Γράμμα.

22 Comments Published by the ibt on Friday, April 21, 2006 at 11:11 PM.


Aγαπητ.................................................... (το όνομά σου)

Έφτασα εδώ χθες. Τι ειρωνεία! Μετά από το πάρτι, καπάκι στο κωλοχώρι. Σου είπα για το πάρτι; Χαμός.

Συναντήθηκα με τη WD στην Ομόνοια όπου φάγαμε κάτι παρέα με τα πρεζόνια περιμένοντας το Δικηγόρο. Δεν άργησε. Κατηφορίσαμε την Πειραιώς και φτάσαμε στο Barrio. Στην αρχή δε σου κρύβω πως φοβήθηκα. Γιατί μπαίνοντας, όσοι κάθονταν κοντά στην πόρτα μας τσέκαραν από πάνω ως κάτω. Ευτυχώς η υπόλοιπη παρέα είχε ήδη φτάσει και δεν νιώσαμε καθόλου ξεκρέμαστοι. Εγώ να φανταστείς δεν κοίταξα στιγμή το πάτωμα, στο ορκίζομαι. Αφού τώρα να με ρωτήσεις, δε θυμάμαι τι χρώμα είχε.

Η Loucretia μας καλωσόρισε με ένα χαμόγελο «να» (με το συμπάθιο) πράγμα που με ξάφνιασε. Διότι η συνήθης αντίδρασή της όταν με βλέπει είναι η ροχάλα. Αλήθεια σου λέω, χαμογελούσε πραγματικά. Με αυτό το γαλήνιο χαμόγελο ευτυχίας που έχει κάθε φορά που χέζει τον Κοκοβιό. Ο οποίος ήταν επίσης εκεί αλλά τον είδα πολύ αργότερα. Ο Moses, με τον οποίο έχουμε προηγούμενα (αντίστοιχα με της Λουρκητίας και του Κοκοβιού) με χαιρέτισε με ένα πονηρό χαμόγελο που σίγουρα έκρυβε πίσω του ένα «θα σε γ**** ρε κωλόπαιδο!». Ευτυχώς του τα μπάλωσα εντέχνως και γλίτωσα το ξύλο.

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά έρχονταν διάφοροι και μου μιλούσαν έτσι, στο άσχετο. Πράγμα που με παραξένεψε αλλά είχε πλάκα. (Αργότερα πήρα κι εγώ αέρα και άρχισα να συστήνομαι από δω κι από κει.) Πρώτος ο Gelial ο οποίος είναι ίδιος η γελοιογραφία του (χωρίς ωστόσο να είναι σαν γελοιογραφία), μετά ο Γάτος του Chesire (ο οποίος είναι ίδιος τα γυαλιά του banner του) , μετά η Snowhite (που αλλιώς την περίμενα)... E κάπου εκεί αρχίζω και χάνω το μέτρημα. Δε θυμάμαι δηλαδή την ακριβή σειρά εμφανίσεων.

Όλο αυτό έμοιαζε με reunion γυμνασίου! Άλλη εικόνα είχες στο μυαλό σου, άλλη εμφανιζόταν μπροστά σου. Και στην προκειμένη περίπτωση θα ήταν λίγο κουλό να πεις «Αχ πώς άλλαξες έτσι!» ή «Ίδιος είσαι!».

Το τι γέλιο έκανα με τη συνάντηση κορυφής Λίλης – Δικηγόρου δε λέγεται. Αφού με το που η Λίλη μου είπε πως «είμαι η Λίλη» και αφού το επιβεβαίωσα «η Λίλη Λίλη;» «Ναι, δεν υπάρχει κι άλλη» σκούντησα το Δικηγόρο. «ΞΈΡΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ; Η ΛΙΛΗ!!!» Κεραυνοβόλος έρως.

