Το Γάλα.

38 Comments Published by the ibt on Monday, November 03, 2008 at 1:28 AM.


Το γάλα σε αυτή τη χώρα είναι ένα αδιάσπαστο κομμάτι μιας συγκατοίκησης. Μπορεί να συνδέει τους συγκατοίκους όντας κοινόχρηστο, μπορεί να είναι αυτό που θέτει τα όρια μεταξύ τους, μοιρασμένο σε αμέτρητα μπουκάλια στο ψυγείο ή αυτό που φέρνει ρίξεις σε περίπτωση που κάποιος αρχίζει να το κλέβει. Όπως και να χει, κάθε φοιτητής που σπούδασε σε αυτή τη χώρα έχει σίγουρα να πει μια ιστορία για το γάλα. Αυτή είναι η δική μου...

Τρία χρόνια τώρα στην Αγγλία, σε εστίες και σε σπίτια, δεν είχα πέσει ποτέ θύμα κλεφτογαλατά. Φυσικά και μου έχουν κλέψει τρόφιμα κατά καιρούς αλλά αυτό δεν θεωρείται επιλήψιμο στους άτυπους κανόνες μιας συγκατοίκησης, αφού όλοι λίγο πολύ έχουμε έρθει στην ανάγκη να "δανειστούμε" λίγο γάλα ή ένα αυγό από κάποιον συγκάτοικο. Συστηματική κλεψιά δεν είχα αντιμετωπίσει ποτέ μέχρι προσφάτως που άρχισα να παρατηρώ ότι το γάλα μου εξατμίζεται μέσα σε δύο μέρες. Αρχικά δεν έδωσα σημασία (για το λόγο που εξήγησα παραπάνω) και συνέχιζα να αγοράζω κανονικά δίλιτρα μπουκάλια. Στη συνέχεια όμως ο κλεφτογαλατάς μου άρχισε να είναι τόσο θρασύς που έπινε ακόμα και το τελευταίο ποτήρι γάλα αναγκάζοντάς με να τρώω νερό για πρωινό!

Το γεγονός αυτό άρχισε να με εξοργίζει και άρχισα να σκέφτομαι τρόπους δράσης και πάταξης της γαλακτοκλοπης. Αποφάσισα πως πάνω στο επόμενο μπουκάλι γάλα θα γράψω με μαρκαδόρο "I will cut your nuts and make you eat them", δηλαδή το ελληνοπρεπέστατο "θα σου κόψω τα @@ και θα σε βάλω να τα φας", χωρίς περαιτέρω αιτιολογία. Μόνο και μόνο για να δείξω στον κλέφτη μου ότι γνωρίζω και ότι δε θα ανεχτώ την κατάσταση για πολύ ακόμα. Την τελευταία στιγμή όμως αποφάσισα να μην το κάνω, αφενός για να μην πυροδοτήσω διαμάχες εντός τους σπιτιού και αφετέρου για να μη μου φτύσει ο κλεφτογαλατάς το γάλα. Έτσι έβαλα το μπουκάλι στο ψυγείο σφραγισμένο, με την πεποίθηση πως κανείς δε θα μου το πείραζε μέχρι να το ανοίξω.

Το ίδιο βράδυ άρχισα να σκέφτομαι ποιος από τους συγκατοίκους θα μπορούσε να αντιστοιχεί στο προφίλ του κλεφτογαλατά. Και δυστυχώς το μυαλό μου πήγε πρώτα στους δύο καινούριους, τον Νορβηγό (ντάγκα ντούγκα) και τον Κοσοβάρο. Ο Νορβηγός όμως εκείνες τις μέρες δεν ήταν στο σπίτι οπότε βάσει της επαγωγικής μεθόδου "μάντεψε ποιος" ο κλεφτογαλατάς μου ήταν πιθανότατα ο Κοσοβάρος.

