Τ’ αρχ*δια μας κουνιούνται.

8 Comments Published by the ibt on Thursday, March 23, 2006 at 9:36 PM.


Το αγαπημένο μου section στα στατιστικά αυτού του blog είναι το keyword analysis. Η σελίδα δηλαδή που σε ενημερώνει από ποιες μηχανές αναζήτησης και με ποια keywords μπαίνουν οι διάφοροι χρήστες στο blog σου. Οι bloggers γνωρίζετε καλά πως σε αυτή τη σελίδα μπορείς να δεις τα πάντα! Από τα πορνό «παρτούζα» και «πίπα» μέχρι τα αφελή «τι θα γράψω αύριο στο διαγώνισμα». Κατά καιρούς βλέπω κι εγώ διάφορα κουλά, ανάξια δημοσίευσης.

Τις τελευταίες μέρες όμως παρατηρείται έντονη κουλή δραστηριότητα η οποία κορυφώθηκε χθες με επισκέψεις χρηστών από search engines και keywords όπως:


Κίνηση όρχεων: Προφανώς ο κύριος ή η κυρία αναζητούσε κάποιο επιστημονικό site με πληροφορίες για την κίνηση των όρχεων. Τώρα πως του/της γεννήθηκε αυτή η δίψα για γνώση, δε θέλω να φανταστώ. Ελπίζω πάντως τα επιστημονικά δοκίμια αυτού του blog να τον/την βοήθησαν. Ο εν λόγω χρήστης «προσγειώθηκε» στο παρακάτω κείμενο:

Αυτός: Ο άντρας ο σωστός, ο πρόστυχος, με το μισό Λαλαούνη, (pure gold) να εκτίθεται σε λαιμούς και χέρια με το απαραίτητο ντεκόρ γορουνότριχας ξεχυλίζουσας από το υποκάμισο. Βέρα στο αριστερό την οποία φρόντιζε να καλύπτει με ένα δαχτυλίδι – οικόσημο για να κωλοτρίβεται στις αηδιασμένες μαθήτριες. Μαύρο στενό παντελόνι με ρίγα και μαύρο πουκάμισο με το προβλέψιμο άνοιγμα των τριών πρώτων κουμπιών. Γυαλιά στο κεφάλι και attitude γαμιά. Υποφέρει από τη νόσο των Υπερκινητικών Όρχεων και κάθε δέκα λεπτά πραγματοποιεί την χαρακτηριστική κίνηση επανατοποθέτησης και προσδιορισμού των σχετικών οργάνων. (Πανελλήνιες - Ιούνιος 2005)


Σόγια κεμπάπ: Ο συγκεκριμένος χρήστης, vegetarian φαντάζομαι, έμπαινε από την Ελβετία. Ποτέ δε θα μάθουμε αν έψαχνε συνταγές ή για κουτούκι στη Ζυρίχη. Από τις συνεχείς επαναλήψεις (5) της αναζήτησης, παρατηρούμε όμως πως εκτός από gourmet, είναι άνθρωπος με επιμονή και πείσμα. Οι πληροφορίες που απέσπασε από το iblog είναι αυτές:

Όπως ήταν φυσικό, ξύπνησα μεσημέρι. Ντύθηκα όπως-όπως και βγαίνοντας συνάντησα τα σόγια που θα τραπεζώναμε. Χαιρέτησα πασχίζοντας να μη φανώ αγουροξυπνημένος.... Οι κοπέλες που ξεχείλιζαν από αυτοπεποίθηση, κάθισαν σταυροπόδι κάνοντας αέρα με φυλλάδια από ένα σουβλατζίδικο! Το θέαμα ήταν κάπως σουρεαλ και όταν η μία άνοιξε το φυλλάδιο και έδειξε στην άλλη με το δάχτυλό της μία μερίδα κεμπάπ, με δυσκολία συγκράτησα τα γέλια μου. (ΙΚΑ - Ιούνιος 2005)


Strip clubs: Φαντάζομαι την απογοήτευση και τα γαμωσταυρίδια του «γκαβλωμένου» κυρίου που έκανε έρευνα για τη νυχτερινή του διασκέδαση και βρέθηκε στο post για το Match Point. Εκτός κι αν ήταν σινεφίλ.


Bonus search! Πριν από μερικές μέρες, δυστυχώς δεν κράτησα ντοκουμέντα, κάποιος έψαχνε για «λογισμικό υποκλοπών». Φαντάστηκα λοιπόν πως ήθελε να ενημερωθεί για το σκάνδαλο της Vodafone. Έτσι βρέθηκε στο post με τη Συρία όπου γράφω: "Η Vodafone ανακοίνωσε το νέο, πιλοτικό πρόγραμμα παρακολούθησης διεθνών κλήσεων. Ο αριθμός μου επιλέχθηκε ανάμεσα σε χιλιάδες υποψηφίους από τη Vodafone Συρίας, για να δοκιμαστεί το νέο λογισμικό wecanhearyou 1.0.1." To διάβασε ολόκληρο, ξαναέκανε search με keyword «λογισμικό wecanhearyou 1.0.1» και βρέθηκε ξανά στο iblog!


Ηθικό δίδαγμα: Η προσιτή και απλουστευμένη τεχνολογία κάνει κακό. Πάρτε τα computers απ' τα ζώα.

8 Responses to “Τ’ αρχ*δια μας κουνιούνται.”

  1. # Anonymous Anonymous

    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!  

  2. # Anonymous Anonymous

    Καλά, είπαμε και εγώ έχω κάτι κουλά, αλλά τα δικά σου σπάνε κάθε ρεκόρ!!! :-D  

  3. # Anonymous Anonymous

    χαχααχα  

  4. # Anonymous Anonymous

    bloggo-meeting (i.e. μεθύσι κ χορός) το σάββατο.αυτό το μήνυμα έχει γραφτεί με τον ίδιο τρόπο σε πολλά άλλα blogs. όποια κάποιος θεωρούσε κάτι. feel free να το διαδώσεις όπου θες. συντονίσου  

  5. # Blogger AB78
  6. # Blogger Unknown
  7. # Blogger Unknown
  8. # Blogger yanmaneee
Post a Comment



 

Powered by Blogger.