Μέρες που δεν πρέπει να μιλάς.

11 Comments Published by the ibt on Friday, April 28, 2006 at 7:38 PM.


(όπως η σημερινή.)

11 Responses to “Μέρες που δεν πρέπει να μιλάς.”

  1. # Anonymous Anonymous

    ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑ!  

  2. # Anonymous Anonymous

    τελεία. στο γιώτα. μόνο.  

  3. # Anonymous Anonymous

    Μπα, εχεις και τετοιες μερες;;
    Καλη αρχη, να τις επεκτεινεις και στο υπολοιπο ετος :-ΡΡΡΡ  

  4. # Anonymous Anonymous

    Τώρα με μπέρδεψες.
    Σε προηγούμενο post αναρωτιόσουν γιατί να μην μπορείς να βρεις ένα club να σπάσεις το γόνατο στο χορό τη Μεγάλη Παρασκευή, και τώρα μας γράφεις για μέρες σιωπηλές σαν αυτή την Παρασκευή, που έχουν περάσει όλα: πένθος, νηστείες, θλίψη, κ.λ.π. Πώς έτσι; Νέο παιδί κι αφήνεις τις Παρασκευές ανεκμετάλλευτες;; (συγνώμη για τον απαράδεκτο πληθυντικό)

    Πρόσεξε: θέλω ΠΕΙΣΤΗΡΙΑ ότι χορεύεις εκεί που πας! Προσωπικά δεν σ' έχω δει ποτέ να το κάνεις! Κάνε λοιπόν κάτι με το αχτύπητο εργαλείο σου: δώστο σε κάποιον να σε φωτογραφήσει την ώρα που θα χορεύεις και στείλ' τη μου σαν αρχείο στο e-mail μου. Υποθέτω ότι το λαπτοπ σου κάνει λήψεις φωτογραφιών από κινητά, σωστά; Άντε λοιπόν!

    Για μένα, απ' την άλλη, η Παρασκευή αυτή είχε ένα 10ωρο κάθε άλλο παρά σιωπηλό. Σχόλασα στις 00:40' αλλά, παρότι είμαι κομμάτια, δεν μου πήγαινε να κοιμηθώ αμέσως, ίσως γιατί ξέρω ότι αύριο έχω ρεπό. Και για να δεις πόσο μ' αρέσει να σε διαβάζω, το κάνω τώρα, λίγο πριν να φέξει, ενώ τα πόδια μου βγάζουν φωτιές απ' την κούραση, τ' αφτιά μου βουίζουν και βρίσκομαι μεταξύ ύπνου και ξύπνου!

    Αλλά παρόλα αυτά σε διαβάζω! Περιμένω να διαβάσω νεώτερα το Σαβ/κο. Καλά να περάσεις! Φιλιά πολλά!!  

  5. # Anonymous Anonymous

    Eμένα ήταν η Τετάρτη. Αλλά είναι και η διαφορά ώρας:)  

  6. # Anonymous Anonymous

    Guys! Τσκ Τσκ! Μην κολλάτε στην μέρα..Δεν είναι θέμα Παρασκευής! Τι την κάνει διαφορετική και τι με κάνει να σιωπώ..? Η ΒΡΟΧΗ..! Thats the Point!Ξέρει ο Iblog τι γράφει, αφιέρωμα στην λατρεμένη βροχούλα..Και δεν είπε οτι είναι μέρα που δεν πρέπει να πράτεις, απλά να μη μιλάς..Με την βροχή, τα λόγια είναι περιτά..οι πράξεις όμως ατελείωτες!Δεν είναι υπέροχο πχ να περπατάς στην βροχή, να κάτσεις σε μια γωνία με μια κουβέρτα και απλά να σκέφτεσαι και να θυμάσαι? ;)  

  7. # Anonymous Anonymous

    Snowhite θες να γίνεις η γραμματέας μου; :p Τα είπες μια χαρά.