Κάθε φορά που συστηνόμουν όμως είχα ένα πρόβλημα: Το nickname μου δε βόλευε καθόλου! Διότι συστηνόμουν σαν blog και όχι σαν user name και αυτό με έφερνε σε δύσκολη θέση. Εκτός από τη στιγμή που γνώρισα το Νανάκο οπότε του είπα «είμαι η iblog team. Ολόκληρη.» Ομολογουμένως, το nick αυτό δε φτιάχτηκε για κοινωνικές συναναστροφές. Όταν όμως οι εποχές blogοφοβίας πέρασαν, μας έμειναν τα μεγαλομανή usernames - σιδηρόδρομοι.

Και με το Βατραχοκόριτσο γέλασα. Όχι με την ίδια δηλαδή αλλά με την αντίδρασή της όταν για πλάκα της είπα «Γεια, είμαι η Γουρούνα!» Έμεινε. Κρίμα πάντως που δεν ήρθε η Γουρούνα, τη ζητούσαν παντού. Το Piri όμως ήταν εκεί. Και μάλιστα μιλήσαμε, αν και τελευταία έγιναν διάφορα. Γνώρισα και το fan club του, τον Αλέξανδρο, ο οποίος ακολούθησε στο after, την Alienlover η οποία είναι κι αυτή «ανήλικη» που λέει κι ο Νανάκος, καθώς και τον Killog.

Η Λουκρητία με πήρε από τη χέρι και μου γνώρισε και το δικό της fan club: Τη Λολίτα και ποιον άλλον; Ξεχνάω. Εκεί έπεσα κατά λάθος πάνω στην Ελένη, της οποίας είχα διαβάσει την ανακοίνωση-προειδοποίηση για το t-shirt του Φιλελεύθερου Μάνου. Μόνο που ο τυπάς στη στάμπα έμοιαζε περισσότερο στον Τσε, παρά στο Μάνο. :-p Έσπευσα λοιπόν να τη χαιρετίσω αλλά είχα ξεχάσει ποια ήταν! Δεν μπορούσα να κάνω τη σύνδεση post - username και ψιλοένιωσα άσχημα. Μετά από λίγη βοήθεια όμως θυμήθηκα και το blog και το avatar της και επανόρθωσα, θέλω να πιστεύω. Αγαπημένη blogger του Un Certain Plume, ξέχασα να της το πω.

Μπλουζάκια γαμώτο δεν είδα πολλά. Ενώ εμένα με σταματούσαν διάφοροι και με «διάβαζαν». Το κακό βέβαια ήταν πως οι περισσότεροι συμφωνούσαν με το “I’m much better-looking online.” της μπλούζας. Άλλοι δεν με ήξεραν καθόλου ή με ήξεραν ως «αφίσα».

Όταν οι «εξωσχολικές» Αλίνα και Κάτια (αλφαβητικά) εμφανίστηκαν ξαφνικά, ο Vague Tourist και ο κλώνος του, δίπλα, ήταν στα καλύτερά τους, οπότε σπάσαμε κι ένα γόνατο στο dancefloor, αν και δεν το συνηθίζω. Βέβαια αργότερα, όταν αραίωσε ο κόσμος έκανα διάφορα καραγκιοζιλίκια (moonwalking) με το Verbal και την Κάτια στο bar. Εκεί καθόταν και ο George (Your Man) ο οποίος διαρκώς παρενοχλούσε τις «ντάμες» μας.

Α δε σου είπα, γνώρισα και δύο Arxedia! (Yey!) Τον Chaca ο οποίος φαίνεται απίστευτος τύπος και τον big beep ο οποίος κάτι είχε ντυθεί, δεν κατάλαβα. :-p Δυστυχώς δεν είδα τον Ελέφαντα και τη Σούζυ Γραμματικού, η οποία βέβαια δεν είναι Αρχίδι, ούτε έχει, όπως φημολογείτο.