Το επόμενο πρωί ξύπνησα πεινασμένος και κατέβηκα στην κουζίνα για να γεμίσω το μπωλ μου με γάλα και δημιτριακά. Εκεί, βρήκα τη Ρουλάρα με μαλλί ανεμοδαρμένο να κάθεται πάνω στο πλυντήριο και να τρώει σαν γουρούνι ένα μπολ corn flakes, παράγοντας μια μεγάλη γκάμα ήχων. Τον καλημέρισα και άνοιξα το ντουλάπι μου. Πήρα ένα μπολ, το ακούμπησα στον πάγκο και αμέσως άνοιξα το ψυγείο. Έβγαλα το μπουκάλι με το γάλα, ξεβίδωσα το καπάκι και με τρόμο (και μουσικό θέμα θρίλερ στο background) είδα πως ο κλεφτογαλατάς είχε ανοίξει το σφραγισμένο με αλουμινόχαρτο γάλα μου και είχε πιει! Κοίταξα το μπουκάλι και αμέσως τη Ρούλα ο οποίος τύλιξε δήθεν αδιάφορα το δάχτυλο στη ντεκαπάζ του. Ξανάνοιξα το ψυγείο και είδα πως δεν υπήρχε άλλο μπουκάλι γάλα. Γύρισα πάλι προς τη Ρούλα η οποία είχε χώσει τώρα όλη τη ντεκαπαζ στο μπολ και δεν σήκωνε βλέμμα. Τότε σιγουρεύτηκα πως ο κλεφτογαλατάς μου έτρωγε δημητριακά με το γάλα μου ακριβώς μπροστά μου. Δεν μίλησα, έβαλα να πιω λίγο γάλα και συνέχισα να κοιτάω τη Ρούλα. Όταν τον έφερα σε πολύ δύσκολη θέση, μούγκρισε μπουκωμένος και με το χέρι του έκανε νόημα πως θυμήθηκε κάτι. Πήγε στο δωμάτιό του και επέστρεψε μια μπλούζα του Πανεπιστημίου που του είχα ζητήσει να μου βρει. Μου την έδωσε με στυλ "δεν χρειάζεται να μου πεις ευχαριστώ" και συνέχισε να τρώει.

Αυτή είναι η Ρούλα. Full of shit, γλύφτης, κλέφτης και ψεύτης. Η μεγαλύτερή του κατάντια όμως δεν είναι ότι τρώει συστηματικά από τα πράγματα των άλλων. Αλλά το ότι δεν έχει το θάρρος να πει "εγώ σου πήρα το γάλα γιατί δεν είχα, συγνώμη". Αντ' αυτού πήγε να μου κάνει και τον ήρωα με το μπλουζάκι που πήρε τζάμπα από το Πανεπιστήμιο.

Δεν ξέρω ακόμα πως να χειριστώ το θέμα. Ο αδελφός μου μου πρότεινε ως λύση να αγοράσω γάλα μαγνησίας και να το βάλω στο μπουκάλι. Καλό αν και παρατραβηγμένο. Έχει κανείς να μου προτείνει τίποτα άλλο πριν φτάσω σε αυτό το σημείο;

P.S. Το γάλα που μου κλέβει η Ρούλα λέγεται Cravendale, είναι πολύ νόστιμο και έχει καταπλητικές διαφημίσεις, δια χειρός Wieden+Kennedy London. (Θέλει και Cravendale η μούρη του...)



38 Responses to “Το Γάλα.”

  1. # Anonymous Anonymous

    1. ρίξε γάλα μαγνησίας. δίκιο έχει ο αδερφός.

    2. φάε τα δημητριακά της Ρούλας.

    3. 1+2 συνδυαστικά  

  2. # Blogger Nenyaki : )

    Βάλε στο μπουκάλι tag: "Βreast milk" (it doesn't sound yum, does it?)  

  3. # Anonymous Anonymous

    ti einai gala magnisias?
    oh wait, i'll google it!  

  4. # Anonymous Anonymous

    ypaktiko?
    hahahahhahaha!
    ayto na valeis!  

  5. # Blogger Helena

    Αγόρασε ληγμένο γάλα, ή τέλος πάντων πάρε ένα, άστο να λήξει και μετά βάλτο στο ψυγείο. Να την πιάσει ένα κόψιμο τη Ρούλα, να μάθει με τη μέθοδο May Day.  

  6. # Blogger Helena

    Απ'ό,τι κατάλαβα τα ίδια κάνει και το γάλα μαγνησίας, οπότε ναι, αυτό να κάνεις. Άι σιχτίρ κωλόγυφτοι, κι εμάς κάποιος μας κλέβει ζάχαρη και βούτυρο την τελευταία βδομάδα.  

