Μεγάλες κουβέντες.

8 Comments Published by the ibt on Sunday, March 26, 2006 at 11:47 PM.

Το σπίτι της γιαγιάς ήταν πάντα το πιο διασκεδαστικό μέρος του κόσμου! Είχε χιλιάδες πράγματα να ασχοληθείς. Όχι παιχνίδια. Έπιπλα, διακοσμητικά, βιβλία και χώρους που με λίγη φαντασία γίνονταν μια τεράστια παιδική χαρά! Ευτυχώς μέχρι και σήμερα, δεν έχει χάσει αυτό το στοιχείο του κι έτσι κάθε φορά που το επισκέπτομαι, ανακαλύπτω και κάτι.

Προχθές λοιπόν βρήκα ένα HELLO! στο καθιστικό της (!) και άρχισα να το ξεφυλλίζω. Πάρτυ, κοσμικά, κρυστάλλινες φωτογραφίες (και καλά paparazzi) και κάπου στη μέση η Γωγώ Μπρέμπου. Ναι, αυτή η ηθοποιός με τα φρύδια που κλαίει κάθε σεζόν. Είτε της αρπάζουν το παιδί, είτε το γκόμενο είτε της καίγεται το σπίτι ολόκληρο.

Η Γωγώ Μπρέμπου λοιπόν, με αυτή τη φράση – μνημείο αποκάλυψε στην ανθρωπότητα πως η προσωπική ζωή δεν είναι δημόσια! (Ανατριχίλα!) Και πως επίσης θεωρεί πως το μαύρο δεν είναι λευκό!

Μετά από αυτή την επίσκεψη στο σπίτι της γιαγιάς, καρτέρευσε το σύμπαν ολόκληρο! Ακόμα κάνω προσπάθειες για να αποδεχτώ τόσο μεγάλες αλήθειες.

8 Responses to “Μεγάλες κουβέντες.”

 1. # Anonymous Πίρι πι πίρι

  kala ta leei i kopela! To mavro den einai aspro, einai ena apalo galazio...
  eh?  

 2. # Anonymous the iblog team

  Μη μου αναλύεις αυτό. Μπερδεύομαι. Ακόμα προσπαθώ να συνειδητοποιήσω το άλλο, με τη δημόσια και την προσωπική ζωή.

  Μεγάλο μυαλό αυτή η Μπρέμπου...  

 3. # Anonymous verbal

  Κάνα μπλογκ έχει ανοίξει αυτή; Αν όχι, πρέπει πάραυτα. Θα ταιριάξει.  

 4. # Anonymous Μαρία απο Ρόδο...

  Τώρα δηλαδή τι θες να μας πεις;;;;οτι το σπίτι της γιαγιάς σου είναι πιο θεματικό απο της δικής μας;;;;;; Ε μη χέσω!!!!!
  Α και που είσαι...
  Πάσχα η μάνα μου και το torch θα είναι Βέλγιο και έχεις ανοικτή πρόσκληση!!! Έλα να έχω να φορτώσω κάπου το ταμένο την Νικόλ...!!!!  

 5. # Anonymous the iblog team

  Verbal, αν ανοίξει blog, της έχω βρει ήδη τίτλο: "Με τα φρύδια της Γωγούς"

  Μαρία, έχω κι εγώ γιαγιά-θαύμα, αλλά δε μιλάω πολύ γι' αυτήν. Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση, μακάρι να μπορέσω να κατέβω. Ο Έρωτας είναι Αθήνα, με πήρε σήμερα. Αύριο θα πάμε για καφέ και θα γράψω ανταπόκριση.

  Για τους χιλιάδες αναγνώστες που δε γνωρίζουν, το "τόρτς" (torch) είναι η Μαρίτσα, η bilingual γιαγιά της Μαρίας από Ρόδο. Στο μέλλον θα γράψω πώς της έμεινε το όνομα.  

 6. # Anonymous Atlantis

  Πολυ κρυο το αστειο σου!  

 7. # Blogger Yaro Gabriel
 8. # Blogger AB78
Post a Comment 

Powered by Blogger.