Δε θυμάμαι τι ώρα φύγαμε, πάντως δεν είχαμε μείνει και πολλοί μέχρι εκείνη την ώρα. Όταν βγήκαμε έξω, ο Αλέξανδρος, η Αλίνα, ο Cheaplog, ο E-lawyer, η Κάτια, η Loucretia, η Ξαδέλφη Βοργία, o Verbal (αλφαβητικά) κι εγώ, θέλαμε να δώσουμε διαφορετική συνέχεια στη βραδιά. Οι μεν θέλαμε φαγητό, οι δε ήθελαν Γκάζι και οι λοιποί δεν ήθελαν, γενικώς. Στη θέα της κλειστής σουβλακερής (ντροπή να ‘ναι κλειστά τέτοιου είδους μαγαζιά, χρονιάρες μέρες) η Αλίνα, ο Cheaplog, η Loucretia Βοργία και η Ξαδέφλη Βοργία αποχώρησαν. Μείναμε λοιπόν να σερνόμαστε στου Ψυρρή με την Κάτια να γκρινιάζει από κει ψηλά για τα τακούνια της.

Έτσι πήραμε ταξί προς κλασσικό (για να μην πω κλιμακτιριακό) καφέ της Πλατείας Κολωνακίου όπου το ξημερώσαμε σχολιάζοντας τη βραδιά.

Αυτά από το πάρτι.

Να σου πω και τα σημερινά; Στα λέω γιατί δεν παίζει να ξεσπάσω αλλιώς. Σήμερα –λέει- Μεγάλη Παρασκευή νηστεύουμε τα πάντα! Εγώ ξέρεις, νηστεύω μόνο τον ξιφία και γι’ αυτό άνοιξα το ψυγείο να φάω κάτι νηστίσιμο, όπως κρέας τυρί ή αυγό. Προς μεγάλη μου έκπληξη, το ψυγείο είχε δυστυχώς μόνο Coca Cola και κάτι παυσίπονα από πρόπερσι. Για μια στιγμή σκέφτηκα τα ληγμένα αλλά τελικά συμβιβάστηκα με Coca Cola και δαγκάνα. (φωτό)

Το απόγευμα, κατεβαίνοντας για καφέ στου Γιώργου γελούσα μόνος μου και έβγαζα φωτογραφίες το δρόμο. Δεν φαντάζεσαι με τι τον είχαν στρώσει για να περάσει ο Επιτάφιος: Με γαρύφαλλα!! Και είχε γίνει ο δρόμος σαν το Μπάμπη Κηφισιάς! Απόψε μάλιστα η περιφορά του Επιταφίου θα γίνει συνοδεία μπουζουκιού. Guest star η Έφη Θώδη η οποία θα τραγουδήσει το Αι γενεαί πάσαι, το Μπήκαν Τα Γίδια στο Μαντρί και άλλα κλασσικά σουξέ.

Δε σου γράφω άλλα, έχω τον αδερφό μου από δίπλα και με βρίζει επειδή έχω καεί μπροστά στο laptop σήμερα. Όχι δηλαδή ότι αυτός είναι καλύτερος. Απλώς δεν έχει κανέναν σαν εσένα να κλαφτεί.

Σε ευχαριστώ που άντεξες.

Εγώ.

22 Responses to “Γράμμα.”

  1. # Anonymous Anonymous

    Όλα καλά, αλλά πρέπει να αποκαταστήσω μια ιστορική ανακρίβεια: Ουδέποτε με έχει χέσει η Λουκρητία, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν μπορεί η καψερή! :ΡΡΡ
    Αντιθέτως, από τότε που με γνώρισε τραβάει τον παθών της τον τάραχο από το διαρκές φτύσιμο, που στο τέλος της γύρισε σε αβυσσαλέο πάθος για μένα, το οποίο επίσης αποκρούω!
    Κάποια στιγμή που θα καταλάβει με ποιον τόλμησε να τα βάλει, ίσως ξαναμπεί στον λάκο της. Όχι των λεόντων. Τους ξέκανε κι αυτούς!
    Για τον άλλο λέω, τον κανονικό! :ΡΡΡΡ  

  2. # Anonymous Anonymous

    χαχαχα, ωραία
    εμείς κάπου συναντηθήκαμε για 1-2 sec, συστηθήκαμε, μας σύστησαν ,δεν ξέρω. Δε θυμάμαι να είπαμε τίποτα. γαμώ  

  3. # Anonymous Anonymous

    οταν σε ειδα νομισα πως 16...
    ελεος..
    ή εγω εχω μεγαλωσει πολυ γαμωτο?