  7. # Anonymous Anonymous

    κλασσικά προβλήματα συγκατοίκησης!
    ευτυχώς τα φαινόμενα κλοπής γάλακτος/σάλτσας για μακαρόνια ήταν περιορισμένα αλλά οι λύσεις που είχα σκεφτεί (και τελικά δεν εφάρμοσα) ήταν:

    1. με μαύρο μαρκαδόρο το όνομα σου στη συσκευασία ή "poison" με μια νεκροκεφαλή
    2. να αφήσω μια σάλτσα-δόλωμα την οποία θα είχα ενισχύσει με τεράστιες ποσότητες αλατιού/πιπεριού (πρέπει να προσέξεις να μην τη φας εσύ και σημαντικότερο, τα αντίποινα ;)

    (το νου σου στα σφουγγαράκια :: http://saperduper.org/post/45862288)  

  8. # Blogger Aurelia Aurita

    Αχα..η Ρούλα δε μεγάλωσε ακόμα και νομίζει πως έχει το ψυγείο της μαμάς του..Καλές οι φαντασιώσεις με τα καθαρτικά,αλλά κατά τη γνώμη μου θα νιώσεις καλύτερα άμα του το πεις στα ίσια.Οχι απαραιτήτως με καυγά και θυμό,αλλά ήρεμα,tύπου"δεν μπορώ να αγοράζω γάλα για δύο-αν θες,δίνε μου λεφτά να σου αγοράζω κι εσένα δικό σου"
    (καλά ντε,μη βαράτε:)

    Ότι και να κάνεις,καλή επιτυχία!:)  

  9. # Anonymous Anonymous

    Αυτός αποφάσισε να κάνει οικονομία και να αρμέξει εσένα?
    Κοίτα που έμαθα τώρα για το γάλα μαγνησίας! Καλό ακούγεται σα λύση! Αλλά γιατί λέγεται μαγνησίας? Έχει σχέση με το Νομό Μαγνησίας?
    Πάντως ρώτα τη ΜαΚ να σου πει μια ιστορία με μια συγκάτοικο που είχε και δεν της πείραζε κανείς το γάλα. Νομίζω οτι αυτή είχε 2 μπουκάλια με γάλα τα οποία κρατούσε πάντα στην ίδια στάθμη και έλεγε οτι ενα απο τα 2 περιέχει δηλητήριο, κάτι τέτοιο...  

  10. # Blogger Unknown

    Exontas zhsei me th roz ksan8ia falaina (apeilhtiko eidos, oxi apeiloumeno) mporw na sou pw oti ama milhseis sta isia paizei kai na klwtshsei. Petakse ena ''paw super market, 8es gala?'' An sunexisei meta ap auto (h an sou pei ''oxi,exw'' ennowntas to diko sou, akoma xeirotera), e, o,ti kai na kaneis 8a sai kiouria. Epeidh se kserw, eimai sigourh oti 8a sta8eis sto upsos sou, ki opws ki an antidrasei 8a xei adiko. Na tou peis na paei na boskhsei mpas kai katebasei diko tou, kai glutwsei ap ta eksoda!! O aggloguftos.  

  11. # Blogger .κaτεrina

    somfono m tn aderfo sou valtou gala magnicias n doume tha s t 3anaparei pote?
    nomizo pos an den to kaneis afto i roula den 8 stamtisei pote na sou pernei to gala opote prepei na draseis grigora k apotelesmatika...

    mexri tote kane ipomoni :P

    ΥΓ :aaaa k mn 3exaseis na mas ''peis'' pos 8 e3elix8ei to gegonos...  

  12. # Anonymous Anonymous

    Καλά και δεν χαίρεσαι που έχεις αντί για ποντίκι, έναν (έστω μεταλλαγμένο) άνθρωπο για να εφαρμόσεις πάνω του πειράματα;

    Μέρα πρώτη: γάλα με αλάτι, πίξε το στο Κάλλας και κούνα το μέχρι να διαλυθεί (μούρλια)

    Μέρα δεύτερη: γάλα με αλεύρι, πίξε το στο φαρίν απ και κούνα το μέχρι να γίνει ελαφρομπετόν

    Μέρα τρίτη: γάλα με άσπρο πιπέρι (και θα σου πω εγω φούστη απο που κλάνει το μπαρμπούνι)

    Μέρα τέταρτη: γάλα με πολτοποιημένο σκόρδο (oh yeah baby)

    Μέρα πέμπτη: γάλα με μπάλα απο μαλλιά που μας ακολουθεί στο διάδρομο όταν έχουμε να σκουπίσουμε 6 τέρμενα

