ο Θέμος, πήραμε απόφαση να ξεκουμπιστούμε. Η ατμόσφαιρα «Διογένη» όμως, συνεχίστηκε και στο αυτοκίνητο της Αλίνας όπου ο Verbal και η οδηγός θυμήθηκαν με νοσταλγία απονομές βραβείων Ποπ-Κορν, ακούγοντας, τραγουδώντας και χορεύοντας μεγάλα κλασσικά αριστουργήματα όπως «Στα σεντόνια μυρίζει ακόμα αντρική κολόνια».

Το κλίμα δε χάλασε ούτε ο ταρίφας, ο οποίος με τίμησε, βάζοντας Sfera στο ραδιόφωνο. Κι έτσι, η βραδιά έκλεισε όπως άρμοζε: Με το «Είσαι αμαρτωλή».

11 Responses to “Ήταν όλοι (οι bloggers) εκεί.”

  1. # Anonymous Anonymous

    Σιχαμένη Βίκυ έκλεψες το καλτσόν μου!!! :PPPPP  

  2. # Anonymous Anonymous

    Για κακή μου τύχη, δεξιά μου καθόταν ο Verbal ο οποίος σκορπούσε οργασμικές ιαχές στο άκουσμα του ονόματος της Κοκκίνου (φανταστείτε να την έβλεπε…) και γκάριζε όλα τα νταλκαδιάρικα ρεφρέν του Πετρέλη, με αποτέλεσμα να φύγω με πόνο στο δεξί εγκεφαλικό ημισφαίριο. Μπορεί και αιμάτωμα.

    Ρεζίλι έγινα να κυλιέμαι στο πάτωμα του γραφείου, χαμένο!!

    :D  

  3. # Anonymous Anonymous

    ξέχασες να αναφέρεις στα καλύτερα και τη βανέσα, τη βανέσα, τη βανέσα (και ότι δε φορούσε).

    επώνυμο δε γράφω. γιατί θα βγαίνει και το δικό σου blog στις χιλιάδες καθημερινές αναζητήσεις (για τη βανέσα, βανέσα, βανέσα) στο google και θα μας κόβεις τα hits.  

  4. # Anonymous Anonymous

    Να υπενθυμισω οτι το αηδες φραουλοζουμο που περιειχε στο ποτηρι που εσπασες, εβαψε το Μπουχαρα, συγχαρητηρια εισαι ο πλεον καταζητουμενος blogger! :-ΡΡΡ  

  5. # Anonymous Anonymous

    Acid Κ, ναι, τελικά είχες δίκιο, η Καγιά σου έκλεψε το ασημί κολάν. (Η Acid τηλεφώνησε έντρομη στα μέσα της βραδιάς για να μας ρωτήσει αν είδαμε τη συγκεκριμένη "κλοπή". Το πάραξενο βέβαια είναι πως κανείς μας δεν την είχε προσέξει -την κλοπή εννοώ -μέχρι τότε.)

    Id, αφού γελάς τόσο εύκολα θα μπορούσες να κάνεις λαμπρή καριέρα ως κοινό στο Θέμο Αναστασιάδη. :p

    Cheaplog, να σου πω την αλήθεια, τη δεσποινίδα δεν τη γνώριζα. Ούτε τρομερή εντύπωση μου έκανε, δεδομένου πως μιλάμε για showbizz όπου τα standards είναι υψηλά (Καγιά) ;-)

    Loucretia, το συγκεκριμένο ποτό ήταν του verbal οπότε ουδεμία ευθύνη φέρω δια τον λεκέν. :p Μόνο για τα θραύσματα τα οποία με επιμέλεια συνέλλεξα, παρά την -από ιατρό - διαγνωσμένη υαλοφοβία μου.  

  6. # Anonymous Anonymous

    μετά από πιο ώριμη σκέψη, αποφάσισα να αποκαλύψω το όνομα: Βανέσα Αδαμοπούλου, Βανέσα Αδαμοπούλου Βανέσα Αδαμοπούλου :P  

  7. # Anonymous Anonymous

    χαχα. πλάκα έχετε  

  8. # Anonymous Anonymous

    Cheaplog, επειδή έκανα τη σχετική έρευνα στο Google, το όνομα της δεσποινίδος παραπέμπει (αρχικά τουλάχιστον) σε όλα τα ringtone databases της Mediatel.  

  9. # Anonymous Anonymous

    Ωραία πρέπει να περάσατε... :'(
    Έπρεπε να πάρετε και μένα μαζί..την αρχικράχτρα! Τότε να δείς πονοκέφαλος!! :P

    *Tα έβλεπα στην tv, αυτό που με συγκλόνισε ήταν ο Σάκης καθώς σκότωνε το The Blower's Daughter..αλλά ακόμα πιο πολύ, το σχόλιο του Αλιάγα : "Αν ήταν εδώ ο Damien Rice, ειμαι >ΣΙΓΟΥΡΟΣ< πως θα καταλάβαινε οτι έγραψε για σένα!"

    *WHYYYYYY???  

  10. # Anonymous Anonymous

    Εγώ απορώ ποιος έδωσε τα δικαιώματα στον Sakis.  

  11. # Anonymous Anonymous

    εγώ τώρα που τα διαβάζω απορώ γιατί σας κάλεσα...
    μπουχαχα

    υγ: κλείστε θέση για γιουροβίζον, γεμίζει η ταρατσοβεράνταααα  

Post a Comment



 

Powered by Blogger.