    χαρηκα φιλια
    καλη ανασταση καλο πασχα.  

  4. # Anonymous Anonymous

    ωραίο μπλουζάκι, ωραίο ρεπορτάζ, ωραίο μπλογκ (κάτι που σου είπα άλλωστε κι από κοντά). και τίποτα άλλο. όταν χορεύουν δεν μιλάνε. χαχα..  

  5. # Anonymous Anonymous

    ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

    Περι την 12η π.μ. εθεαθη στον κηπο του σπιτιου της Λουκρητιας, ο γνωστος μανιακος, ονοματι Κοκοσαλεμενος, να σκαβει λυσσωδως λακους. Παρακαλειται το συνεργειο απο το Δαφνι που εχει ξεκινησει να τον περιμαζεψει, να προβει και σε δευτερη λοβοτομη, διοτι κατα τα φαινομενα, η πρωτη δεν επιασε. Ευχαριστουμε.

    Και συνεχιζουμε με αλλες ειδησεις.

    :-ΡΡΡΡ  

  6. # Anonymous Anonymous

    *Mου πήρανε την πρωτιά!
    Δεν πειράζει, κάλιο αργά παρά ποτέ ;)
    *Το οτι με περίμενες αλλιώς..και αλλιώς σου βγήκα, ελπίζω με καλή έννοια τουλάχιστον :P!
    *Εγώ είμαι εδω για να σου κρατάω παρέα μέχρι να φύγεις απο αυτό το "κωλοχώρι"..! :D
    *Πες του αδερφού σου να μην γκρινιάζει που λιώνεις στο pc πρέπει να το σεβαστεί(:P), να σκεφτεί οτι θα μπορούσε να ήταν εκείνος στην θέση σου και να έπαιζε WARCRAFT! A!Στείλ'του και πολλά φιλάκια για όσα παιχνίδια έχει παίξει!!!

    *Matssssssss!  

  7. # Anonymous Anonymous

    Κοκοβιέ και Lou, blogs δεν έχετε να ξεμαλλιαστείτε; Ή έστω ένα ring με λάσπη... κάτι; Α, τώρα θυμήθηκα: Δεν έχετε! Κοκοβιέ ξανάνοιξε το blog σου διότι δε μπορεί αυτή η κόντρα να σέρνεται άστεγη σε όλη τη blogόσφαιρα.

    Chaca ήσουν πολύ busy με το χορό και δεν ήθελα να σε διακόψω. Δεν πειράζει. Next time.

    Βατραχοκόριτσο, όντως μοιάζω με 16. Δηλαδή όλοι τόσο με κάνουν. Οπότε χαλάρωσε, δε γέρασες εσύ, εγώ μικροδείχνω (και μικραίνω κάθε χρόνο :p).

    Γατε, thanx. :)

    Snowhite: Πρέπει να γράψω πως σε περίμενα πιο "μπάζο" για να καταλάβεις πως απεδείχθεις καλύτερη των προσδοκιών; :p Ο αδελφός έχει αρχίσει να ξεκολλάει από το σπίτι κι έτσι πλέον blogάρω με την ησυχία μου.

    Πεσμένη πάντως η κίνηση στη blogόσφαιρα. Δεν έχω τι να διαβάσω. :(  

  8. # Anonymous Anonymous

    Ααααααααα!Χαίρομαι κοκκινίζω τότε! ^_^  

  9. # Anonymous Anonymous

    Το άλλο δε στο πα.

    Ήμασταν χτες σε γνωστή εξάρχεια εναλλάξα (άσε μας) με Look, Νonsense Mandrigals, δημοσιογράφους της Athens και ΔΥΟ δικηγόρους και μετά είχαμε μια λιγουρίτσα και πεταχτήκαμε στα έβερεστ κολωνάκι (φρούτο).