    Μέρα έκτη: (μεγάλη η χάρη Της) γάλα με οδοντόκρεμα (κάντε το κι εσείς, συνδιάζετε και πρωινό και πλύσιμο δοντιών)

    Μέρα έβδομη: γάλα με πινέζες (λίγο πιο hardcore/extreme αλλά αν περάσει και αυτή τη δοκιμασία τότε άφηνέ τον να πίνει το γάλα σου, τόσα και τόσα πέρασε, αυτός δεν έιναι άνθρωπος, ακρίδα είναι)

    ΥΓ1: ελέγχουμε πάντα την στάθμη του γάλακτος για να ξέρουμε αν το μαλακιστήρι ήπιε ή οχι.

    ΥΓ2: χάστε 40 κιλά σε ΜΟΛΙΣ 7 μέρες!!!  

  13. # Blogger RaZzMaTaZz

    γάλα μαγνησίας στο πολύ άνετο. άσε το confrontation γι' αυτούς που παίρνουνε χαμπάρι, και o housemate σου δε νομίζω ν' ανήκει σε αυτή την κατηγορία.
    εγώ πάλι ζω την ακριβώς αντίθετη κατάσταση! κάθε μέρα λεω στις Αγγλίδες συγκάτοικους (οι οποίες αποτελούν την εξαίρεση της εξαίρεσης, καθαρές, τακτικές, ευγενικές, όνειρο!!) να παίρνουν ο,τι θέλουν απ' το ντουλάπι χωρίς να με ρωτάνε (βλέπεις η μάνα μου έστειλε ελιές, μέλια, μυτζήθρες, παξιμάδια και χυλοπίτες για να φάει ένα στράτευμα και σαν typical greek θέλω να τα μοιραστώ)... κι αυτές τίποτα! άντε να τσιμπήσουν καμιά ελιά όταν τις βγάζω για τη σαλάτα. πάλι καλά που η Κινέζα είναι κουλ και έχουμε ανταλλαγές τύπου "τηγάνισέ μου το ρύζι να σου φτιάξω το τζατζίκι"!  

  14. # Anonymous Anonymous

    ego, otan vrethika stin akrivos idia thesi me esena, eperna evapore tenekedakia (typou nounou) mias dosis kai epina oraia oraia to galataki me ta dimitriaka mou kathe proi. Ta kleista tenekedakia ta kratousa sto domatio mou kai fysika ohi sto ntoulapi mou stin kouzina. Etsi o kleftogalatas mou stamatise na pinei gala.
    Fysika emena mou aresei i gevsi tou evapore, opote den thysiastika, isa-isa, to harika kiolas  

  15. # Anonymous Anonymous

    Είμαι πολύ συγκινημένη γιατί θα σου προτείνω κάτι που κανείς δεν σου έχει προτείνει...!!!
    Καθότι η Ρούλα ξανθή άρα χαζιά (σόρυ παιδιά αν υπάρχει καμία χαζή στο χώρο αλλά έρευνες έχουν δείξει οτι το χρώμα όπως και το μέγεθος παίζει ρόλο)αυτό που θα κάνεις είναι το εξής : ΚΑΤΟΥΡΙΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑ!!! Μπορεί η Ρούλα να μην το καταλάβει...θα το ξέρεις όμως εσύ!!!
    Εεεεεεε;;; Προσκυνήστε με!!!!!  

  16. # Anonymous Anonymous

    Εμ μου θες Cravendale... τι να κάνει η Craven* Rοula... ταυτίζεται!!

    Προσωπικά είμαι υπέρ της ευθείας αναμέτρησης. Σε είδα φίλε, μην το αρνηθείς, απλά σταμάτα το.

    Αν η Ρουλάρα αποδειχτεί τόσο κότα όμως, σέρβιρε γάλα Μαγνησίας άφοβα και φρόντισε να μη χρειαστείς την τουαλέτα για ένα διήμερο!!




    *coward. αν κ έπρεπε να σας αφήσω να το googlίσετε.  

  17. # Anonymous Anonymous

    fylas to gala sto pervazi tou parathyrou sou (apexw).kanei arketo kryo pia gia na to synthrhsei.  

  18. # Blogger Αντώνιος

    to post σου χτύπησε μερικές από τις πιο ευαίσθητες χορδές μου. Ειδικά όταν διάβασα ότι έχεις και προτίμηση στη μάρκα του γάλακτος έγινα Τούρκος.