    adespoti, welcome :)

    Loucretia το κακόβουλο, βοργιώδες χιούμορ σας δεν περνάει σε αυτό το μαγαζί. Να πάτε να τα πείτε στον Κοκοβιό αυτά. :p

    Μαίρη, όπως είπε και η γραμματέας μου στο comment #6, το post αναφερόταν στη ΒΡΟΧΕΡΗ ατμόσφαιρα της Παρασκευής. Και η σιωπή έγγυται στην απόλαυση αυτής της ατμόσφαιρας. Επίσης, δε χορεύω σχεδόν ποτέ. Μόνο σε σπάνιες περιπτώσεις. (Η αλήθεια είναι ότι το θέαμα ενός άνδρα να χορεύει σε club είναι λίγο lame.) Οπότε λίγο απίθανο να με δεις σε τέτοια φάση διότι τα πειστήρια μιας ατυχούς στιγμής (φωτό/βίντεο) καταστρέφονται πάντα την επομένη! Καλή ξεκούραση.  

  8. # Anonymous Anonymous

    Βεβαίως Mr Iblog!
    From now on..  

  9. # Anonymous Anonymous

    Δε συμφωνώ μαζί σου... Μ' αρέσει πάντα η θέα οποιουδήποτε παραδίνεται με την ψυχή του στο χορό, είτε είναι άνδρας, είτε γυναίκα. Θυμάμαι μιά - πολύ σύντομη, ομολογώ - σκηνή μιάς ταινίας (που δεν θυμάμαι τον τίτλο) με την Αντζελίνα Τζολί και τον Ράϊαν Φιλίπ στην οποία το μωρό χορεύει μόνο του στο club και η Αντζελίνα πάει και τον βρίσκει και ξεκινάει το νταλαβέρι. Ήταν ΥΠΕΡΟΧΟΣ!! (Θυμάμαι που ανταλλάξαμε εντυπώσεις για την ταινία, λίγο μετά που την είδες κι εσύ: εμένα μου άρεσε - κι εξακολουθεί να μ' αρέσει - ο Ράϊαν Φιλίπ, ενώ εσύ τον είδες και κόντεψες να ξεράσεις. Αντίθετα, ήσουν έτοιμος να χτίσεις βωμό λατρείας στην Αντζελίνα!...)

    Αλλά φυσικά δεν επιμένω, γιατί τίποτα δεν μπορεί να πετύχει με το ζόρι και χωρίς να βγαίνει αυθόρμητα, πολύ περισσότερο ο χορός! Αφού λοιπόν δεν χορεύεις παρά σε σπάνιες περιπτώσεις... I rest my case. Πάντως... χάνεις!!!

    Φιλιά πολλά! Εδώ σ' εμάς δεν έβρεξε, μόνο μας φλόμωσε με συννεφιά. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!!!......  

  10. # Anonymous Anonymous

    Για μένα είναι σήμερα... Κυριακή μια μέρα πριν τη πρωτομαγιά!
    Ήμουν όλη μέρα σπίτι χωρίς internet πριν έρθω εδώ στο netcafe.
    Tα μόνα που έχω πει σήμερα είναι:

    -Ένα pc να surfάρω παρακαλώ...
    -(καθίστε στο 16)
    -H USB δουλεύει?
    -(Ναι)
    -Ααα, τέλεια.

    μετά από λίγο...

    -Και ένα perrier παρακαλώ.

    Αυτά μέχρι στιγμής.  

  11. # Anonymous Anonymous

    Μαίρη, δεν είχα ξεράσει με τη συγκεκριμένη ταινία, απλώς τη βρήκα λίγο βαρετή. (Αν δεν ήταν η Angelina μπορεί και να είχα ξεράσει indeed. :p)

    Zero εσύ μπορεί να μη μίλησες πολύ αλλά μίλησες ποιοτικά: USB, PC, surfάρω. :p  

Post a Comment



 

Powered by Blogger.