    Τι το θελα; Είπα να αρχίσω με κάτι σεμνό: μία κηπουρόπιτα (διογκωμένο σπρινγκ ρόλ), συνέχισα με μία πατατόπιτα (πάρτι άμυλο) και μετά επανήλθα με μισή κηπουρόπιτα (τον κηπουρό τον έδωσα στην Look). Μετά ήθελα και κάτι σε γλυκό αλλά δεν μπορούσα να επιλέξω ανάμεσα σε ζελέ και χαλβά και τα πήρα ΚΑΙ τα δύο. Ο άλλος δικηγόρος βοήθησε. Στο μυαλό μου ερχόταν το ρητό ενός κορεάτη φιλόσοφου:

    "Έχω μια ασθένεια που κάθε τρεις ώρες πρέπει να τρώω ένα τσίζμπεργκερ"

    Νανάκος

    Μετά, ύστερα από ένα ευχάριστο ιντερλούδιο με Ξενάκη στο αυτοκίνητο των Mandrigals έφτασα πασιχαρής στο σπιτάκι κι αφού μετέφρασα λίγη νομολογία του επόπτη δεδομένων, έπεσα τρισευτυχισμένος για υπνάκο. Ύστερα από καμιά ωρίτσα άρχισαν οι πρώτες ενοχλησούλες. Στην αρχή σκέφτηκα ότι ίσως έφταιγε που συζητούσαμε με τον Mandrigals για εκείνα τα καλτσόνε σπετζοφάι που είχαμε τσακίσει στη Θεσσαλονίκη (με είχε θερίσει). Μετά υποψιάστηκα λιγο και το παγωτο μουστάρδα που σχολιάζαμε με τον Rocco, αλλά αυτό αποκλείεται να με ανακάτεψε (αφρός). Έχω μια εγγενή αδυναμία να εξεμέσω, οπότε όφειλα να τα χωνέψω ΟΛΑ, γεγονός πιο δύσκολο απ' ό,τι ακούγεται.Δεδομένου ότι ΑΚΟΜΑ προσπαθώ. Μέχρι και Bjork έβαλα, δεν ξερω τι να κάνω.

    Το πρωί ξύπνησα με την αμέριμνη ξυνίλα της Βάσως Παπανδρέου (η έκφραση όταν έχεις πιει μονορούφι 3λιτρο γκρέιπ φρουτ) και φυσικά όλοι με περιμεναν για φαγητό. Δεν πήγα και αναγκάστηκα να αποκαλύψω για ποιο λόγο. Μετά με φώναξαν να ψιλοκόψω τη μαγειρίτσα που ειναι το splatter όνειρό μου όλο το χρόνο. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ! Με τόση αχώνευτη κηπουρόπιτα, αδυνατώ να δω τα χορδοκοιλίτσια. Αναρωτιέμαι αν η Look έχει κάποιο παρόμοιο προβληματάκι που, αν και σεμνότερη χτες, δοκίμασε ΚΑΙ κανονική ΚΑΙ με 75% κακάο (υγείας, πάντα). Eκμαυλιστής ο e-lawyer bro.

    Κατα τ' άλλα πίνω το χαμομηλάκι μου και είμαι τρισευτυχισμένος. Δίδαγμα: ποτέ ζελέ μετά τις 2.00

    Που καταλήγουμε με όλα αυτά; Στο ότι έχουμε κολλήσει στο μπλογκοπάρτυ όλοι μας και νομίζουμε ότι όλα είναι ένα απέραντο άφτερ.  

  10. # Anonymous Anonymous

    Ορίστε παραπονιάρη! Σε έφτιαξε πάλι ο δικηγόρος ;)
    Ήθελες να διαβάσεις..διάβασε! :P  

  11. # Anonymous Anonymous

    Κυρίες και κύριοι, ο άνθρωπος που με κατηγόρισε για ομφαλοσκοπία: e-Lawyer!