    Το θέμα με τα τρόφιμα είναι ευαίσθητο. Σίγουρα δε θέλεις να σου φτύνουν στο μπουκάλι, ούτε να σου υποκλέψουν την ιδέα με το γάλα μαγνησίας και να βρεθείς αγκαλιά με το Monocle (το περιοδικό, ε;) στο WC. Αυτές δυστυχώς είναι πιθανότητες που δεν είσαι σε θέση να αποκόψεις, δεδομένου ότι αφού η "Ρούλα" έχει ξεπεράσει τους ηθικούς ενδοιασμούς να σε κλέβει κατάμουτρα, δε θα έχει κανέναν να σου φερθεί με τον τρόπο αυτό.

    Επειδή λοιπόν εσύ δε θέλουμε σε καμία περίπτωση να παραμείνεις θύμα της Ρούλας, ούτε να κόψεις το γάλα, ούτε να δώσεις δικαίωμα να σου δανείζονται πράγματα γενικά, προτείνω τα εξής:

    α. κάνεις μία εξήγα (που λέει και η Ανίτα) σε χαλαρούς ρυθμούς - δείχνεις ένα ψευτοενδιαφέρον δήθεν αν δεν έχει λεφτά ή όποτε πηγαίνεις στο super market προτείνεις να αγοράσεις γάλα και για άλλους αν το πρόβλημα είναι ότι βαριέται να πάει.

    β. γράφεις το όνομά σου με μαρκαδόρο στο μπουκάλι

    γ. αποδέχεσαι το γεγονός ότι θα πίνεις τα 750mL από κάθε λίτρο που θα αγοράζεις (και είμαι βέβαιος ότι δε θα είναι και το φτηνότερο)

    δ. κάνεις σαφές ότι αν δεν ξαναμείνει γάλα για το πρωί θα ξεκινήσει ο Γ' παγκόσμιος πόλεμος

    ή

    κάνεις ιδιοκατασκευή και βάζεις λουκέτο σε συρτάρι του ψυγείου. Αν το σπίτι έχει χώρο πιθανώς να αγοράσεις και ξεχωριστό ψυγειάκι με λουκέτο από το craigslist για 40 ευρώ.


    Αυτή είναι η προσέγγισή μου που θεωρώ ότι επιτυγχάνει το καλύτερο αποτέλεσμα μέσα στις προδιαγραφές που θέσαμε!

    πεσ μας τι έκανες!  

  19. # Blogger Αντώνιος

    όπως κατάλαβες είμαι τελείως αντίθετος με την ιδέα της ύπουλης εξαπάτησης της Ρούλας - δε θέλεις το παιχνίδι να πέσει τόσο χαμηλά.


    Δοκίμασε και "mini fridge" στο e-bay!  

  20. # Blogger One Happy Dot

    βάλε τη μπλούζα στο ψυγείο εκεί που συνήθως βάζεις το γάλα και ασε ενα σημείωμα τύπου "drink this roula bitch"! Τόσο κρίμα να πρέπει να γινόμαστε κακοί αλλά...γάλα είναι αυτό και ιδίως το πρωί είναι λόγος για να σηκωθείς από το κρεβάτι! :)  

  21. # Blogger the ibt

    Κατ' αρχάς σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την ανταπόκριση και την αμέριστη συμπαράσταση στο λευκό δράμα μου. Κατά δεύτερον έχω να πω πως γράφω από τη βιβλιοθήκη κι αυτό μου ξυπνά μνήμες πρώτου έτους που δε μας είχαν Internet στις εστίες (μπρρρ). Τέλος, πρέπει να σας πω πως χθες το πρωί βρήκα για πρώτη φορά ένα μικρό κουτάκι Cravendale δίπλα στο μπουκάλι μου!



    Anonymous: από ό,τι πληροφορήθηκα (από τον αδελφό πάλι) το γάλα μαγνησίας έχει απαίσια γεύση οπότε και θα μας καρφώσει. Επίσης η Ρούλα τρώει βρώμη για άλογα και δε μου αρέσει.

    Nenyaki, καλό αλλά δεν ξέρεις τι φετίχ έχει η κάθε Ρούλα...

    Anonymous, :)

    Έλενα, εσύ τη ζάχαρη να την αντικαταστήσεις με αλάτι.

    Saperduper, πήγαινε στο Google, γράψε "κρύβω το σφουγγαράκι μου" και δες το πρώτο αποτέλεσμα. LOL

    Aurelia Aurita, αυτό το δραματικό line τύπου "δεν μπορώ να αγοράζω γάλατα για δύο" είναι τέλειο! Τελείως Κατερίνα Χέλμη. Αυτό θα κάνω (σε περίπτωση που επαναληφθεί το θέμα)! Thanks.

    txt, το γάλα μαγνησίας θα το παραγγείλω από το Βόλο φυσικά. :P Η ιστορία της ΜαΚ είναι τέλεια αλλά θα γίνω ο περίγελος του σπιτιού νομίζω.

    Νικόλ, σταμάτα επιτέλους να μιλάς καλιαρντά σαν γκέη μπετατζής. Η Ρούλα σίγουρα θα κλωτσήσει, αν όχι μπροστά μου, σίγουρα θα με φάνε με τον Θόδωρα πίσω από την πλάτη μου. Αλλά και αυτό με το σούπερ μάρκετ μου κάνει πολύ μαχαίρωμα με το γάντι τύπου Desperate Housewives.

    katerina (I can't deal with writing your name correctly) δυστυχώς δε με βλέπω να το εφαρμόζω καθότι η εξέλιξη του θέματος είναι θετική, προς το παρόν.  

  22. # Blogger the ibt

    (τα επόμενα σε λίγο γιατί ήρθε η Frau Carmen για να δουλέψουμε)  

  23. # Blogger proserpina

    Επίσης νομίζω δεν έχει αναφέρει κανείς το κατσικίσιο γάλα (να συμπεριληφθεί στο επόμενο πακέτο απο Ελλάδα, μαζί με τις σοκολάτες κ τους ντάκος lol) ή ακόμα κ το γάλα σόγιας. Οταν είναι κρύα δε μυρίζουν κ πολύ βεβαια, αλλά μια διαφορά θα την καταλάβει (αν κ δεν τον κόβω για τόσο "ευαίσθητο").

    (και ποιός σου είπε οτι το κουτάκι cravendale είναι για σένα; η Ρούλα αποφάσισε να τρωει δημητριακά και για βραδινό και δεν της φτάνει το μπουκάλι σου)  

  24. # Anonymous Anonymous

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
    κλασσική περίπτωση βλάβης  

  25. # Blogger Πρασινη νεραιδα

    κι εμενα μου συνεβαινε κατι παρομοιο..
    ο παρεας απο απεναντι μου ζητουσε συνεχεια αυγα..
    dozens μιλουμεν τωρα..
    αλλα ο τυπος ηταν mass destruction, δεν εχω καταλαβει τι παιζει με τη ρουλα ακριβως.  

  26. # Anonymous Anonymous

    σου εχω την λύση ... Ζέτα!!! μετά από μία επίσκεψη εκεί, όχι μόνο δεν θα πίνει γάλα από το μπουκάλι σου αλλά θα ακούει γάλα και θα τρέχειο συγκάτοικος!!!  

  27. # Blogger a female Darcy

    alli skepsi einai na pareis ena mpoukali na to tilixeis sa doro kai na tou to doseis. elpizo etsi na to parei to minima.

    les na sou afise to mpoukalaki autos?  

  28. # Anonymous Anonymous

    όχι όχι μην το τυλίξεις σαν δώρο! βάλ' το στο ψυγείο και γράψε πάνω με μαρκαδόρο το όνομά του! Για τη Ρούλα με αγάπη...  

  29. # Blogger pandora's box

    περιττό να αναφέρω ότι έχω περάσει τα ίδια αλλά όχι με γάλα... εμένα ήταν κ γκουρμε τυπάκια... ήθελαν το προσούτο μου!!! γκρρρρ

    φυσικά και πήρα τα μέτρα μου...πέρασα κάθε κομμάτι με καθαρτικό...και στο πάτο της συσκευασίας έγραψα "ουπς... συγγνώμη!"!!!!

    και να προσθέσω πως έχω πεθάνει στα γέλια από τα υπόλοιπα σχόλια...!!!!!  

  30. # Anonymous Anonymous

    Nomizo pws simfwnw & me tin Anna & me tin Nikol! Dialexe & pare. Stin teliki kane to klasiko, pou kanei kathe Elliniki diaxeirisi polykatoikias pou sevetai ton eauto tis! Vrise olous me to ganti mesw mias eggrafis anakoinwsis, kapou pou na fainetai-stin eisodo as poume! Ektheteis autous gia na exeis esy! Oxi poly kalo alla synithismena anthrwpino!
    GET THE GYPSY MAN OUT OF THE HOUSE!!!  