    Μου αρέσει πάντως που σκίζεστε στο φαί αλλά πάντα νηστίσιμα. (Μπορεί να πάμε από χολιστερίνη αλλά τουλάχιστον θα πάμε Παράδεισο.)  

  12. # Anonymous Anonymous

    Σουρεαλίστικος διάλογος στο after - ΚΑΠΗ στην πλατεία Κολωνακίου:

    Me: Δικηγορουλίνι μου τί θα παραγγείλεις?
    e-lawyer: Δεν ξέρω, νηστεύω το γάλα και το κρέας.
    -έρχεται ο σερβιτόρος-
    e-lawyer: Θα πάρω μία ζεστή σοκολάτα και ένα τοστ ζαμπόν-τυρί (!!!)
    Me: ...

    Ε λοιπόν μετά από ένα ουέ-βαβέ-παπέ πάρτυ όοοολα επιτρέπονται.

    Verbal, iblog, e-lawyer και (last but not least) Αλέξανδρε η βραδιά χωρίς εσάς δεν θα ήταν η ίδια!!! You've got the moves boyzzzz!!!!

    Ανυπομονώ να σας ξαναδώ όλους σύντομα!
    Πολλά φιλιά,
    Κάτια.

    P.S: my Poodle and Someone else are sittin on a tree.... :))))  

  13. # Anonymous Anonymous

    Na'sai kala re sy, Alina to legane to koritsi poy parenoxloysa (kai den h9ele)?

    Asta, mnimi miden... Ena myalo xeimwna kalokairi...  

  14. # Anonymous Anonymous

    ΑΛΙΝΑ τη λέγανε ρε γαμώτο...

    Κι έσπαγα το κεφάλι μου (και σιγά που τη χάλασε το ότι μου μιλούσε)!  

  15. # Anonymous Anonymous

    ΑΛΙΝΑ τη λέγανε; Ορίστε, αυτά παθαίνεις αν δεν υπάρχει κάποιος εκεί δίπλα να κάνει τις συστάσεις. Θα νομίζει τώρα το κορίτσι πως ήμουν κανένας σουρταφέρτας!

    (και σιγά που τη χάλασα)...  

  16. # Anonymous Anonymous

    Masta... 3 fores to idio comments me alla logia kai enw de to epairne tis prwtes fores, twra ta emfanise ola mazi... Katarameno blogspot!  

  17. # Anonymous Anonymous

    Αρχικά σκέφτηκα "τι τους ποτίζουν εκεί στα Εμιράτα..." αλλά μετά το έσωσες.  

  18. # Anonymous Anonymous

    Όντως πολύ καλή φάση. George, το κορίτσι που παρενοχλούσες ήταν ο Δήμου. Ήρθε μασκαρεμένος γυναίκα, αλλά μάλλον το παράκανε...  

  19. # Anonymous Anonymous

    χμμμ.. το γράφω και στο σχολιοφάγο ποστ με τις λεσβίες το παρακάτω..

    iblog είναι καιρός να αποκαλύψεις ότι στο πάρτι πήγες ντυμένος λουκρητία και μας πάσαρες το μικρό αδερφό σου για σένα.

    γιατί κάποιος εκβιάζει την πραγματική λου (που απουσίαζε φυσικά στο γκολντενάι ριζόρτ στις μπαχάμες) ότι την έχει σε κασέτα να την πέφτει σε όλες τις ανήλικες, και θα τη βγάλει αύριο στον αέρα :p  

  20. # Anonymous Anonymous

    αλλά κάποιος τρώει τα σχόλια για να μην αποκαλυφτεί το πραγματικό πρόσωπο του iblog. ποιος να είχε τέτοιο συμφέρον άραγε? :p  

  21. # Anonymous Anonymous

    με ζήτησε κανείς;  

  22. # Anonymous Anonymous

    iblog mou, trelleia perigrafh, alla synexizw na xairomai pou hmoun edw ki oxi ekei :-PPP

    8a se petyxw kapou, den mporei....  

Post a Comment



 

Powered by Blogger.