  31. # Blogger Unknown

    Update:
    To gala magnhsias, me plhroforhse h grandma, kata kairous aposuretai apo thn agora gia logous 'upoptwn sustatikwn'. Mallon to 8ema tou galaktos plhgei esena, thn Kina, alla kai th Magnhsia. Opote h monh lush einai h politismenh, krima kai 8a rixname me-gala gelia. Sofh h sofou, bgale ena post sthn porta, sto psugeio, kapou, kai pes ''opoios pairnei to gala mou na stamathsei mh gam...sw''.  

  32. # Blogger ds

    Απλά άσε ένα σημείωμα στο τραπέζι της κουζίνας που να απευθύνεται σε "οποιονδήποτε" κλέβει το γάλα.

    Κατά τα άλλα συμφωνώ και με την πρόταση να το αφήνεις στο περβάζι του παραθύρου.  

  33. # Blogger [Germanos]

    Εγω εβαζα ταμπελάκια με χημικούς τυπους και περιεργα συμβολα στα γιαούρτια μου και τα γαλατα που αφηνα στο κοινοχρηστο ψυγείο.
    Και μετα οι Ιρλανδοι συγκάτοικοι αγορασαν δικο τους ψυγείο
    Ωραιες εποχες , τι μου θυμισες ηταν το 94 (εποχες Ρούλας)  

  34. # Anonymous Anonymous

    Θέλω να πιστεύω πως έχεις μείνει speechless απο την λύση που σου πρότεινα και αυτός είναι και ο λόγος που δεν με έχεις σχολιάσει ακόμα. Γιατί αν υποψιαστώ οτι με έχεις χεσμένη αλίμονο σου μικρό μου πόνυ!!!!! (το "αλοίμονο"γράφεται με "ι" ή με "οι";;;;;;)
    Μην μας περάσει και ο ξένος κόσμος για ανορθόγραφες!!!!!!!!  

  35. # Blogger Solitary Devil

    eilikrina m thn spaei o roula! den yparxi logos na katastrepsis ena olokliro mpoukali Cravendale (theiko btw), apla perimene na meinei arketo gia ena mpol vromis, k vale mesa diuritika, antisiliptika, profilaktika, oti nane, ftanei mono na min to katalavei apo tin arxi, na valei sto stoma tou pentexi koutalia vromi... vale k mia hidden camera gia na doume oloi to apotelesma... :)  

  36. # Anonymous Anonymous

    come here to view this news, now all wow players can buy warhammer gold and Cheap warhammer gold,very
    cheaper warhammer gold from our website,we have much wow gold for sale,we supply cheapest wow gold for you, if you have more gold in wow ,you can also buy wow gold to us ,as we have more wow gold sale, so you can purchase gold for wow and gold in wow game, from here you can
    buy wow gold or wow gold us. we also have
    aoc gold and
    cheap wow gold on sale.Masters of the hunt, wilderness
    buy warhammer gold trackers and the strongest ranged DPS in
    cheap warhammer gold, Hunters play an essential role in the dangerous cheapest warhammer gold land of Azeroth. Able to tame wild animals to service
    warhammer gold loyal companions, Hunters are excellent soloers buy warhammer gold and can single-handedly fight multiple beasts simultaneously and cheap warhammer gold still emerge victorious. Their strength lies in long-ranged cheapest wow gold combat, but Hunters are still quite capable wow gold up close in melee. They are easily considered one of the strongest overall characters in buy wow gold and have quickly become a popular favourite for many players.One of the key unique cheap aoc gold powers of the Hunter is their ability to track a variety of creatures. Unlike Druids who can only Track Humanoids, Hunters can track virtually everything; elementals,cheapest wow gold beasts, humanoids and even hidden and sheathed creatures! This ability, plus their incredibly high Damage-Per-Second (DPS) coupled with their trained pet, makes the world of warcraft gold Hunter the most valued farming class in the game. Not only are Hunters capable in solo-combat, but they bring a buy
    world of warcraft gold lot to a group as well.





    buy wow gold
    warhammer gold
    warhammer gold
    cheap wow gold  

  37. # Blogger Unknown
  38. # Blogger Unknown
Post a Comment



 

Powered by Blogger.